Curke da vas malo pozdravim....non stop sam u skitnji nekoj...šetam bebača da pocrnimo :) a i komp mi je bio na popravku...tj. oba :) a prek moba mi stalno štekala klokanica pa sam odustala :) Sad vas čitam i bome ste me nasmijale opet do suza...osim tih nekih temperaturica i bolesti...al to bude sve prošlo :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mame, kako oblacite bebe za spavanje i cime ih pokrivate? Moj se skoro svaku noc uznoji pa ga po noci maltretiram sa presvlacenjem. Kako spava na boku ta strana mu bude mokra onako kod strukica, a obucem mu bodyic i hlace a pokrijem ga dekicom. Po danu zna imati vise slojeva odjece i bude pokriven istom dekicom i ne bude mokar..
kleavivaaaaaaa!!!!fališ
nemam ništa protiv duda,koristimo ih na veliko i pomažu i popodne znamo uhvatiti pčelicu Maju na mini tv,jer ima 4 Maja plišanca i obožava ih,trenutno je Maja hit
cloudy,očekujem knjigu "Kako sam preživjela trudnoću i prve godine djetetova života" ,iskoristi to novinarstvo
Marija i kaj da hoćeš smršaviti?Ja vježbam kad je mala popodne s tatom vani,koliko god da sam si ok,nisam više mogla gledati i ono malo trbuha kak mi se prelijeva preko traperica
Nego,koje pelene da uzmem za malu za plivanje?
Nalah...ideja ti nije loša :) hehe
Za plivanje...ja bi rekla kineskice al ja sam ti na pp... znam da sam bila vidjela da imaju posebne neke jednokratne za plivanje pelene
Ma joj, srećom pa me ne tangiraju uopće te priče. Problem je u njima, ne u meni. I da Nalah, u pravu si - što i da želim smršaviti? Doduše, ostala mi je još 1 kg od trudnoće... Sigurno sam to uspjela sa tim silnim šetnjama i odlascima na fitness. Luđakinja. Tko još mari za zdravlje sa 28 godina jel?
Kakva je ovdje hrpa zločestih mama? Bez čaja, dude... ajmeeeee. Ma joj. Ja sam neki dan prasnula kad sam čula da dam djetetu JOŠ jagoda jer vidi kako gleda. Inače, dala sam mu malo tek za probu taj dan jer znam da su opasne. Pa gleda i mene kako jedem lazanje pa mu neću datiiiii. Zloćka mama.
Krešimir 19.08.2014. <3
Baš si grozna.... :) ja plabiram ovih dana tortilje radit pad si mislim dal da radim samo za sebe i dragog il da i za curku napravim koju😆
Meni je uopce suvišno da se bilo koja mama mora objasnjavati nekome zasto nesto radi I na koji nacin..svako radi najbolje sto moze....Duda,boca,hodalica, klokanice,svejedno.... Ako tvoje dijete pokazuje lijepi napredak cemu bilo kakvi komentari...a za prolaznike...hm hm...cijela trudnocu I evo 4 mj nakon poroda jos uvijek me nitko u ducanu nije pustio preko reda... A svi gledaju kako je beba slatka😤😡😖...toliko...
Sortiraj odgovore
Najstariji