Manjak željeza u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    21. Veljača 2015. 09:44

Ja elevit pijem i rekla mi je doktorica da ga smanjim jer mi je zeljezo van svih granica! Ooogromno. Ali ja sam tad jos uz elevit i SVAKI DAN imala zelenjavu za rucak - kelje, zelje, blitvu, poriluk...mislim da je sve to zeleno zeljezno.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Loreen
    21. Veljača 2015. 15:45

Meni je zeljezo smanjeno ali rekli mi doktori da je to normalno kod trudnica i da nema potrebe nista pit ako pijem neki prenatal....

leptirica3
    25. Veljača 2015. 18:52

Prije neki tjedan dana pocela sma piti heferol za smanjeno željezo,pijem po jednu kapsulu dnevno. I danas vidim crnu stolicu , citala sam da je to normalno i bezopasno ali nije bilo ugodno za vidjeti..

• milaljubicica1
    07. Studeni 2015. 15:41

u 33 sam tjednu trudnoce,lose mi je zeljezo i doktorica mi je dala heferol ali ja ga nisam pila...da li mi moze sta biti? 

shimmer
    07. Studeni 2015. 18:58

ne znam, ali ako rodiš prije mene, javi, jer sam u istoj situaciji 

doduše ja malo pijem, malo ne pijem jer me zatvara i onda ne mogu pratiti porast kilaže.
    meni je željezo bilo granično od početka trudnoće.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

MaliV
    08. Studeni 2015. 10:57

I meni je moja dala da pijem željezo, još negdje na sredini trudnoće, dala mi je recept za Kendural (nikad čula), ali s obzirom kakvih problema imam i inače sa zatvorom, odlučila sam kupiti u ljekarni Solgar na kojem baš piše da ne zatvara. Ali sad zadnji put kad sam bila na pregledu, prosšli tjedan, mi je rekla da nije za zezanciju, da obavezno uzmem taj Kendural, spominjala krvarenje u toku poroda i da se sad moram "napuniti" zalihama da ne bi bilo problema poslije. Pa sam otišla u ljekarnu, i tek kad sam došla doma sam skužila da je cijela kutija zajedno s uputstvima na njemačkom jeziku  nema ni slovo hrvatskog, ne znam kako to uopće mogu prodavati u ljekarnama... hoću reći, čini mi se da taj Kendural ne pripisuju prečesto, ali meni je evo u ovo kratko što ga pijem, super. Nemam nikakvih smetnji, niti mučnine, niti probava, pa možda ako vam heferol smeta, da pitate dr. za neku alternativu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.