Draga, moram ti reci da ti je i po nalazu i po Uzv uvecana zumanjcana vreca, to nije dobro, nazalost znam iz vlastitog iskustva….naravno nista nije definitivno, samo molim te insistiraj da ti detaljno premjere zumanjcanu..
A ovako laicki ti si najmanje 5-ti tjedan🙂
Sayuri zanima me ukoliko ti nije teško pričat o tome, što je bilo sa tvojom prošlom trudnoćom s obzirom na uvećanu ŽV, jer sam i ja u prošloj imala isti slučaj ali nismo našli uzrok?
Ako ova tema nije prikladna za tvoj odgovor, možeš mi odg. i na temi spontani pobačaj, tamo nećemo nikoga uznemirit jer smo sve prošle isto.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Nazalost nista od ove trudnoce.. Beta mi je pala na 779... hvala vam za sve. 😭😭😭😭😭
Slava jako mi je zao ❤️😕
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nazalost nista od ove trudnoce.. Beta mi je pala na 779… hvala vam za sve. 😭😭😭😭😭
Slava jako mi je zao, bice opet, da ti sada kazem, uvecana zumanjcana kao u tvom slucaju kada iznosi preko 5mm, a kod tebe je 10mm ( pise ti na nalazu) skoro duplo, znaci hromozomski poremecaj odnosno genetski beba ne bi imala normalan razvoj, u 90% slucajeva je tako, draga ovo bi ti se desilo kasnije, bolje je sada odmah na pocetku , ako bi se trudnoca iznijela do kraja, beba bi imala teske poremecaje. Tijelo je pametno i odmah odbaci sve sto nije dobro...ljubim i posto ces se sama ocisitti, mozes ponovo pokusati vec sljedeci mjesec😘😘😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Draga, moram ti reci da ti je i po nalazu i po Uzv uvecana zumanjcana vreca, to nije dobro, nazalost znam iz vlastitog iskustva….naravno nista nije definitivno, samo molim te insistiraj da ti detaljno premjere zumanjcanu..
A ovako laicki ti si najmanje 5-ti tjedan🙂Sayuri zanima me ukoliko ti nije teško pričat o tome, što je bilo sa tvojom prošlom trudnoćom s obzirom na uvećanu ŽV, jer sam i ja u prošloj imala isti slučaj ali nismo našli uzrok?
Ako ova tema nije prikladna za tvoj odgovor, možeš mi odg. i na temi spontani pobačaj, tamo nećemo nikoga uznemirit jer smo sve prošle isto.
Orhideja, napisem detaljno malo poslije...😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Maša, bice bolje. Ja jako tesko ostajem trudna. Poslije 3 godine ovo mi je prvi put i nije se dalo. 😭😭❤️
Hvala svima. ❤️❤️❤️😭😭
Žao mi je, ali nemoj gubit nadu, kažu da nekoliko mjeseci iza pobačaja se lakše zatrudni, tako da usmjeri misli prema tome i sretno
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Slava posto nisi morala na kiretazu odmah mozes pokusat opet a kazu da je nakon biokemijske trudnoce lako ostat trudan odnosno bas tih prvih par mjeseci nakon spontanog da si extra plodan tako da drzim 🤞 da je tako ❤️❤️❤️ Evo ja imala spontani 6.12. Je bas krenuli krvarenje sad sam 10DPO i nadam se najboljem ali i ako ne bude ovaj mjesec bit ce sljedeci ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Imam velikih problema sa stitnom. Prije sam pila terapiju, ali zadnju godino ipo ne.. 😔 Kako citam po netu, mislim da je to dovelo do pobacaja i nepravilnog formiranja ploda.. Suprug je 100% zdrav i sa njime je sve ok. 😏 Trenutno imam uzasno jake bolove i ugruske u krvarenju.. 😭😭😭😭 Zbunjena sam, ne znam da li se ovo sada racuna u menzes ili cu dobiti novi kroz par dana.. Da li treba beta pasti na nulu? Trebam li je pratiti dalje? 😥 Ginekolog mi je rekao da dodjem u ponedeljak ako prestanem krvariti, ako ne, onda kada prestanem... 😟😟😟
Sortiraj odgovore
Najstariji