Curke da vas malo pozdravim....non stop sam u skitnji nekoj...šetam bebača da pocrnimo :) a i komp mi je bio na popravku...tj. oba :) a prek moba mi stalno štekala klokanica pa sam odustala :) Sad vas čitam i bome ste me nasmijale opet do suza...osim tih nekih temperaturica i bolesti...al to bude sve prošlo :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mame, kako oblacite bebe za spavanje i cime ih pokrivate? Moj se skoro svaku noc uznoji pa ga po noci maltretiram sa presvlacenjem. Kako spava na boku ta strana mu bude mokra onako kod strukica, a obucem mu bodyic i hlace a pokrijem ga dekicom. Po danu zna imati vise slojeva odjece i bude pokriven istom dekicom i ne bude mokar..

kleavivaaaaaaa!!!!fališ
nemam ništa protiv duda,koristimo ih na veliko i pomažu i popodne znamo uhvatiti pčelicu Maju na mini tv,jer ima 4 Maja plišanca i obožava ih,trenutno je Maja hit
cloudy,očekujem knjigu "Kako sam preživjela trudnoću i prve godine djetetova života" ,iskoristi to novinarstvo
Marija i kaj da hoćeš smršaviti?Ja vježbam kad je mala popodne s tatom vani,koliko god da sam si ok,nisam više mogla gledati i ono malo trbuha kak mi se prelijeva preko traperica
Nego,koje pelene da uzmem za malu za plivanje?
kleavivaaaaaaa!!!!fališ![]()
nemam ništa protiv duda,koristimo ih na veliko i pomažu i popodne znamo uhvatiti pčelicu Maju na mini tv,jer ima 4 Maja plišanca i obožava ih,trenutno je Maja hit
cloudy,očekujem knjigu "Kako sam preživjela trudnoću i prve godine djetetova života" ,iskoristi to novinarstvo
Marija i kaj da hoćeš smršaviti?Ja vježbam kad je mala popodne s tatom vani,koliko god da sam si ok,nisam više mogla gledati i ono malo trbuha kak mi se prelijeva preko traperica
Baš sam jučer išla gledat di ima kupit pelene za kupanje i ima ih mueller mislim oko 30kn 10 komada za veličinu 7-13kg...
Inače komentara prolaznika je uvijek bilo i uvijek će ih biti,mene najviše smeta to što kad idem u šetnju di god da krenem svugdje su stepenice,nista nije prilagodeno kolicima i invalidima a ljudi sto sijede po kafićima redovito se osmješkuju dok me gledaju kako se mučim sa kolicima spustit/popeti po stepenicama, mislim kad bi netko od njih mi pomogao vjerojatno bi mu kruna sa glave pala i slomila mu nogo -.- dudu i hodalicu koristimo i lišeni smo komentara vezanih za to :))
kleavivaaaaaaa!!!!fališ![]()
Mi za plivanje koristimo babylove iz DM-a i super su. Karlo ide na bebe ribe i preporučam svima, osim što je njemu suer i ja crknem tak da cu sigurno bit jaako mršava još i šetam 2x dnevno
Nalah...ideja ti nije loša :) hehe
Za plivanje...ja bi rekla kineskice al ja sam ti na pp... znam da sam bila vidjela da imaju posebne neke jednokratne za plivanje pelene
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji