Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    20. Svibanj 2015. 17:04

ja svojoj dajem jagode. prekjucer jednu za probu.  danas smo na tri manje jagode. ali iskljucivo bakine nespricane. ove druge ni ja ne jedem. nije to to. onaj miris bakinih je cudesan. ugl.curki pasu.

Nalah
    20. Svibanj 2015. 17:39

Mišić...hvala za pelene

Ja neki dan bila u Konzumu sa kolicima i bome je dečko otvorio blagajnu samo za nas,a i neki tip je u banci rekao-dajte da pustimo gospođu,kaj da velim friško farbanje radi čuda

Danas sam bila u Bipi,imaju dosta toga za bebonje,proširili su asortiman i sve je -10 % u Bipo klubu.
    Kad se sjetim koliko sam u trudnoći nakupovala skupih oblekica i pizdarija,a na kraju mi se najboljom pokazala oblekica iz Kik-a.Nemam sreće,jer svi oko mene imaju starije sinove,pa sve moram kupovati

Bori
    20. Svibanj 2015. 22:20

Nego...Ima li koja mama koja se na posao vraća nakon 6 mj rodiljnog dopusta? Ja se vraćam u utorak sljedeći. Nije mi lijepo baš. Danas je isao kod bake na probu čuvanja. On otišao, ja oplakala i tako.Na kraju kad sam došla nikakva reakcija, samo je odmah na sisu skočio. Inače kad muž dođe s posla smije se i maše nogicama, mene je samo u cudu gledao. Rastužiolo me to..Ok, nisam očekivala da ce mi past u zagrljaj, al ravnodušnost baš...

LuKi5
    21. Svibanj 2015. 08:28

Bori, slazem se s curama. Ja zezam svog L-a da mu je mama dosadna :P Muz radi od 7-19 h I onda kad ide na posao to su drame, ma samo da ga vidi da izlazi iz prostorije udri u plac. Mene vidi stalno I navikao je da sam stalno tu tako da ga ne brine ako izadem iz prostorije, jednostavno zna da ne idem nikud. Ne bi me cudilo da ti pocne dramiti kad vec pocnes raditi, jer ce onda skuzit kako te nema. 
    L je poceo dramiti za muzem nakon dva dana, kad je shvatio da ga po cijeli dan nema I da to nije privremeno.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.