Moja prva trudnoca - savjeti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • slava1994
    01. Siječanj 2021. 15:50

Sutra ujutro mi je 48h od posljednjeg nalaze Bete, tako da sam na nagovor supruga odlucila da odemo ujutro izvaditi krv i usporedimo rezultate sa zadnjim nalazom.. nadam se da ce biti makar blizu duplanja. 🤗😘
    A naravno, vadicu nalaze i u ponedeljak kako je moj ginekolog preporucio. 

SAYURI
    01. Siječanj 2021. 16:32

slava1994

Sutra ujutro mi je 48h od posljednjeg nalaze Bete, tako da sam na nagovor supruga odlucila da odemo ujutro izvaditi krv i usporedimo rezultate sa zadnjim nalazom.. nadam se da ce biti makar blizu duplanja. 🤗😘
    A naravno, vadicu nalaze i u ponedeljak kako je moj ginekolog preporucio.

Kada ides na sljedeci UZV?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• slava1994
    01. Siječanj 2021. 17:01

Na ultrazvuk idem u ponedeljak, tada mi je doktorica zakala i sljedece vadjenje nalaza, da bi vidjeli betu. Rekla je da se do ponedeljka znacajno mora popraviti. Samo suprug i ja nemamo mira, pa idemoni sutra da uradimo jedan nalaz bete, da vidimo da li raste i da li je se uredu. 😔

• slava1994
    01. Siječanj 2021. 17:06

U poneddljak.😌

SAYURI
    01. Siječanj 2021. 17:17

slava1994

Na ultrazvuk idem u ponedeljak, tada mi je doktorica zakala i sljedece vadjenje nalaza, da bi vidjeli betu. Rekla je da se do ponedeljka znacajno mora popraviti. Samo suprug i ja nemamo mira, pa idemoni sutra da uradimo jedan nalaz bete, da vidimo da li raste i da li je se uredu. 😔

Ok...samo napomeni i insistiraj da ti dobro i detaljno premjeri zumanjcanu vrecu....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Maša🤰🏼
    01. Siječanj 2021. 17:37

Slava pratim i nadam se da ce sve biti uredu ❤️ Obavezno javi nalaze od sutra 🤞🤞🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Dora2021
    01. Siječanj 2021. 17:40

Ne brini ništa! Moja beta hcg je bila 1.318 a nosim jedan plod a beta je za blizance skoro... Žumanjčanu vrećicu je Dr. vidjela tek sa 7 tjedana... Imam i Hashimoto i to tsh vadim svaka 4 tjedna isto svaka 4 tjedna idem endokrinologu... Vazno je to... Sad sam 27 tjedana i sve je okej.... Krvarenja sam isto imala prva 4-6 tjedna i koristila utrogestan vag i oralno uz mirovanje, otvorila bolovanje... Moras biti mirna, ne usisavaj, ne diži tesko, laganicaaaa... Bit ce to sve dobro i kad vidis da iz tjedan u tjedan plod brzo raste, ako ces zbog krvarenja imat preglede cesce ko ja, srce ce ti se otopiti ❤️

• slava1994
    01. Siječanj 2021. 17:50

Hvala vam svima od ❤️. 
    Odusevio me ovaj forum. Molim se Bogu da sve bude kako treba. 🙏🏻 Javicu vam sutra nalaze cim budu gotovi. 
    Kod mene je Beta Hcg u okvirnim vrijednostima za 4.tijedan trudnoce, u kome ginekolog smatra da sam. Medjutim, mene sikira jer je beta nije uduplala za 48h vec narasla samo sa 989 na 1080. 🙁🙁🙁 Izvinite, znam da sam dosadna, ali toliko zelimo i cekamo tog bebaca, i sada smo se bas obradovali. 😏 
    Na otpustu mi je napisano vidljiv GM 38mm i vidljiva manja zumanjcana vrecica 10mm...jos uvijek se nadam dobrom ishodu.. 🙏🏻😌

SAYURI
    01. Siječanj 2021. 17:54

slava1994

Hvala vam svima od ❤️.
    Odusevio me ovaj forum. Molim se Bogu da sve bude kako treba. 🙏🏻 Javicu vam sutra nalaze cim budu gotovi.
    Kod mene je Beta Hcg u okvirnim vrijednostima za 4.tijedan trudnoce, u kome ginekolog smatra da sam. Medjutim, mene sikira jer je beta nije uduplala za 48h vec narasla samo sa 989 na 1080. 🙁🙁🙁 Izvinite, znam da sam dosadna, ali toliko zelimo i cekamo tog bebaca, i sada smo se bas obradovali. 😏
    Na otpustu mi je napisano vidljiv GM 38mm i vidljiva manja zumanjcana vrecica 10mm…jos uvijek se nadam dobrom ishodu.. 🙏🏻😌

Javi nam sutra rezultate a mi drzimo fige da sve bude ok🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Dora2021
    01. Siječanj 2021. 18:00

Meni se nakon 2 dana nije poduplala, znaci 18 dan trudnoce je bila 1.318 a 20-ti dan 1.498 i to im je bilo dovoljno da raste... Cim vide gm i žumanjčanu to je dobro al srceko ces vidjet tek iza 7 tjedana...Dobra ti je beta, ne brini, plod sve osjeti, probaj se opustit, ne pij gazirano sad, to su mi prvo rekli... I raspitaj se dal trebas folnu piti ili Novalac zbog vitamina... I izvaditi Tsh(u trudnoci ide samo tsh, t3 i t4 se ne gledaju), briseve ginekološke-mikroplazma, ureaplazma, papa ako imas stariji od god. dana... Pitaj Dr. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.