Boobie....baš mi je žao zbog svega....glupo je reć išta drugo,tipa da će proći jer svi znamo da nije tako...budi sama s dragim,odmorite se i probajte zacjeliti srce.... ako trebaš pomoć ili negdje se ispucati,znaš da smo mi tu
Boobie, stvarno mi je jako zao zbog svega sto si prošla, prolazis i jos moraš učiniti... Nadam se da ćeš smoći snage ostati koliko-toliko jaka...
Proudmomy, jos jedna divna kolumna, uživala sam čitajući! Svaka čast ženo, majko!
Krešimir 19.08.2014. <3
Boobie ja doista ne znam sto reci, tesko je ponuduti utjehu u ovakvom trenutku. Ako nas trebas, mi smo uvijek tu. :-*
Curke hvala na lijepim komentarima! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Boobie stvarno ne znam što reći. ako nas trebaš tu smo. za isplakati se , za koju riječ utjehe..
boobie pusu veliku saljem. sve znas i sve sam vec rekla, drzi se i mi smo tu za tebe u bilo kojem trenutku
a da javim svoje novosti, dosla sam s ultrazvuka, pazite sad ovo: beba uopce ne zaostaje, trbuscic joj kasni tjedan dana no kaze da je normalno da su curice slangerice i ima 2400g!!
sad se moze netko pitati zasto vjerujem ovom nalazu a ne onom. pa jednostavno zato sto je prije 2 i pol tjedna specijalist u vinogradskoj procijenio 1730g pa mi je nekako logicnije da sad ima cca 2400 nego 1800. uz to sto je ta doktorica na praksi, specijalizant il kak se vec kaze, i napisala je 3-4 mjere za par mm manje od onog pocetnog kad sam primljena 2 tjedna prije. mislim kuzim da stoji al da se smanjuje to ne ide!! tako da eto vjerujem ovom nalazu i jako sam sretna zbog toga
lilica sve sam ti rekla sve znaš. draqgo mi je da malena napreduje i to jako dobro. velim ne bi me čudilo da dođe do 3, 3 i pol kile na porodu
Sortiraj odgovore
Najstariji