Pozdrav svima
Treba mi jedna inf, ako koja zna
Ostala sam trudna u 2.mjesecu, normalno nisam znala odmah te sam potpisala kurzarbeit 15. 03.
Ovaj tjedan krecem ponovno raditi. Zanima me, ako donesem odmah zabranu rada, kako ce me placati? Izracun zadnje 3 place ili zadnje 3 place od dana kada sam ostala trudna, tj od 2.mjeseca? Help
Bok cure,trebam Info.Smem li Sa bebom putnim listom kuci,p sa pasosem predati ovde u Ausländerbehörde za Aufenthaltstitel za bebu?Nije nam jos gotov pasos cujemo da se dugo ceka preko konzulata
Bok cure,trebam Info.Smem li Sa bebom putnim listom kuci,p sa pasosem predati ovde u Ausländerbehörde za Aufenthaltstitel za bebu?Nije nam jos gotov pasos cujemo da se dugo ceka preko konzulata
Bilo ko?
Bog
Treba mi pomoc,kad se dete rodi u Njemackoj dali ima pravo na Njemackoj Drzavlanstvo putovnicu(mama sa HR drzavlansvo,otac sa Mk drzavlnstvo i ima Aufental za 5 god
Bog
Treba mi pomoc,kad se dete rodi u Njemackoj dali ima pravo na Njemackoj Drzavlanstvo putovnicu(mama sa HR drzavlansvo,otac sa Mk drzavlnstvo i ima Aufental za 5 god
Nema,jedan od roditelja mora imati neprekidan boravak u Njemackoj najmanje 8 godina (moguće da je i 7 ali manje svakako ne).
Pozdrav svima
Treba mi jedna inf, ako koja zna
Ostala sam trudna u 2.mjesecu, normalno nisam znala odmah te sam potpisala kurzarbeit 15. 03.
Ovaj tjedan krecem ponovno raditi. Zanima me, ako donesem odmah zabranu rada, kako ce me placati? Izracun zadnje 3 place ili zadnje 3 place od dana kada sam ostala trudna, tj od 2.mjeseca? Help
Koliko sam upućena prosjek je zadnje tri place od dana kad ste dobili zabranu rada. Sad ne znam je li s ovim Kurzarbeitom šta drugačije.
Due to Path of Exile's expanding world and evolving mechanisms, it is still one of the best top-down chopper and hack RPGs on the scene. Now, with the release of the much-anticipated Harvest League, the rules of the game have changed again. Get the usual items on IGGM and Buy POE Currency to keep up with demand!
IGGM.com takes pride in providing competitive prices, and players can use PayPal, credit/debit cards, TrustPay, etc. to make payments. When players place orders on Eznpc, they usually deliver their currency or POE Currency Buy within 5 minutes. Whether Path of Exile players enjoy the game from their mobile phones, Xbox One, PS4, or PC, they can always access IGGM.com to access a variety of spheres, including the rare and highly sought-after spheres that can be used in the game. Customers can use the coupon code "POE" to enjoy a 5% discount for a limited time.
Due to Path of Exile's expanding world and evolving mechanisms, it is still one of the best top-down chopper and hack RPGs on the scene. Now, with the release of the much-anticipated Harvest League, the rules of the game have changed again. Get the usual items on IGGM and Buy POE Currency to keep up with demand!
IGGM.com takes pride in providing competitive prices, and players can use PayPal, credit/debit cards, TrustPay, etc. to make payments. When players place orders on IGGM, they usually deliver their currency or POE Currency Buy within 5 minutes. Whether Path of Exile players enjoy the game from their mobile phones, Xbox One, PS4, or PC, they can always access IGGM.com to access a variety of spheres, including the rare and highly sought-after spheres that can be used in the game. Customers can use the coupon code "POE" to enjoy a 5% discount for a limited time.
Lijep pozdrav svima,
Moze li mi netko pomoc i uputit me sto bi trebala napravit. Naime dosla sam zivjet u Njemacku u Bremen prije dva dana i naravno trudna sam, pa me zanima kome se moram obratit sve radi vodjenja trudnoce. Takodjer mi je problem sto nemam zdravstveno tu a ne znam ni jezik pa ne znam ni sta ni kako. Za trudnocu sam saznala cetri dana prije dolaska u Njemacku pa ne znam ni koliko sam trudna ... 😥
Cao mamice, imam puno pitanja, u njemackoj sam, sa suprugom, sami smo ovdje, nemamo tu familije. Prva trudnoca, neznam kuda i kamo. Test napravljen, pozitivan, uraden prvi pregled u 5tj.sve je uredu. Sljedeci pregled je za mjesec dana. E sad, u radnom sam odnosu na odredeno, radim tek mjesec i pol, posao je dosta fizicki tezak, onako kako koji dan. Ali ja sad imam problema sa mucninama, zapravo tesko mi je i stajati na nogama a kamoli nesto fizicki raditi. Neznam tocno koja prava imam, bojim se nekako da ako cu stalno biti na bolovanju da cu dobiti otkaz. A u firmi jos nista neznaju za moju trudnocu. Sta mi je ciniti. Malo mogu biti na bolovanju ali opet stalno ne. A ja se stvarno ne osjecam dobro. Nemam ni pojima koja su mi prava ni nista. Ako moze koja mamica da mi pomogne. 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji