Dobitnici ulaznica za predstavu Maša i Medvjed

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koja je vašem mališanu najdraža epizoda ‘Maše i medvjeda’ i zašto?

    Napišite nam odgovor od 7. do 10. 3. u 11 sati u komentarima ispod članka jer dijelimo 3x2 ulaznice za termin predstave ‘Maša i medvjed’ u nedjelju 13.3. u 19 h

  • dijaneta

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    S obzirom da imam malu curku od nepune 4 godine, nema najdražu epizodu, sve ih voli podjednako. Ali ipak bih možda izdvojila kada Maša ide u školu kod medvjeda kao epizodu koja joj se najviše urezala u pamćenje.

  • Jelena17

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mali mi ima dvije godine i mjesec dana i jednostavno voli likove maše i medvjeda, još nezna birati epizode

  • vs1234

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    bolje bi bilo da ste pitali sa ćim mnisu zaluđeni, toliko ju vole da je naša mala Ema ove godine u mačkarama bila Maša, a Leo medvjedić

  • DAMIĆ

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    IMAMO SVIH 12 CD KOJI SU IZAŠLI I JOŠ PLUS ŠTO GLEDA NA KOMPJUTORU NE SINKRONIZIRANE I SA SVIMA JE ODUŠEVLJEN TAKO DA JE TEŠKO IZDVOJITI SAMO JEDNU.SVAKU VEČER PRIJE SPAVANJA OBAVEZNO MORA POGLEDATI JEDAN CD MAŠE I MEDVJEDA I TO JE RITUAL .MAŠA I MEDVJED PRISUTNI SU NAM SVUGDJE SVAKODNEVNO

  • Zvonac

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Jedna od najdražih epizoda moje kćeri je epizoda gdje Maša slavi rodjendan sa Medom i ostalim životinjama zbog toga što voli rodjendane, balone i tortu sa svječicama .

  • Avatar Mare72

    Mare72

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moje dvije cure smiruju brata od 11mjeseci puštajući mu Mašu i medu. Nema najdraže jer su im sve dobre a i bebaču ćemo definitivno prvu tortu naručiti sa slikom Maše i mede. Cure su se oduševile s Medinom zaljubljenošću kada se pojavila medvjedica na kupanju, pa je Mašu malo “zaboravio”.

  • kijo

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja kćerka ima 12 03 rođendan i to bi joj bio odličan poklon pošto obožava mašu i medu nije propustila ni jednu epizodu a postala je vlasnica i nekoliko DVD-a. Na žalost više se ne prikazuje na TV-u ali zadovoljimo se pošto se nalazi na internetu predstava u živo bi joj bila nezaboravna.

  • mrcina2102

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja kćer ima 2 godine i 2 mjeseca i obožava Mašu i medu. Konkretno, najviše voli epizodu s Djedom mrazom, a jedna od prvih riječi koju je izgovorila je “poklon” :)
    I naravno, svaki put kad mene dopadne uspavljivljanje, tata mora pjevat pjesmu “lijepi pokloni” iz gore navedene epizode. Da ne mislite da muljam, niže u poruci pročitajte riječi pjesme… Može i dokaz uživo :)

    “Nama najdraže predanje, jesu lijepi pokloniiiiiii. Tad ostvaruju se sanje, to nas sve razveseliiiiiiii. Darova se skupi mnogo, Božić jedva čekamooooo, ali zapamtite dobro, uvijek daj da bi dobioooooooo” :)

  • Renata07

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 2 godine i 9 mjeseci i jednostavno obožava Mašu. Imamo 12 dvd-a i svaki dan se gleda Maša. Kad mu pokažemo kutiju, on već po njoj zna naziv tog dvd-a i koje su epizode na njemu. Sad se već duže vrijeme igramo Maše. Naravno, on je Maša. Sve su mu epizode drage, ali najviše puta je pogledao Hokus pokus i Mali rođak.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.