Ja izmolila u 23h, danas nam je 8. dan otkako molimo. Dogovorile smo za početak devet dana, ali ja mislim da ću svakako nastaviti moliti u 23h svaku večer. Šta vi kažete cure drage? 🙏🏼❤️
Ja isto nastavljam 🙏🏼 Molim svaku vecer izmedju 23-23:30 ❤️
Ja ne brojim koliko je dana, molila sam i inace.. ali ne toliko cesto, umor me znao prevladat.. a sada kada znam da nas ima koje u isto vrijeme molimo za istu stvar, koje molimo u istoj muci i nakani, sa istim žarom vjere, jos me vise vuce i koliko god da sam umorna molim... tako da zene moje meni ste uvijek u mislima 💖
Ja nastavljam sa molitvom. Kao sto sam vec bila rekla, zanemarila sam ju i postala lijena, a sad kad sam najumornija bez problema se pomolim. Sve vi i cijela moja situacija mi daje snagu da prihvatim sve sto nam se dogadja i bude mi lakse. . ❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja nastavljam sa molitvom. Kao sto sam vec bila rekla, zanemarila sam ju i postala lijena, a sad kad sam najumornija bez problema se pomolim. Sve vi i cijela moja situacija mi daje snagu da prihvatim sve sto nam se dogadja i bude mi lakse. . ❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nastavljam s molitvom! ma sta bilo samnom mislim da nikad ne cu prestat molit za sve parove koji su se nasli u nasoj situaciji <3
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Drage moje, otvaram ovdje temu sličnu onoj kakva je nekad bila na Rodi, od 2009. do 2014. su cure na toj temi bile organizirane u molitivi. Meni se to jako svidjelo jer sam vidjela da je bilo jako puno spontanih i MPO trudnoća onih cura koje su se pridružile u tim molitvama. Predložila bih isto što su one radile - zajednička molitva svaki dan u 22h za sve nas koje želimo ostvariti trudnoću, bilo kroz ciljane odnose, bilo kroz postupke medicinski potpomognute oplodnje. Javite se, pa kad se skupi dovoljan broj, krećemo u akciju, a postavit ću i dvije molitve Djevici Mariji za majčinstvo i začeće koje bi molile svaku večer u 22h, uz standardni Očenaš, Zdravo Marijo i Slava Ocu.
Draga Nikitta oduševljena sam sa tvojom idejom i pridružujem se molitvi od danas... ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure nisam se javljala, ali molim i ja i dalje navečer za sve nas! 💗
U molitvi sam s vama svaku vecer!🙏🙏🙏 i saljem velike zagrljajee !!!😍😍❤🙏🙏
Hej cure pratim vas citam uredno ❤ svim sta iscelkuju testic i betu zelim veliki plusic i brojku ! Meni je danas 7 dan od inseminacije ne pratim nikakve simptome vise ne zamaram se sta bude bit ce nisam bila pod hormonia nego u prirodnom pa eto ta jedna jedina pa ovulirala do aspiracije pa inseminaciju napravili!
Kazem sumptomi nista digo boli koda trebam dobit a trebam za 3 dana a test tek za tjedan dana jer meni kasnilo sve to! Sad jedino nocas kad sam se ponoci zakašljala mislila sam da cu umriti od tako sekundarne boli i grca u oba jajnika i maternici to mi nikad nije bilo nit u stimuliranom ! Eto to jedino ali moze bit i pred mengu osjetljivost!🙈
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage i ja sam s vama svaku večer u molitvi i nastavljamo i dalje...
Sortiraj odgovore
Najstariji