Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    02. Ožujak 2022. 20:43

tweetyca

Hahahaha 😂
    Joj Chian ja ti uvijek preporucim preskocit bazen u trudnoci…. Frendica pokupila ureaplazmu na bazenu i mali se rodio 2mj ranije…i rekli su joj u Zg u bolnici da je radi te bakterije, nije je se uspila rijesit.

I ja sam bakteri freak....posebno u trudnoći...
    Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije...sto puta pila antibiotike 🤦🏼‍♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna...zato se premisljam oko bazena...a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju...

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    02. Ožujak 2022. 21:13

chiAn

tweetyca

Hahahaha 😂
    Joj Chian ja ti uvijek preporucim preskocit bazen u trudnoci…. Frendica pokupila ureaplazmu na bazenu i mali se rodio 2mj ranije…i rekli su joj u Zg u bolnici da je radi te bakterije, nije je se uspila rijesit.

I ja sam bakteri freak….posebno u trudnoći…
    Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije…sto puta pila antibiotike 🤦🏼‍♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna…zato se premisljam oko bazena…a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju…

Chian nemoj da ti bude teško, uzmi knjigu i uživaj, odmori 🥰🙈
    Ja uvijek kažem živim za taj dan kad će obe oko tate samo 🤣🤣🤣
    Odradila sam super trening i sad sam happy 😁
    A i Iris je danas papala, brokula, krompir, tikvica. 
    Iz 2 puta je pojela sve što sam spremila. 
    Mallla nije htjela onu kašicu na istiskanje, mislim zato jer ne voli voće 🤔🤷🏼‍♀️
    CrazyDiamond hvala, probaću je hraniti i vani, možda upali 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

CrazyDiamond
    02. Ožujak 2022. 21:16

Boho odjeću ima i Free people, to je isto američki brend. Samo što je na našim online trgovinama slabiji izbor nego na njihovoj američkoj stranici. Ima njih  na About you i Zalandu... vidim da još nema novije kolekcije, no možda ti se na popustu nešto svidi ako ima broja... 😊

Bojana2017
    02. Ožujak 2022. 21:30

tweetyca

A žene moje pa vi ste meni korisne u svakom pogledu!!! ❤️❤️❤️❤️ Hvala Crazy Diamond i ostale 😘
    Bojana - napokon papala a???

A je da, vidjećemo da li je slučajnost ili će početi. Sutra ide povrće i za doručak i ručak 🤷🏼‍♀️🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

sassy
    02. Ožujak 2022. 21:42

Tweetyca - bit ce super te haljine, super izgledas ne znam sta se bunis (bar sa onih slika)
    ChiAn - i ja bih izbjegavala bazen, freak sam i kao Tweety malo bih se dvoumila i bebu u bazen (iracionalno, znam). Takodjer, zudim za morem 💕
    Bojana nadam se da ce nastaviti bolje jesti, i moja mala cini mi se vise voli povrtne kase 😊 mada sad bolje jede al na pola je od one preporucene porcije od 120ml. Mada ima moje i viska :) ne brinem se
    Dobila sam danas dvije knjige: Montessori za bebe i Ljubi me mnogo. Ova prva razocarenje: slabo sadrzaja ima, font prevelik, bacene pare. Ova druga mi djeluje super, tek sam pocela citat, uglavnom tema je kako s ljubavlju odgajat djecu i da ih sto bolje razumijemo i prihvatimo kao individue.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

chiAn
    02. Ožujak 2022. 22:05

Bojana, primijetila sam da je do sada jela sve kašice u kojima je bila brokula...jel tako?
    Pa onda bacaj brokulu u sve 😁😁
    Držim fige da nastavi jesti!! 🤞🏻
    .
    A ni ja ne bi bebu u bazen..ali znam da ću se morati svađati sa mužem oko toga...mislim ne bi se ona dugo kupala...al svejedno...
    A on samo to čeka...on je htio da idemo u neke toplice jos sa njena 3mj...
    Ugl vidit cemo jos kad dođemo tamo...
    .
    Btw i ja kupim prijedloge za haljine jer i mi idemo na vjenčanje u 7mj...bit ću ko kit i vjerojatno ću promijeniti 5 haljina...od znojenja i vrućine 🥵🥵

Aneee
    02. Ožujak 2022. 22:12

Ana0310 preslatka ti je ta manekenka 😘😘
    .
    Bome ste se raspisale danas 😄 ja preko dana mob skoro i ne pogledam, a kamoli forum 🤣
    Nez jel I kod vas ista stvar, ali ja kad bi vidjela da mi netko dođe na moju svadbu u bijeloj haljini poslala bi je doma 🤣 tako da tweetyca pogledaj i to 🙈 najgore kad se skoncentriras na tu temu i onda zaboravis na ostale detalje. Msm ne mora značiti da bi toj ženi smetalo, ali eto opet za svaki slučaj 🤣
    ChiAn i ja bi radije uživala na suncu, a bazen bi izbjegavala. Vjerujem da bi se i ti s njom htjela zabaviti pogotovo prvo kupanje u bazenu, ali bit će vremena 😘 
    A jednodijelni kupaći sam i ja kupila prošle godine (Shein)  zbog strija i linee negre 🙈 a ovo ljeto ću opet u dvodijelni jer sam se riješila i strija i linee 😊
    Bojana možda je ipak čekala da se vratite u svoju rutinu. Jel koliko se sjecam počela je jesti taman prije puta. Nadam se da ce sad ići samo na bolje 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    03. Ožujak 2022. 08:38

Jednodjelni kupaci za trudnice sam ulovila na h&m webshopu 😊 
    Netko od vas mi je preporucio biooil za strije, jucer bas uzela pa cu vidjeti

2021. M 💗

ana0310
    03. Ožujak 2022. 08:39

Bojana2017

chiAn

tweetyca

Hahahaha 😂

I ja sam bakteri freak….posebno u trudnoći…
    Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije…sto puta pila antibiotike 🤦🏼‍♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna…zato se premisljam oko bazena…a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju…

Chian nemoj da ti bude teško, uzmi knjigu i uživaj, odmori 🥰🙈
    Ja uvijek kažem živim za taj dan kad će obe oko tate samo 🤣🤣🤣
    Odradila sam super trening i sad sam happy 😁
    A i Iris je danas papala, brokula, krompir, tikvica.
    Iz 2 puta je pojela sve što sam spremila.
    Mallla nije htjela onu kašicu na istiskanje, mislim zato jer ne voli voće 🤔🤷🏼‍♀️
    CrazyDiamond hvala, probaću je hraniti i vani, možda upali 🙈

Bravo za iris 🥳

2021. M 💗

Aneee
    03. Ožujak 2022. 09:13

ana0310

Jednodjelni kupaci za trudnice sam ulovila na h&amp;m webshopu 😊
    Netko od vas mi je preporucio biooil za strije, jucer bas uzela pa cu vidjeti

Ja sam pisala da koristim bi-oil poslije tusiranja i da su mi strije nestale, one što su bile malo deblje su još malo vidljive, ali i to će otići 🥰 btw ja sam to počela koristiti već nekih mjesec ili dva nakon poroda. Šteta što nemam slika da vidite kako je to bilo, jer nisam mislila da će otići 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.