a da javim svoje novosti, dosla sam s ultrazvuka, pazite sad ovo: beba uopce ne zaostaje, trbuscic joj kasni tjedan dana no kaze da je normalno da su curice slangerice i ima 2400g!!
sad se moze netko pitati zasto vjerujem ovom nalazu a ne onom. pa jednostavno zato sto je prije 2 i pol tjedna specijalist u vinogradskoj procijenio 1730g pa mi je nekako logicnije da sad ima cca 2400 nego 1800. uz to sto je ta doktorica na praksi, specijalizant il kak se vec kaze, i napisala je 3-4 mjere za par mm manje od onog pocetnog kad sam primljena 2 tjedna prije. mislim kuzim da stoji al da se smanjuje to ne ide!! tako da eto vjerujem ovom nalazu i jako sam sretna zbog toga
lilica sve sam ti rekla sve znaš. draqgo mi je da malena napreduje i to jako dobro. velim ne bi me čudilo da dođe do 3, 3 i pol kile na porodu
Tvoja vjestica je tebi rekla da su oni pogrijesili! Puse vam saljemo! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lilice bravo bravo bravo :D :D :D bas mi je drago zbog vas
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Boobie nemas pojma koliko cesto razmisljam o tebi...evo me u bolnici i svaki dan te spomenem bar 1!
Samo snage i hrabrosti ti zelim od i najiskrenije!!!
Cure bez problema nisu ni svijesne koliko druge cure/zene zahvaljuju bogu za svaki dan koji je iza njih...
Nisi sama,mislim na tebe draga moja!!!!
I tebi i dragom puno srece u svakom buducem pokusaju
Drzi se!!!!
Lilice!!!!
Vesele me vijesti od tebe!!!
Blago ti se sta imas priliku uzivati sa svojim dragim!
Sretno sa bebacom do kraja!!!!!
Hope...kako si mi ti?baš sam te se jučer sjetila...nadam se da ti dani ok prolaze.. a to što kažeš kako.mi bez problema nismo ni svjesne kolko smo sretne je istina...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji