Osvojite Ergobaby nosiljku za dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anita_10079
    02. Veljača 2014. 14:22

Bilo bi nam to super lakse se nositi ;))))

• Gorana.P
    02. Veljača 2014. 15:01

Nakon iskustva s prvim djetetom i njegovom željom za nošenjem, mislim da će nam ova nosiljka omogućiti da lakše i udobnije obavljamo dužnost nosača s drugom bebom koju čekamo. Hvala Vam :-D

te@
    02. Veljača 2014. 15:32

Imam dvije curice razlika izmedu njih dvije je godina dana. Tesko nam je ic u sernju posto je seki jako ljeno hodati. Tak da bi nam odlicno dosla nosiljka :)

natasha_11
    02. Veljača 2014. 15:36

rješenje, ne znam koga ne bi obradovalo, na ovaj ili onaj način želim posjedovati :)

• TANJA5
    02. Veljača 2014. 17:04

I ja imam dvoje djece, dvije curice, jednu od 3 godine i jednu od 4 mjeseca. Kako se uskoro selimo, a nova zgrada nema lift, jako bi se obradovali nosiljci :-))

josipa_vg
    02. Veljača 2014. 17:14

Dobro bi nam došla pošto se mama voli puno šetati! :)

• ivo2013
    02. Veljača 2014. 18:01

jako jako jako jako jako bi me veselilooooooo!!!!!! 

• Sedmak
    02. Veljača 2014. 18:32

dobro bi dosla uz nju sve bi mogla radit nebi se dijete usamljeno osjecalo

jelic61
    02. Veljača 2014. 18:34

To bi bio prekrasan prvi poklon za moje prvo unuče,hvala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.