Manjak željeza u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    02. Rujan 2014. 08:50

Heferol se pije uz jelo i pijte puno vode tijekom dana zbog stolice i pojačajte sve vlaknasto jer Fe može izazvati zatvor

pčelica9
    02. Rujan 2014. 10:18

Meni je doktor rekao da je najbolje piti na prazan želudac, a tako piše i u uputi na lijeku, jedino ako uzrokuje mučninu i bolove da se onda uzme nakon jela i naravno da se uzima sa puno tekućine.

Nalah
    02. Rujan 2014. 10:23

Meni obrnuto upravo zbog osjećaja težine koji ostavlja želucu,a isto su mi rekli i u apoteci

beag
    02. Rujan 2014. 10:25

i ja ga pijem po preporuci nataste!

marij@
    02. Rujan 2014. 10:46

Heferol kapsule pijem jednu dnevnu uz vitamin c.
    Meni odgovara, nisam više umorna, pospana....

k-i-k-a
    14. Rujan 2014. 10:58

dali tko ima iskustva sa Fersan forte?

cloudy
    14. Rujan 2014. 11:40

Ja sam ih pila ali nekih mj dana prije nego sam ostala trudna...iznormalizirale su mi željezo tad...al od kad sam trudna nisam ih pila

LuKi5
    14. Rujan 2014. 16:40

cloudy

Ja sam ih pila ali nekih mj dana prije nego sam ostala trudna…iznormalizirale su mi željezo tad…al od kad sam trudna nisam ih pila

Ja sam ih trebala piti ali nisam jer sam procitala da nisu bas tako bezazlene za bebu. Meni su ih prepisali par dana prije poroda.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:27

Kažem...to ne znam...pila sam ih prije...al sam neoi dan od frendice koja je farmaceut čula da nakon njih imaš 200tinjak puta veće šanse ostat trudan...sad jesu one zaslužne i za moju trudnoću ili ne ne znam

LuKi5
    14. Rujan 2014. 21:56

cloudy

Kažem…to ne znam…pila sam ih prije…al sam neoi dan od frendice koja je farmaceut čula da nakon njih imaš 200tinjak puta veće šanse ostat trudan…sad jesu one zaslužne i za moju trudnoću ili ne ne znam

E to za plodnost nisam znala..sad kad budem pokusavala sljedece imam ideju hehe :P :))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI