Dobitnici Ergobaby nosiljki za dijete

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dragomir.z

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Meni bi bilo jaaaako drago kad bi ju dobio da ju poklonim zeni koja je vecinu vremena sama s malim misom jer sam stalno na putu,pa bi joj bilo puuuno lakse 

• jenny.sunic

Prijavi adminu

Moja kćer se stalno žali da joj fali još jedna ruka dok nosi jednu bebu, a drugoj mora raditi ručak.Nosiljka bi sve riješila!

rinica

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

mogu li nosiljku dobiti čitatelji iz Hercegovine 

• zanos

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

mislim da je nosiljka pun pogodak za svaku mamu i bebu.

mariot

Prijavi adminu

još da ju mogu dobit....
    presavršeno

ZaraZoe

Prijavi adminu

Savršeno, kad bih ju barem dobila olakšala bi mi puno cijelodnevno nošanje.

tonkicabalonkica

Prijavi adminu

joj kako bi mi dobro došla momčić ima godinu i 7 mj a drugo stiže u 5 mjesec svaka ruka će mi bit potrebna. samo se nadam da sam dobro ispunila sve podatke jer znam da nemam baš sreće s nagradnim igrama al da sam krivo ispunila bilo bi mi još više krivo

• ivancica34

Prijavi adminu

Taj poklon bi nam olakšao život , pošto se beba ne voli voziti u kolicima sa klokanicom bi mogli lakše ici u šetnju.

mari.123

Prijavi adminu

mojoj sestri bi ovo zbilja dobro doslo ima 3 djece i ovo joj je 4 pa mora stalno trcati za njima  nabavila je vec sve za djete pa neznam sta da joj poklonim pa sam se ukljucila u ovu nagradnu igru samo da jos imam srece pa da osvojim

lalita611

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Nama bi to super došlo, jer naš mišurko sa mjesec dana ima 5,200 kg... a obožava se nosat

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.