Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snjeska
    27. Lipanj 2019. 23:30

Snjeska

Vece svima ja pocinjem sa molitvom u vjeri za sve nas ….molila sam 9 utoraka sv marti i postila..ali medutim sama  sam suprug mi je u njemackoj pa nemogu nista ni ostvariiti ali cvrsto vjerujem kad se vrati  da ce se cudo desiti i jos vise sa nasom zajesnickom molitvom  koja je vjera za sve nas .  Hvala vam sto ste ovo zapoceli  i tako svima dali novu nadu…..🥰🥰❤.

LittleG
    28. Lipanj 2019. 03:09

Samo želim dati podršku svima Vama koje molite. Zna li možda netko molitvu za nas majke, molitvu za našu djecu? 

Lemon
    28. Lipanj 2019. 07:05

I ja sam se jučer pridružila u molitvi i plakala kao dijete, daj nam Bože snage za sve što nas čeka kako bismo došle do cilja 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Lipanj 2019. 10:20

Cure drage da vam javim da sam dosla do sale i ovulirala i onda su mi napravili inseminaciju i sad to je to sada opet cekat  ako j3 bila jajna pun9 nadaj mo se ❤🙂🙏 14 dan test a odnose obavezno imat sutra i prikosutra i Utrogestan 3x 1💪🙏🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

28. Lipanj 2019. 10:30

Pridruzujem se 🙏. Moj M i ja smo bili prije tjedan dana u Medugorju s nakanom Gospi da nam uslisi molitve za bebicu. 🙏

jana35
    28. Lipanj 2019. 12:08

Belamolit ćemo zajedno svaku večer evo s nakanom da tvoja beta bude ogromna za 14 dana.
    Martina procitala sam knjigu koja se zove 7 dana, izasla je bas na godišnjicu ukazanja i pise o ukazanjima i čudesima u Međugorju. Zapravo jedna rečenica mi je posebno ostala u srcu. 
    Kaze Gospa, oni koji me ne vide očima ,vide me srcem ako istinski vjeruju.
    Eto, vjerujmo Gospi da će uslisiti nase molitve .
    Danas je blagdan presvetog srca Isusovog.
    Predajmo Mu nasa srca :
    Dragi Isuse blaga i ponizna srca, 
    Učini srce moje po srcu svome ❤

28. Lipanj 2019. 12:17

jana35

Belamolit ćemo zajedno svaku večer evo s nakanom da tvoja beta bude ogromna za 14 dana.
    Martina procitala sam knjigu koja se zove 7 dana, izasla je bas na godišnjicu ukazanja i pise o ukazanjima i čudesima u Međugorju. Zapravo jedna rečenica mi je posebno ostala u srcu.
    Kaze Gospa, oni koji me ne vide očima ,vide me srcem ako istinski vjeruju.
    Eto, vjerujmo Gospi da će uslisiti nase molitve .
    Danas je blagdan presvetog srca Isusovog.
    Predajmo Mu nasa srca :
    Dragi Isuse blaga i ponizna srca,
    Učini srce moje po srcu svome ❤

🙏

jana35
    28. Lipanj 2019. 12:17

Imam jedan prijedlog, mogla bi svaka od nas  napisati svoju priču barem da se malo bolje upoznamo... 

• Babylove
    28. Lipanj 2019. 13:05

LittleG

Samo želim dati podršku svima Vama koje molite. Zna li možda netko molitvu za nas majke, molitvu za našu djecu?

Evo draga molitva sv. ANTUNU za obitelj 💖
    Evo draga molitva sv. ANTUNU za obitelj 💖
  • Babylove
    28. Lipanj 2019. 13:21
    A ovo je molitva sv. ANTUNU za sve nas 💖
    A ovo je molitva sv. ANTUNU za sve nas 💖
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.