Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Eto toliko za danas umam jos mnogo svakakvih ali ove su meni lijepeee i da jos jednu krunicu koju molim u autu Zlatna Krunica Srcu Isusovu Ikrunicu Bozanskog milosrdja a sve se mole na obicnu krunicu Gospinu❤
nabavite ovaki papiric u nhemu sve devetnica i krunica Bozjeg Milosrdja😍
Eto cure valjda nisam dosadna to je ono sta ja molim i jos i Sv .Antunu i Sv.Josipu itd Sv. Leopoldu Bogadnu Mandicu , Sv. Riti, itd pa minjam i kako mi dodje odsrca molim i kad uvatim vremena nekad vise nekad manje!
Mozda ce se nekome svidjeti bar neka molitva!🤗
Dani Kako se moli Gospina krunica :
Ponediljak i Subota Radosna Otajstva
Utorak i Petak Zalosna Otajsatva
Srjeda i Nedjelja Slavna Otajstva
Četvrtak Otajstva Svijetla
A ja znam Nediljom josi Bijelu Krunicu za Nerodjene ta gore sta sam vam posla i za vase nakane jos dodate🙏🙏🙏❤
Mogu iz iskustva reći da molitva bas djeluje kao infuzija. Nakon ovog gubitka, nema druge nego moliti za snagu. Ja mogu reći da puno slušam Tomislava Ivančića, ima puno emisija koje rado slušam, svjedočanstava, karizmatike... Ajme bez vjere bila bi na dnu. Ovako se svakodnevno punim i vidim na sebi da duhovno rastem.
Kako ste vi? Jel molite, pričate s Isusom ili i slušate, čitate? Svakako mozete i preporučit knjigu, osobu, seminare...nešto...
Ovo je tema na kojoj se malo pise a puno moli 💓
Ja molim svako vecer i kako sam rekla i prije sam ali ne tako cesto kao sada.. sada je to drugacije... nekad samo skratim molitvu kada sam bas jako umorna.. tj svojim rijecima se molim... odem i svaku nedjelju na misu, ako nedjelju koju preskocim odem preko tj... i tamo se obavezno pomolim kod gospe za sve nas... sada mislim da cu poceti moliti kod sv Ante pa tako budem u krug 💖 jako nas puno ima na ovome svijetu tko se bori sa neplodnoscu, i nazalost sve vise i vise... jos malo pa ce se statistika okrenuti i bit ce vise problema nego prirodnog zaceca, svo su ljudi postali oholi, nikome nije nista dosta, svi uzivaju u tudim nesrecama, bilo je i prije toga ali ne ovako.. nekada je svijet bio lijepse mjesto iako je vecinom vladala neimastina... a sada kada svi vise manje sve imamo tezimo jos vecemu nikada nam nije dosta, nikada nismo zadovoljni necime... i mislim da je sve ovo u svijetu sto se desava posljedica zbog ljudskih faktora... prije su si ljudi međusobno pomagali.. a sada se ni susjedi ne poznaju ali sve "znaju" o svima... zato se ja svako vecer molim kako za sve nas u borbi ( za sto sam zapravo uvjerena da je to neka posljedica rata, jer smo svi ozraceni svacime, jer kada gledam ove klinkice koje su 17 18 god pa to sve ostaje trudno samo tako...ne znam dali ste vi ikada razmisljali o tome na taj nacin) a kako se kolim za nas tako to cinim i za sve ljude ovoga svijeta, da prevlada dobrota i veselje.. da svo zlo nestane i da svijet opet postane predivno mjesto💖💖
Kako ste vi sve tu divne ženice. Ja sam se uvijek šlepala s molitvama. Pomolila bih se povremeno, a najčešće pred spavanje. Onda mi je tata obolio pa sam se stalno molila. Kad je umro onda sam bila ljuta na sebe jer sam bila uvjerena da nisam na vrijeme počela s molitvom. Bila sam klinka... Onda je i mama oboljela, ali se srećom izvukla. Ona od uvijek moli pa smo zajedno nastavile s molitvom. Uglavnom, čini mi se da uvijek manje molim kad je sve super, a to me onda kasnije proganja. 😔
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I ja se pridruzujem...mislim da nam samo Bog u zivotu pomaze, vodi nas....mozda vam jednom budem svjedocila svim cudima i spasenjima koje je za mene On ucinio i molim ga da nastavi bdit nad nama uvijeke....mir s vama svima i blagoslov Bozji!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji