Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Veljača 2015. 15:14

Sin moje seke najvise lici na mene, a moja djeca na svekra

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

malaribica85
    04. Veljača 2015. 15:17

Moj sin je kao beba bio isti moj bratto su svi potvrdili,a sad kad je odrastao ima nesto mojeg a nesto od mog bivseg muza

cloudy
    04. Veljača 2015. 15:59

Jesmo,jesmo..isto napokon...jer imale smo pad s težinom.zbpg njezine uspavanosti od žutice pa smo isto izdajalicu uveli al ja ju još uvijek koristim jer imam masu mlijeka pa mi redovno curi iz one sise iz koje ona ne jede...dohranu koju smo morali uvest isto smanjujemo...jučer smo proveli bez nje..danas ćemo vidjet...orjentiram se prema boji kakice...sutra orvi pregled pa ćemo vidjet na čemu smo :)

Nalah
    04. Veljača 2015. 16:02

Kakica treba biti senfasta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.