Pa da..zna da sam tu..Osim toga on još nema osjećaj za vrijeme pa je 5 minuta i 5 sati jednako. Osim toga kod bake (moje mame) su i moje dvije sestre tak da ga neto stalno zabavlja. Malo me brine što odbija bocu pa samo kašice jede, osim ako se 50ml popijenog izdojenog mlijeka ne računa kao obrok, ali da je jako gladan jeo bi.
Uglavnom djevojke, hvala Vam na podršci...
Kak vi uspjevate obući vaše mališane, staviti im pelenu? Ja sve teže. Nogama vozi bicikl, rukama hoće poletiti, okrene mi se na bok, pa na drugi bok, pa na trbuh, pa se sva izokrene jer "tamo je zanimljiv zid za gledat", pa skupi noge i nemrem stavit pelenu. .. Sinoć sam joj 15 min stavljala pelenu i izlazim iz kupaone sva mokra veli muž kaj si tunel kopala!?
A da ne velim da je okretanje hit. Na krevetu, u kolicima, u kadi.
Meni moja još nije počela radit tako velike probleme oko pelene....malo zeza al dobro .... nego...kolko dugo traju muke po zubima? Danas mi je ekstra kenjkava,plačljiva...užas...baš se vidi da ju smeta i muči...na desnima vidim izbočine...na gornjima jer mi ne da da joj pogledam donje... pa mene sad zanima kolko to može trajati...tjedan,dva,mjesec? Jer bit ću zombi ak bude mjesec dana trajalo
heeeej ekipa! evo i mene nakon duuugo vremena! :) nadam se da ste mi svi dobro, veselo i sretno!
nadobudno sam krenula citat brbljaonicu od pocetka pa odustala jer sam skuzila da bi to ipak pre dugo trajalo :)
Dea nasmijala si me do suza, citam umirem od smjeha do te mjere da mi se curka prvo cudila a onda pocela smijat i evo je sad stuca od silnog smijeha tocno tako i nase presvlacenje i oblacenje izgleda..a tek nam je 5mj, sve me strah kak ce to kasnije izgledat
nas zubi zezaju vec mjesec dana i nikako da izađu, jedan dan je super, drugi dan koma i tako...al sve kaj joj dođe pod ruku je u ustima i zvace, od cuclanja dude je odustala, sad ju zvace il se igra s njom, mase, prebacuje iz rukice u rukicu
16.12.2014 <3 Lena <3
Moj će sad 11 tjedana, a već deset dana užasno slini. Jučer mu je pol bodija bilo mokro. Pa što će biti kad počnu zubi? Ajme meni
Sortiraj odgovore
Najstariji