opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    11. Kolovoz 2014. 15:03

i ja se hvalim. pobjegli mojim starcima, sve 4 u zraku, mama kuha, buraz zabavlja P, ja samo cicu vadim malo, malo za D i to je sve od mene.. hheheheh

url=https://lilypie.com]

11. Kolovoz 2014. 15:26

Supeeer mmama! ;-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilica
    11. Kolovoz 2014. 15:49

tu sam tu sam hehe, samo sam uzivala s muzicem ovaj vikend pa me nije bilo nigdje, bas smo se zazeljeli jedno drugog i sad smo tak sretni sto smo opet skupa i ssto mozemo uzivati u svakoj  sekundi, eto sad jos i vise to cijenimo 
    ja sutra idem na uzv da vidim kolika je zapravo moja bebica jer ovaj zadnji nalaz ni ne racunam kao da je napravljen kad je pogresan skroz. naknadno sam vidjela da mi je 3-4 mjere napisala za nekoliko milimetara manje nego kad sam zaprimljena 2 tjedna prije sto je naravno nemoguce jer beba se ne smanjuje, jedino moze stagnirati no naravno da ni to nije slucaj sa mojom bebicom, tak da sutra idem na provjeru i usput te protoke da pogledamo i tak, cisto da mi srce bude na mjestu 

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 15:51

super lilice...nadam se da ce ti reci da je bebica puno porasla... jedva cekam da se sutra javis...

Laura 21.08.2014 :-*

Boobie
    11. Kolovoz 2014. 15:56

Javljam se samo da vas pozdravim... Citam vas kolko mogu samo nemam volje pisati... Ironija da sam dobila nagradu za korisnicu mjeseca, naravno odbila...

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 15:59

ajoj booble....
    jesi nam bolje malo???

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 16:20

Lilice sretnoo sutra jedva cekamo cuti kolko je narasla bebuska 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 16:23

Boobie..  kako si nam?jesi išta bolje? 
    Lilice...baš mi je drago da napokon skupa uživate :)  a sutra na pregledu ćeš vidjet da će sve bit ok...
    Proudmomy ti si nam baš vrijedna danas :)

Boobie
    11. Kolovoz 2014. 16:54

A eto, dobro sam kolko mogu biti... Potpisala da odlazim iz bolnice, mislili su me drzati cijeli vikend u sobi sa jos 2 trudnice u 40tt koje su i tih pola sata kolko smo bile skupa pricale samo o trudovima i kad ce roditi... Pa sam se pokupila u petak, cijela vojska me htjela zadrzati... Doma smo samo mm i ja, nitko nema pristup, rascistili smo i zakljucali djecju sobu, vise manje se pravimo da se nista nije dogodilo... Jer ne dao Bog da postanem 100% svjesna... Dobila sam 3 mjeseca porodiljnog s kojim ne znam sta cu... Sutra moram u maticni dat bebi ime i vadit rodni list, vec mi je sad zlo... I cekam te cuvene nalaze za koje znam da ce reci  upala plodovih ovoja koja se ne moze dijagnosticirati dok nije kasno niti se moze sprijeciti unaprijed... Opet... Sva sreca da sam si sama sef pa cu naci neki posao koji ne ukljucuje ljude... Jer sad opet svima objasnjavati...

Beag htjela sam ti samo reci da se nadam da ces sa svojim ginekologom imati vise srece jer takvu sirovinu nisam dugo vidjela i mogu ti reci da bi ga zgazila na cesti... Kad ti usred noci dodje u radjaonu i kaze da je za dijete u 32tt normalno da srce kuca 210 i to 6 sati za redom i da nije to nista, jos onako mahne rukom kao ja umisljam, okrene se i ode... I poslije kaze da nije bilo alarmantno... A meni je kucalo tih 6 sati 140... Sta i obicni laik zna da nije dobro i da je to za carski... Ne zelim nikog plasiti ali sretno s njim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.