Vece svima ja pocinjem sa molitvom u vjeri za sve nas ….molila sam 9 utoraka sv marti i postila..ali medutim sama sam suprug mi je u njemackoj pa nemogu nista ni ostvariiti ali cvrsto vjerujem kad se vrati da ce se cudo desiti i jos vise sa nasom zajesnickom molitvom koja je vjera za sve nas . Hvala vam sto ste ovo zapoceli i tako svima dali novu nadu…..🥰🥰❤.
Samo želim dati podršku svima Vama koje molite. Zna li možda netko molitvu za nas majke, molitvu za našu djecu?
I ja sam se jučer pridružila u molitvi i plakala kao dijete, daj nam Bože snage za sve što nas čeka kako bismo došle do cilja
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure drage da vam javim da sam dosla do sale i ovulirala i onda su mi napravili inseminaciju i sad to je to sada opet cekat ako j3 bila jajna pun9 nadaj mo se ❤🙂🙏 14 dan test a odnose obavezno imat sutra i prikosutra i Utrogestan 3x 1💪🙏🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Pridruzujem se 🙏. Moj M i ja smo bili prije tjedan dana u Medugorju s nakanom Gospi da nam uslisi molitve za bebicu. 🙏
Belamolit ćemo zajedno svaku večer evo s nakanom da tvoja beta bude ogromna za 14 dana.
Martina procitala sam knjigu koja se zove 7 dana, izasla je bas na godišnjicu ukazanja i pise o ukazanjima i čudesima u Međugorju. Zapravo jedna rečenica mi je posebno ostala u srcu.
Kaze Gospa, oni koji me ne vide očima ,vide me srcem ako istinski vjeruju.
Eto, vjerujmo Gospi da će uslisiti nase molitve .
Danas je blagdan presvetog srca Isusovog.
Predajmo Mu nasa srca :
Dragi Isuse blaga i ponizna srca,
Učini srce moje po srcu svome ❤
Belamolit ćemo zajedno svaku večer evo s nakanom da tvoja beta bude ogromna za 14 dana.
Martina procitala sam knjigu koja se zove 7 dana, izasla je bas na godišnjicu ukazanja i pise o ukazanjima i čudesima u Međugorju. Zapravo jedna rečenica mi je posebno ostala u srcu.
Kaze Gospa, oni koji me ne vide očima ,vide me srcem ako istinski vjeruju.
Eto, vjerujmo Gospi da će uslisiti nase molitve .
Danas je blagdan presvetog srca Isusovog.
Predajmo Mu nasa srca :
Dragi Isuse blaga i ponizna srca,
Učini srce moje po srcu svome ❤
🙏
Imam jedan prijedlog, mogla bi svaka od nas napisati svoju priču barem da se malo bolje upoznamo...
Samo želim dati podršku svima Vama koje molite. Zna li možda netko molitvu za nas majke, molitvu za našu djecu?
Sortiraj odgovore
Najstariji