Bok) I moja prva trudnoća. Snimite trudničko https://hr.vvikipedla.com/wiki/Pregnancy fotografiranje. U trećem tromjesečju kontaktirajte profesionalnog fotografa da biste stvorili originalnu sesiju. Prvo, sam proces odvratit će vas od stanja tjeskobe, a drugo, pomoći će vam da se sjetite radosti osjećaja budućeg majčinstva, koje će vas grijati i nakon rođenja djeteta. Ova foto sesija pomogla mi je da se riješim depresije i tjeskobnih misli, možda će i vama pomoći)
Dobar dan.. ja sam nova na ovom forumu... Imam pitanje jedno.. bila sam trudna prvi put i imala sam spontani pobacaj u 8 sedmici. Dakle jucer sam saznala da sam trudna. Zadnju mens. sam imala 16.12. Doktorica mi je rekla da dodjem na pregled 17.2
A mene zanima da li je normalno da boli stomak ko da cu dobiti..... hvala🌸❤️
Dobar dan.. ja sam nova na ovom forumu… Imam pitanje jedno.. bila sam trudna prvi put i imala sam spontani pobacaj u 8 sedmici. Dakle jucer sam saznala da sam trudna. Zadnju mens. sam imala 16.12. Doktorica mi je rekla da dodjem na pregled 17.2
A mene zanima da li je normalno da boli stomak ko da cu dobiti….. hvala🌸❤️
Normalno je :)
Ako nemas krvarenje sve je ok
Odmaraj do pregleda
Jos je to rana trudnoca
Taman bi se na pregledu 17.2. Trebala Vidit bebica i cuti srce :)
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Dobar dan.. ja sam nova na ovom forumu… Imam pitanje jedno.. bila sam trudna prvi put i imala sam spontani pobacaj u 8 sedmici. Dakle jucer sam saznala da sam trudna. Zadnju mens. sam imala 16.12. Doktorica mi je rekla da dodjem na pregled 17.2
A mene zanima da li je normalno da boli stomak ko da cu dobiti….. hvala🌸❤️
Normalno je :)
Ako nemas krvarenje sve je ok
Odmaraj do pregleda
Jos je to rana trudnoca
Taman bi se na pregledu 17.2. Trebala Vidit bebica i cuti srce :)
Hvala ❤️❤️❤️
Pozdrav svima,nova na forumu a i nova u svemu vezano za trudnocu😊. Trudna sam 28 tjedana,djevojcica na putu. Htjela sam pitati sve mame ili buduce mame koje su bolje informirane nego ja u vezi caja od malinovog lista( kao pomaze u otvaranju i brzi je porod) neznam od kad ga je najbolje poceti piti ( citala sam negdje ili gledala ne sjecam se tocno u 33tt). Takoder sam zeljela pitati za one poznate uloske za postorodajni oporavak od aloa vere i pokusavala sam googlati da li se mogu odma poslije poroda koristit ili treba pricekati,i koliko to treba drzati (da li cekati da se "otopi" ili jednostavno promjeniti kad je pun?). Nova sam u svemu i pokusavam svaki savjet i svaku informaciju iskoristit najbolje tako da ako ko ima iskustva sa ovim ili informaciju voljela bi da naucim😊. Hvalaa!❤
Pozdrav svima,nova na forumu a i nova u svemu vezano za trudnocu😊. Trudna sam 28 tjedana,djevojcica na putu. Htjela sam pitati sve mame ili buduce mame koje su bolje informirane nego ja u vezi caja od malinovog lista( kao pomaze u otvaranju i brzi je porod) neznam od kad ga je najbolje poceti piti ( citala sam negdje ili gledala ne sjecam se tocno u 33tt). Takoder sam zeljela pitati za one poznate uloske za postorodajni oporavak od aloa vere i pokusavala sam googlati da li se mogu odma poslije poroda koristit ili treba pricekati,i koliko to treba drzati (da li cekati da se "otopi" ili jednostavno promjeniti kad je pun?). Nova sam u svemu i pokusavam svaki savjet i svaku informaciju iskoristit najbolje tako da ako ko ima iskustva sa ovim ili informaciju voljela bi da naucim😊. Hvalaa!❤
Pozdrav, ja sam pila caj od lista masline negdje od 37 tjedna, 2 puta na dan. Rodila sam brzo, bila sam u radaoni malo vise od sat vremena. Odmah kad sam dosla u bolnicu bila sam otvorena 10 cm i Isla u radaonu. Imala sam rez medjice, no moja je beba bila velika, preko 4 kg i imala je veliku glavu 😅 poslje poroda koristila sam chhico uloske, a rez sam ispirala mlakom vodom nakon svake nuzde. Nakon nekih 10 dan prala sam i sapunom i prasila sa onim djecjim puderom za pupak(zaboravila sam kako se zove).
Ja sam malinu pocela pit u 35om tjednu 2x dnevno al može se pit od 7og mjeseca, bar tako piše na čaju kupljenom u kući čaja. Te uloške nisam koristila nego nastavila s chicco i mrežastim gaćicama i nakon poroda da se zrači i nakon svake nužde ispirala s obicnom vodom (uzela bocu od jane s čučom) i octenisept na rez. Bila sam bas dosta rezana i s puno šavova.
Hvala puno. Nadam se da si se brzo oporavila.
Pozdrav, ja sam pila caj od lista masline negdje od 37 tjedna, 2 puta na dan. Rodila sam brzo, bila sam u radaoni malo vise od sat vremena. Odmah kad sam dosla u bolnicu bila sam otvorena 10 cm i Isla u radaonu. Imala sam rez medjice, no moja je beba bila velika, preko 4 kg i imala je veliku glavu 😅 poslje poroda koristila sam chhico uloske, a rez sam ispirala mlakom vodom nakon svake nuzde. Nakon nekih 10 dan prala sam i sapunom i prasila sa onim djecjim puderom za pupak(zaboravila sam kako se zove).
Hvala hvala, svaka cast beba 4 kg nadam se da ce moja bar manje imat🤣. I problem mi je isto pronaci taj caj (zivim u Livnu) pregledala sam sve drogerije i trgovine sa zdravom prehranom ali nigdje nisam pronasla. Preostalo mi je jos ljekarne da pogledam. Nadam se da cu naci😃
Laryy ja sam ovdje narucila, vjerujem da imaju dostavu po cijeloj RH https://www.suban.hr/trgovina/pojedinacno-bilje/malina-list-suban/
Sortiraj odgovore
Najstariji