Znam da je šok, nije jednostavno ostat trudan ali pazi-ja nosim svoju curicu, jedinu, začetu sa mojih 42,5 god... Uz brdo dijagnoza i spontanih... Bit će ❤️ ne gubi nadu, isplači se i okupiraj se nečim drugim... Tu smo 💋💋💋💋💋
Sada sam se cula sa svojim ginekologom i on kaze da sam ja trudna oko 4 sedmice. Po njegovom, jos uvijek postoji nada. Kaze mozda su bile dvojke pa je jedno se otkvacilo, a jedno se jos uvijek bori. Kada stanem sa krvarenjem da dodjem kod njega na kontrolu. ☹️😔 Ja sam vise izgubila svaku nadu i pomirila se sa realnoscu, ali eto, jedva cekam da krvarenje stane i da odem na uz.
Imam velikih problema sa stitnom. Prije sam pila terapiju, ali zadnju godino ipo ne.. 😔 Kako citam po netu, mislim da je to dovelo do pobacaja i nepravilnog formiranja ploda.. Suprug je 100% zdrav i sa njime je sve ok. 😏 Trenutno imam uzasno jake bolove i ugruske u krvarenju.. 😭😭😭😭 Zbunjena sam, ne znam da li se ovo sada racuna u menzes ili cu dobiti novi kroz par dana.. Da li treba beta pasti na nulu? Trebam li je pratiti dalje? 😥 Ginekolog mi je rekao da dodjem u ponedeljak ako prestanem krvariti, ako ne, onda kada prestanem… 😟😟😟
Draga Slava, jako mi je zao zbog gubitka trudnoce, znam da nije lako i jednostavno proci kroz tako nesto i pomiriti se time. Drzim ti fige da se sto prije oporavis i ponovno zatrudnis, a u međuvremenu molim te, odi endokrinologu. ❤️
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Sada sam se cula sa svojim ginekologom i on kaze da sam ja trudna oko 4 sedmice. Po njegovom, jos uvijek postoji nada. Kaze mozda su bile dvojke pa je jedno se otkvacilo, a jedno se jos uvijek bori. Kada stanem sa krvarenjem da dodjem kod njega na kontrolu. ☹️😔 Ja sam vise izgubila svaku nadu i pomirila se sa realnoscu, ali eto, jedva cekam da krvarenje stane i da odem na uz.
Draga Slava, ne zelim da ti razbijam nadu, shvatam da ste 3 godine pokusavali, ali ono sto se vidi na tvom UZV, ne moze da se vidi sa 4 sedmice i gestacijska i zumanjcana. Uz svo postovanje tvom ginekologu, ja mu vise ne bih otisla nikada. Tvoja beta je pocela da pada, to se ne desava ni kad blizanac ode. Nemoj se molim te muciti vise, znam da je tesko, samo ce ti biti jos gore😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Da, shvatila sam da je gotovo. 😭😭😭
Hvala vam od srca na svemu. ❤️❤️❤️
Bice opet, najplodnije razdoblje je poslije spontanog, odmah u akciju, ovo smatraj kao M, i mozes odmah ponovo :) Kada stane krvarenje....😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Žao mi je jako! Ako želiš, odi na temu spontanog, tamo nas nažalost ima dosta... Pa eto, možeš nam reći sve što god te muči...
Drži se! Bit će bolje, vjeruj mi!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Prvi dan su bolovi bili uzasni. 😔😔
Bukvalno sam se odizala od kreveta, plakala sam.. Nije mi pasalo ni da lezim ni da sjedim... uzas. Pakao... nadam se da necu ovo vise nikada proziviti i da ce sto manje zena ovo sa prozivi..
evo danas mi je ponovo krv vadjena, i beta je 173,3.. dace bog da se makar ocistim bez kiretaze do kraja...
Prvi dan su bolovi bili uzasni. 😔😔
Bukvalno sam se odizala od kreveta, plakala sam.. Nije mi pasalo ni da lezim ni da sjedim… uzas. Pakao… nadam se da necu ovo vise nikada proziviti i da ce sto manje zena ovo sa prozivi..
evo danas mi je ponovo krv vadjena, i beta je 173,3.. dace bog da se makar ocistim bez kiretaze do kraja…
Ja sam izgleda jedina koju nikako nisu slali vaditi betu...
Zašto nisi popila nešto protiv bolova? Neznam, mene je zabolilo samo kad sam doslovno izbacila komad iz sebe... Tu i tamo me znalo, ali bi popila nešto protiv bolova i to je to...
Ne brini, ne vjerujem da ćeš na kiretažu, nije više baš toliko u praksi, pogotovo ako krvariš... Izaći će to...
💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji