Hahahaha 😂
Joj Chian ja ti uvijek preporucim preskocit bazen u trudnoci…. Frendica pokupila ureaplazmu na bazenu i mali se rodio 2mj ranije…i rekli su joj u Zg u bolnici da je radi te bakterije, nije je se uspila rijesit.
I ja sam bakteri freak....posebno u trudnoći...
Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije...sto puta pila antibiotike 🤦🏼♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna...zato se premisljam oko bazena...a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju...
url=https://lilypie.com]
Hahahaha 😂
Joj Chian ja ti uvijek preporucim preskocit bazen u trudnoci…. Frendica pokupila ureaplazmu na bazenu i mali se rodio 2mj ranije…i rekli su joj u Zg u bolnici da je radi te bakterije, nije je se uspila rijesit.
I ja sam bakteri freak….posebno u trudnoći…
Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije…sto puta pila antibiotike 🤦🏼♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna…zato se premisljam oko bazena…a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju…
Chian nemoj da ti bude teško, uzmi knjigu i uživaj, odmori 🥰🙈
Ja uvijek kažem živim za taj dan kad će obe oko tate samo 🤣🤣🤣
Odradila sam super trening i sad sam happy 😁
A i Iris je danas papala, brokula, krompir, tikvica.
Iz 2 puta je pojela sve što sam spremila.
Mallla nije htjela onu kašicu na istiskanje, mislim zato jer ne voli voće 🤔🤷🏼♀️
CrazyDiamond hvala, probaću je hraniti i vani, možda upali 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Boho odjeću ima i Free people, to je isto američki brend. Samo što je na našim online trgovinama slabiji izbor nego na njihovoj američkoj stranici. Ima njih na About you i Zalandu... vidim da još nema novije kolekcije, no možda ti se na popustu nešto svidi ako ima broja... 😊
A žene moje pa vi ste meni korisne u svakom pogledu!!! ❤️❤️❤️❤️ Hvala Crazy Diamond i ostale 😘
Bojana - napokon papala a???
A je da, vidjećemo da li je slučajnost ili će početi. Sutra ide povrće i za doručak i ručak 🤷🏼♀️🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tweetyca - bit ce super te haljine, super izgledas ne znam sta se bunis (bar sa onih slika)
ChiAn - i ja bih izbjegavala bazen, freak sam i kao Tweety malo bih se dvoumila i bebu u bazen (iracionalno, znam). Takodjer, zudim za morem 💕
Bojana nadam se da ce nastaviti bolje jesti, i moja mala cini mi se vise voli povrtne kase 😊 mada sad bolje jede al na pola je od one preporucene porcije od 120ml. Mada ima moje i viska :) ne brinem se
Dobila sam danas dvije knjige: Montessori za bebe i Ljubi me mnogo. Ova prva razocarenje: slabo sadrzaja ima, font prevelik, bacene pare. Ova druga mi djeluje super, tek sam pocela citat, uglavnom tema je kako s ljubavlju odgajat djecu i da ih sto bolje razumijemo i prihvatimo kao individue.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Bojana, primijetila sam da je do sada jela sve kašice u kojima je bila brokula...jel tako?
Pa onda bacaj brokulu u sve 😁😁
Držim fige da nastavi jesti!! 🤞🏻
.
A ni ja ne bi bebu u bazen..ali znam da ću se morati svađati sa mužem oko toga...mislim ne bi se ona dugo kupala...al svejedno...
A on samo to čeka...on je htio da idemo u neke toplice jos sa njena 3mj...
Ugl vidit cemo jos kad dođemo tamo...
.
Btw i ja kupim prijedloge za haljine jer i mi idemo na vjenčanje u 7mj...bit ću ko kit i vjerojatno ću promijeniti 5 haljina...od znojenja i vrućine 🥵🥵
Ana0310 preslatka ti je ta manekenka 😘😘
.
Bome ste se raspisale danas 😄 ja preko dana mob skoro i ne pogledam, a kamoli forum 🤣
Nez jel I kod vas ista stvar, ali ja kad bi vidjela da mi netko dođe na moju svadbu u bijeloj haljini poslala bi je doma 🤣 tako da tweetyca pogledaj i to 🙈 najgore kad se skoncentriras na tu temu i onda zaboravis na ostale detalje. Msm ne mora značiti da bi toj ženi smetalo, ali eto opet za svaki slučaj 🤣
ChiAn i ja bi radije uživala na suncu, a bazen bi izbjegavala. Vjerujem da bi se i ti s njom htjela zabaviti pogotovo prvo kupanje u bazenu, ali bit će vremena 😘
A jednodijelni kupaći sam i ja kupila prošle godine (Shein) zbog strija i linee negre 🙈 a ovo ljeto ću opet u dvodijelni jer sam se riješila i strija i linee 😊
Bojana možda je ipak čekala da se vratite u svoju rutinu. Jel koliko se sjecam počela je jesti taman prije puta. Nadam se da ce sad ići samo na bolje 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jednodjelni kupaci za trudnice sam ulovila na h&m webshopu 😊
Netko od vas mi je preporucio biooil za strije, jucer bas uzela pa cu vidjeti
2021. M 💗
Hahahaha 😂
I ja sam bakteri freak….posebno u trudnoći…
Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije…sto puta pila antibiotike 🤦🏼♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna…zato se premisljam oko bazena…a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju…
Chian nemoj da ti bude teško, uzmi knjigu i uživaj, odmori 🥰🙈
Ja uvijek kažem živim za taj dan kad će obe oko tate samo 🤣🤣🤣
Odradila sam super trening i sad sam happy 😁
A i Iris je danas papala, brokula, krompir, tikvica.
Iz 2 puta je pojela sve što sam spremila.
Mallla nije htjela onu kašicu na istiskanje, mislim zato jer ne voli voće 🤔🤷🏼♀️
CrazyDiamond hvala, probaću je hraniti i vani, možda upali 🙈
Bravo za iris 🥳
2021. M 💗
Jednodjelni kupaci za trudnice sam ulovila na h&m webshopu 😊
Netko od vas mi je preporucio biooil za strije, jucer bas uzela pa cu vidjeti
Ja sam pisala da koristim bi-oil poslije tusiranja i da su mi strije nestale, one što su bile malo deblje su još malo vidljive, ali i to će otići 🥰 btw ja sam to počela koristiti već nekih mjesec ili dva nakon poroda. Šteta što nemam slika da vidite kako je to bilo, jer nisam mislila da će otići 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji