Netko je nedavno pitao za pranje zubića pa sam zaboravila stavit.
https://ibb.co/JKwxfYm
Mi se ovako igramo dok se kupa, a kad se ne kupa onda mu dam kad se prevuče u piđamu dok je na presvlačilici. Prvo mu ja kao pokažem da se četka, onda on nastavi grickati 😂 imamo dva zubića, al nek uđe u naviku.
.
Meni su isto grupe pretjerane... Ali se isto tako čudim nekim pitanjima i ne poznavanju namirnica. 🤷♀️ Čudim se zašto ljudi forsaju avokado i mango i onda još imaju 15758 pitanja što je, jel valja, jel se kuha...
.
Ja sam za sve metode, kad sam 5 puta bacila kašicu ošla sam kupit kupovnu iako sam rekla da toga kod mene neće biti 😅 i opet se vratila kuhanju.. Opuštenija sam kad imam i rezervno riješenje.
Brokulu i moj obožava, pa ju također vrtim uz puno namirnica.
Gledam da ne komplociram puno i da jede kada i mi jedemo. Jučer sam pekla pastvu u pećnici i njemu sam uzela jednu malu ostavila ju neslanu. Krumpir kuhala izvadila njemu nama poskočila i samo sam uptljala dodatni ločnić da njemu skuham brokulu. Ručak gotov, a ja nisam od jutra do sutra u kuhinji, što za njega što za nas...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pa jel to sve? Ja nekako mislim da bi ti doktorica mogla dat da mu zeljezo bas izvadis. Uglavnom nemoj se sekirat dok ne popricas s doktoricom. Mozda izignorira to a mozda ti da da mu dajes sirup s zeljezom :)
A sto se spavanja tice ja probala sleep training i ne dizem je iz kreveta al na kraju zavrsi tako da se nadvijem nad njom, moja ruka obavezno mora bit na njenoj glavi i nekako je tako obgrlim i ona gotova.. pa ajde racunam neki pomak, bar je ne dojim da zaspe i nije da je nosim.
Zene koje sad imate bebice od 8mj a dojite, koliko cesto dojite preko dana? Ja pocinjem radit kad ona bas napuni 8mj i sad mi se nekako cini prebrzo i da ako moram bit u uredu 8h ce mi sise eksplodirat…. Za nju mi nije problem jer znam da ona gladna nece bit al ne znam kako ce meni bit 😂
Danas nije jela nekih 6h iz jedne i ono, to je prepuno bilo… a ovi na novom poslu vec pricaju o nekom team buildingu pa vecera pa ovo pa ono a meni se tako ne da, ja bi radila i da me puste na miru sa tim glupostima 😅
Ajoj, dojim je 8× u 24 h, cca, s time da ima 2 kruta obroka, doručak i ručak. Sad se od tih obroka nešto i najede pa manje traži, ponekad hoće samo jer je žedna, pa kratko traje podoj.
Kad ti kreneš raditi, jesti će krutu hranu dok te neće biti, a dojiti kad si doma i to je to. Za cca par dana će se to sve već uskladiti, ponuda i potražnja 😀
👨👩👧👧👭
Ja dojim na svaka 2 sata otprilike, nekad i manje. Ali ja nisam relevantna jer ja guram sisu non stop kad ovo drugo ne jede, a sitna je, pa bar da sisa. Ali ona povuče 2 puta i okrene se, neće. Misli se mama samo ti smaraj, ja ću jesti kad hoću 🤷🏼♀️
Nama je sutra 8 mjeseci, haljinica spremna 😊🤭
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nama je ujutro dojenje u krevetu, doručak oko 9, pa oko podne dojenje, oko 2ipo-3 ručak i onda opet dojenje popodne oko spavanja 4ipo,5, pa oko 7 ili pred spavanje.
Sinoć se budio 3 puta. Prvi put sam ga digla i malo pronunala minut i vratila nazad, nešto se posli komešao pa sam ga malo samo po guzi ljuljala. I ova druga dva puta dala cicu. Sad kad gledam taj broj podoja djeluje mi malo 🤔 Ne znam di ugurati više po danu.
Dr nam je dala uputnicu za krvnu sliku, očekivala sam veliki nalaz, ovo mi djeluje baš malo. Zvat ću je danas da vidim što će reći.
Mi nekad stavimo BIO hladno prešano repičino ulje, iz DM-a. Navodno bi trebalo biti bogato omegom. Fora mi je što je pogodno za zagrijavanje (za razliku od maslinovog) pa ga nekad koristim i u pripremi svojih jela...
Maslinovo se moze isto bez problema zagrijavati, tj. peci na njemu, a da ne izgubi svojstva.. do 250 stupnjeva
E ovako smo mi mokraću dali. One vrećice za u pelenu nisu baš funkcionisale 🙈🙈
https://ibb.co/CK7F6TD
Čekamo ponedjeljak pa ću zvati pedijatricu da vidim hoćemo li reagovati odmah ili će čekati pregled 31.03.
Uglavnom isto vađenje kao kod tebe Lullaby, ono istiskanje epruveticom, užas.
Bar smo se riješili, sad mi je lakše jer je patnja obe bilo voditi 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Heee bravo Iris! Mi ti tako nakon svakog budjenja, samo ja imam nastavak za wc. Tako da je vise manje svaka kakica u WC. Mama sretna jer ne mora cistit to s guze. I tocno zna kad ju sjednem na wc - pokusa ispraznit crijeva i popiskit se. 🙈🙊
Imamo i mi nastavak za wc, al nam je trebalo ovako 🤭🤭🤭
Btw opet je jela brokulu i krompir i super pojela. Sutra ćemo probati bez brokule, pa ako ne bude htjela vraćamo se na brokulu 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala cure za jačanje trbusnih! On čak i stavlja noge u usta, ali samo na prematalici.. na podu valjda nema vremena za to. Probat ću potaknuti to malo..
Ugodan vikend želim svima! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji