Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    19. Svibanj 2015. 21:54

Curke da vas malo pozdravim....non stop sam u skitnji nekoj...šetam bebača da pocrnimo :) a i komp mi je bio na popravku...tj. oba :) a prek moba mi stalno štekala klokanica pa sam odustala :) Sad vas čitam i bome ste me nasmijale opet do suza...osim tih nekih temperaturica i bolesti...al to bude sve prošlo :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ribica11
    19. Svibanj 2015. 23:10

Mame, kako oblacite bebe za spavanje i cime ih pokrivate? Moj se skoro svaku noc uznoji pa ga po noci maltretiram sa presvlacenjem. Kako spava na boku ta strana mu bude mokra onako kod strukica, a obucem mu bodyic i hlace a pokrijem ga dekicom. Po danu zna imati vise slojeva odjece i bude pokriven istom dekicom i ne bude mokar..

Nalah
    20. Svibanj 2015. 06:30

kleavivaaaaaaa!!!!fališ  

nemam ništa protiv duda,koristimo ih na veliko i pomažu i popodne znamo uhvatiti pčelicu Maju na mini tv,jer ima 4 Maja plišanca  i obožava ih,trenutno je Maja hit

cloudy,očekujem knjigu "Kako sam preživjela trudnoću i prve godine djetetova života" ,iskoristi to novinarstvo

Marija i kaj da hoćeš smršaviti?Ja vježbam kad je mala popodne s tatom vani,koliko god da sam si ok,nisam više mogla gledati i ono malo trbuha kak mi se prelijeva preko traperica

Nego,koje pelene da uzmem za malu za plivanje?

Mišić
    20. Svibanj 2015. 16:29

Nalah

kleavivaaaaaaa!!!!fališ  

nemam ništa protiv duda,koristimo ih na veliko i pomažu i popodne znamo uhvatiti pčelicu Maju na mini tv,jer ima 4 Maja plišanca  i obožava ih,trenutno je Maja hit

cloudy,očekujem knjigu "Kako sam preživjela trudnoću i prve godine djetetova života" ,iskoristi to novinarstvo

Marija i kaj da hoćeš smršaviti?Ja vježbam kad je mala popodne s tatom vani,koliko god da sam si ok,nisam više mogla gledati i ono malo trbuha kak mi se prelijeva preko traperica

Baš sam jučer išla gledat di ima kupit pelene za kupanje i ima ih mueller mislim oko 30kn 10 komada za veličinu 7-13kg...
    Inače komentara prolaznika je uvijek bilo i uvijek će ih biti,mene najviše smeta to što kad idem u šetnju di god da krenem svugdje su stepenice,nista nije prilagodeno kolicima i invalidima a ljudi sto sijede po kafićima redovito se osmješkuju dok me gledaju kako se mučim sa kolicima spustit/popeti po stepenicama, mislim kad bi netko od njih mi pomogao vjerojatno bi mu kruna sa glave pala i slomila mu nogo -.-  dudu i hodalicu koristimo i lišeni smo komentara vezanih za to :))

Bori
    20. Svibanj 2015. 21:54

Nalah

kleavivaaaaaaa!!!!fališ  

Mi za plivanje koristimo babylove iz DM-a i super su. Karlo ide na bebe ribe i preporučam svima, osim što je njemu suer i ja crknem tak da cu sigurno bit jaako mršava još i šetam 2x dnevno

cloudy
    20. Svibanj 2015. 10:44

Nalah...ideja ti nije loša :)  hehe

Za plivanje...ja bi rekla kineskice al ja sam ti na pp... znam da sam bila vidjela da imaju posebne neke jednokratne za plivanje pelene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI