Bravo Bojana, ja te kesice nikad nisam uspjela upotrijebit kako treba. I kad je tuta išla u akciju to je bio spas. A vađenje krvi ajme i kuku, eto...divim ti se opet po ko zna koji put. A vidiš kako njoj paše brokula, barem nešto, mojoj brokula smeta a ja je npr obožavam. Vjerujem ja da ce ici na bolje. A palo mi na pamet kako si napisala da joj stalno dajes sisu da onda ona ni ne stigne bit gladna, a mlijeko više bije toliko hranjivo da bude dovoljno a zavara želudac, samo kao ideju navodim. Baš sam u mislima s tobom i stalno dumam šta bi i kako bi...
Sara jučer jela blitvu, a moj dojam da je blitva izašla kako je i ušla 🤣 Novi super sastojak kašica nam je pamidora, sve s njom smaže puno slađe, al kapulu ne smijem stavit u ništa to odbija. Uveli smo i svježi sir s voćem, to mi dođe dobro kao međuobrok. Sad kroz koji dan planiram uvesti bjelanjak tako da smo to jaje riješili. I da mala je odlučila biti planinar, penje se na malu fotelju i s nje pokušava na kauč, a nije još ni blizu stabilna da bi to izvela bezopasno. I tako sve drugo je manje više po starome. Znam da dugujem sliku trbuha, a to ću kroz koji dan samo da uhvatim volje malo.
url=https://lilypie.com]
I Tweetyce baš mi je super taj tvoj i Milin ritam za nuždu...odlično. ona će do godine bit skroz bez pelene 💪
Bojana super! Jesi probala cvjetaču? Skužila sam da moj jako voli brokulu i cvjetaču. Danas je brokulu jeo s krumpirom i malo bundeve, a inače ne voli ni jedno ni drugo i sve pojeo. Ja bi na prvu rekla da neće voliti ni jedno ni drugo, ali baš pojede fino.
Baš sam razmišljala kako se ta mokraća daje, ne znam za te kesice 🙈
E da, zvala sam ambulantu i rekla je sestra da je ok nalaz. Sad malo odmora do pretraga pred operaciju. Ja imam neke preglede obaviti u međuvremenu. Imam osjećaj da stalno neke doktore zivkam.
Napisala sam roman i krivi klik 🤦🏻♀️
RITAM:
6 - 7 - doručak AD
9:30 - 10 - međuobrok (voće, žitarica, mliječna kaša, kako kad)
13:30 - 13 - ručak (povrće, meso, žitarica, masnoće)
15-16 - međuobrok (ovisi šta je ujutro jela onda suprotno popodne, tek smo počeli)
18:30 - 19 - večera (AD i keksolino)
21-22 AD
Nekada između krutih obroka popije malo AD al to bude 50ak ml do 60 max. Nekad za zaspat traži bocu.
S ovim popodnevnim obrokom smo tek počeli i tek je počela komadiće jest pa još bisam u muffin, palačinka, pita i to fazi al to mi je u planu kao dio popodnevnog međuobroka u dogledno vrime. Ovako izmjenjujem vrstu namirnice, ako je voće bilo ujitro onda ga ne dam popodne, odnosno obrnuto jer nekad zaboravim kupit voće.
Zubiće peremo na večer jer ipak jede svašta i sinoć smo imali noć bez buđenja 💪
Čitam redovno, ali sam već nekoliko puta počela nešto pisat i svaki put izađem ili me nešto/netko prekine, a sad moram prokomentirat brokulu🥦 jer ju i moj baš voli i to kuhanu u komadima, ali miksanu kao kašicu ne i gotovo.
I također se malo osvrćem na fb grupe, da jesu striktni, strogi i to me odbija, ali svakako pipratim preporuku pokoje namirnice za koju nisam sigurna da li trenutno dati ili ne. Jutros sam pretraživala kivi🥝, kažu da ali mala količina zbog voćne kiseline i pelenskog osipa.
Mallla čekamo trbuščić🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Napisala sam roman i krivi klik 🤦🏻♀️
RITAM:
6 - 7 - doručak AD
9:30 - 10 - međuobrok (voće, žitarica, mliječna kaša, kako kad)
13:30 - 13 - ručak (povrće, meso, žitarica, masnoće)
15-16 - međuobrok (ovisi šta je ujutro jela onda suprotno popodne, tek smo počeli)
18:30 - 19 - večera (AD i keksolino)
21-22 AD
Nekada između krutih obroka popije malo AD al to bude 50ak ml do 60 max. Nekad za zaspat traži bocu.
S ovim popodnevnim obrokom smo tek počeli i tek je počela komadiće jest pa još bisam u muffin, palačinka, pita i to fazi al to mi je u planu kao dio popodnevnog međuobroka u dogledno vrime. Ovako izmjenjujem vrstu namirnice, ako je voće bilo ujitro onda ga ne dam popodne, odnosno obrnuto jer nekad zaboravim kupit voće.
Zubiće peremo na večer jer ipak jede svašta i sinoć smo imali noć bez buđenja 💪
Jao, pa ja kod ovo čitam imam dojam da ja svom ne nudim dovoljno "krute" hrane😳, morat ćemo to malo pojačat.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ma ne orhideja ti vjerojatno ideš po pravilu a i dojiš u pravilu s 9mj ide treci obrok, al ja sam odlicila ici mjesec za mjesec kako sam s Hanom. Zapravo probam pa vidim hoce li ili ne, a do sad je uvijek htjela.
Ona sad kad joj je vrime jest postane nervozna i plačkava i ako joj dam ssmo mlijeko nastavi bit plačkava pa kad dam kruti obrok onda je mir. Isto kad napuni pelenu onda gleda u mene i plačka...nervozira. I kad jede ovako ima stolicu do 3 puta dnevno.
Znači ona je novo dite od kad se dočepala krute hrane, još samo da počme bolje jest komadiće i na konju smo!
A ja nikakav red nemam, ni u jelu ni u spavanju. Ali sam baš srećna 🙈. Ostalo joj od ručka brokule i krompira i muž doda orade od našeg ručka u to i umješa joj i ona pojede sve, zijeva i jede. A mama trenirala za to vrijeme 😉
Baš baš mimje drago. Nadam se da počinje polako sa jelom 🙏🙏🙏
Možda vas smaram ali sam baš happy 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana baš mi je drago da je počela jesti, ima nešto u ovom što Tweetica kaže, možda osjeti tvoju nervozu i miris mlijeka pa zato neće... U svakom slučaju držim fige da od sada ide na bolje ♥️♥️♥️♥️
Malla ja kad vidim tvoj raspored loše mi je od toga koliko mi bočica imamo 🙈🤦🏻♀️
Ovo je naš današnji raspored ono 24h, od ponoći, sad je pojela zadnju bočicu i stavila sam je u krevetac
1h - 170 ml AD
5h- 130 ml AD
8.30 - voćna kašica sa žitaricama (oko 140g)
9.30-10 spavanac
11h-170 ml AD
13.30- 90ml AD
13.30-14 spavanac
15.20 - povrće, žitarice, masnoće (oko 120 g)
16-17h spavanac
17.40 - zobena kaša sa AD (100 ml AD i prah) - u gusto na žlicu
20 h - 200 ml AD
Noćno spavanje
Eto, ovako je otprilike svaki dan, imamo odstupanja od cca 1 sat, većinom između prve kašice i ručka imamo 1 bočicu, al danas je mama zaglibila na kavi 🙈
Curee vidim da pricate o brokuli da ju bebe vole. Moja tia ju je danas jela 2 put . 125 je pojela al samo brokule. 3 puta mi je povracala. Uzas. Ocito joj nije sjelo dobro ili je previse bilo. Hmmm.😟 inace sve voli papati bas😊
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji