Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    20. Svibanj 2015. 14:44

Ma joj, srećom pa me ne tangiraju uopće te priče. Problem je u njima, ne u meni. I da Nalah, u pravu si - što i da želim smršaviti? Doduše, ostala mi je još 1 kg od trudnoće... Sigurno sam to uspjela sa tim silnim šetnjama i odlascima na fitness. Luđakinja. Tko još mari za zdravlje sa 28 godina jel?

Kakva je ovdje hrpa zločestih mama? Bez čaja, dude... ajmeeeee. Ma joj. Ja sam neki dan prasnula kad sam čula da dam djetetu JOŠ jagoda jer vidi kako gleda. Inače, dala sam mu malo tek za probu taj dan jer znam da su opasne. Pa gleda i mene kako jedem lazanje pa mu neću datiiiii. Zloćka mama.

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    20. Svibanj 2015. 16:26

Baš si grozna.... :) ja plabiram ovih dana tortilje radit pad si mislim dal da radim samo za sebe i dragog il da i za curku napravim koju😆

Belle2
    20. Svibanj 2015. 16:54

Meni je uopce suvišno da se bilo koja mama mora objasnjavati nekome zasto nesto radi I na koji nacin..svako radi najbolje sto moze....Duda,boca,hodalica, klokanice,svejedno.... Ako tvoje dijete pokazuje lijepi napredak cemu bilo kakvi komentari...a za prolaznike...hm hm...cijela trudnocu I evo 4 mj nakon poroda jos uvijek me nitko u ducanu nije pustio preko reda... A svi gledaju kako je beba slatka😤😡😖...toliko...

Bori
    20. Svibanj 2015. 21:57

Belle

Meni je uopce suvišno da se bilo koja mama mora objasnjavati nekome zasto nesto radi I na koji nacin..svako radi najbolje sto moze….Duda,boca,hodalica, klokanice,svejedno…. Ako tvoje dijete pokazuje lijepi napredak cemu bilo kakvi komentari…a za prolaznike…hm hm…cijela trudnocu I evo 4 mj nakon poroda jos uvijek me nitko u ducanu nije pustio preko reda… A svi gledaju kako je beba slatka😤😡😖…toliko…

Meni je najjače kad dođem u banku pa kad svi gledaju kako je sladak, neki dan me žena pitala: "Nije Vam žao vodit ga u banku tu zagušljivo, gužva?" Prvo sam šutila pa rekla da me mogla pustit prije sebe pa bi manje bio u guzvi

koala123
    20. Svibanj 2015. 17:04

ja svojoj dajem jagode. prekjucer jednu za probu.  danas smo na tri manje jagode. ali iskljucivo bakine nespricane. ove druge ni ja ne jedem. nije to to. onaj miris bakinih je cudesan. ugl.curki pasu.

MarijaŠ
    20. Svibanj 2015. 21:33

koala123

ja svojoj dajem jagode. prekjucer jednu za probu.  danas smo na tri manje jagode. ali iskljucivo bakine nespricane. ove druge ni ja ne jedem. nije to to. onaj miris bakinih je cudesan. ugl.curki pasu.

I mi jedemo isključivo naše, iz našeg vrta, nisu ni sa cin tretirane osim sa puno ljubavi. Malenome su se svidjele, a volim ih i ja. Srećom imamo ih puno, pa ce biti i za nekakav osvježavajući kolac... Kojeg cu dati bebi da proba jer nema veze sto u biskvitu ima jaja i sto se krema pravi s kravljim mlijekom i margarinom, a i šlag je skroz ok... Hihihi.

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    20. Svibanj 2015. 17:39

Mišić...hvala za pelene

Ja neki dan bila u Konzumu sa kolicima i bome je dečko otvorio blagajnu samo za nas,a i neki tip je u banci rekao-dajte da pustimo gospođu,kaj da velim friško farbanje radi čuda

Danas sam bila u Bipi,imaju dosta toga za bebonje,proširili su asortiman i sve je -10 % u Bipo klubu.
    Kad se sjetim koliko sam u trudnoći nakupovala skupih oblekica i pizdarija,a na kraju mi se najboljom pokazala oblekica iz Kik-a.Nemam sreće,jer svi oko mene imaju starije sinove,pa sve moram kupovati

Bori
    20. Svibanj 2015. 22:20

Nego...Ima li koja mama koja se na posao vraća nakon 6 mj rodiljnog dopusta? Ja se vraćam u utorak sljedeći. Nije mi lijepo baš. Danas je isao kod bake na probu čuvanja. On otišao, ja oplakala i tako.Na kraju kad sam došla nikakva reakcija, samo je odmah na sisu skočio. Inače kad muž dođe s posla smije se i maše nogicama, mene je samo u cudu gledao. Rastužiolo me to..Ok, nisam očekivala da ce mi past u zagrljaj, al ravnodušnost baš...

MarijaŠ
    21. Svibanj 2015. 07:45

Bori

Nego…Ima li koja mama koja se na posao vraća nakon 6 mj rodiljnog dopusta? Ja se vraćam u utorak sljedeći. Nije mi lijepo baš. Danas je isao kod bake na probu čuvanja. On otišao, ja oplakala i tako.Na kraju kad sam došla nikakva reakcija, samo je odmah na sisu skočio. Inače kad muž dođe s posla smije se i maše nogicama, mene je samo u cudu gledao. Rastužiolo me to..Ok, nisam očekivala da ce mi past u zagrljaj, al ravnodušnost baš…

Mislim da nije u pitanju da te se nije zaželio ili tko nešto nego mu je zaista bilo samo čudno što te nije bilo. Navikao je na tvoju blizinu i da si uvijek negdje pokraj, pa se možda nije ni snašao. Vjerujem da nije lako i da ćeš teška srca otići, ali ne zaboravi da ga ne ostavljaš sa potpunim strancem i sigurna sam da će se i tvoja majka jako dobro brinuti za njega... Brzo će doći praznici pa ćete opet uživati skupa 

Krešimir 19.08.2014. <3

koala123
    21. Svibanj 2015. 07:51

Bori

Nego…Ima li koja mama koja se na posao vraća nakon 6 mj rodiljnog dopusta? Ja se vraćam u utorak sljedeći. Nije mi lijepo baš. Danas je isao kod bake na probu čuvanja. On otišao, ja oplakala i tako.Na kraju kad sam došla nikakva reakcija, samo je odmah na sisu skočio. Inače kad muž dođe s posla smije se i maše nogicama, mene je samo u cudu gledao. Rastužiolo me to..Ok, nisam očekivala da ce mi past u zagrljaj, al ravnodušnost baš…

ista stvar i kod nas.  jednom sam ju na malo duze ostavila i isto vratim se a ona faca tipa: aha samo si ti:/ i znam da je bedasto al i mene isto bas rastuzilo. a tipa tatu ujutro vidi kad se zbudi i ludnica kak mase nogicama i rukama. osmijeh od uha do uha. al kad nas mame vide puno i najvise vremena provodimo s njima pa eto si misle pa da ti si moja mama i znam da si tu i to je to:))vjerujem da ti nije lako ali vidjet ces kad jos malo poraste veselja kada te nece vidjeti dobar dio dana. onda cete jos  vise uzivati u zajednickim trenucima..a sreca je da zeli biti s bakom i da ga imas kome ostaviti. gledaj na to tako:)

mmama2
    21. Svibanj 2015. 08:19

Bori

joj sve su ti to faze, budeš vidjela kada krene faza da ne možeš pišat bez njega da plače i da je sa tobom.. moj Patrik sad opet počeo nekaj dramit, prošao je 3 godine i tata ga pita da idu van, neće frajer bez mene.. eeeee 3 godine hahahahah

url=https://lilypie.com]

kleaiva
    22. Svibanj 2015. 22:16

Bori

ja se vraćam al ja radim u školi a 6 mjeseci će bit kad je škola već gotova tako da ću imati samo papirologiju do negdje 13.7. kad mi počinje godišnji :) startam poštenu u 8. mjesecu i bebač će imati već 8. mj. tada pa ćemo nekako preživjeti. s curkom sam se isto vraćala sa 6. mj. al sam se vraćala u 2. mjesecu...obaveza preko glave uz nastavu...kad bi došla s posla nije se skidala s cice po sat vremena :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI