Jednodjelni kupaci za trudnice sam ulovila na h&m webshopu 😊
Netko od vas mi je preporucio biooil za strije, jucer bas uzela pa cu vidjeti

2021. M 💗
Hahahaha 😂
Joj Chian ja ti uvijek preporucim preskocit bazen u trudnoci…. Frendica pokupila ureaplazmu na bazenu i mali se rodio 2mj ranije…i rekli su joj u Zg u bolnici da je radi te bakterije, nije je se uspila rijesit.
I ja sam bakteri freak….posebno u trudnoći…
Hvala Bogu u prvoj sam imala i streptokok i ne znam kakve bakterije…sto puta pila antibiotike 🤦🏼♀️ imam tu nježnu floru pa sam podložna…zato se premisljam oko bazena…a znam da će mi biti teško gledati nju i tatu kako se zabavljaju…
Chian nemoj da ti bude teško, uzmi knjigu i uživaj, odmori 🥰🙈
Ja uvijek kažem živim za taj dan kad će obe oko tate samo 🤣🤣🤣
Odradila sam super trening i sad sam happy 😁
A i Iris je danas papala, brokula, krompir, tikvica.
Iz 2 puta je pojela sve što sam spremila.
Mallla nije htjela onu kašicu na istiskanje, mislim zato jer ne voli voće 🤔🤷🏼♀️
CrazyDiamond hvala, probaću je hraniti i vani, možda upali 🙈
Bravo za iris 🥳

2021. M 💗
Jednodjelni kupaci za trudnice sam ulovila na h&m webshopu 😊
Netko od vas mi je preporucio biooil za strije, jucer bas uzela pa cu vidjeti
Ja sam pisala da koristim bi-oil poslije tusiranja i da su mi strije nestale, one što su bile malo deblje su još malo vidljive, ali i to će otići 🥰 btw ja sam to počela koristiti već nekih mjesec ili dva nakon poroda. Šteta što nemam slika da vidite kako je to bilo, jer nisam mislila da će otići 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tweetyca e da zaboravih (toliko o pamcenju 🤣) u trudnoći nisam imala "trudnicki mozak" možda tek pred porod, ali poslije poroda uzas...sad je još i dobro kako je bilo prvih mjeseci 😅
.
I Aurelio ima dva imena, ali nisam mu pravila hrvatske dokumente tako da to nez...ali sam mu ovdje u njemackoj oba imena stavljala na sve koliko se sjecam 🤔 bas ću pogledati u njegovoj putovnici i na zdravstvenoj, qli mislim da jesam, jer sam htjela da oba imena budu na dokumentima...iako se mi koristimo samo sa prvim ili npr kod doktora ga prozovu isto tako samo sa prvim
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Od prijateljice mala isto ima 2 imena i oba su na dokumentima.. Ali šta to ne bi trebalo biti skroz normalno, jedno ili 2 imena? Mislim, ime je ime, pa bilo to jedno ili 2.. kako će tko dijete zvati ili koje će biti to ajmo reći službeno, mislim da bi što se tiče dokumenata barem trebalo biti svejedno... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
U HR ako su na rodnom listu 2 imena onda bi u svski dokument trebala ici 2 imena. Zakonski mogu biti 2 imena i 2 prezimena. Kad u matičnom uredu govoriš ime biraš jel 1 ili2. A znam puno primjera di se drugo ime koristi kao "kršteno ime". Tako ima curica Lana Sara ali u svim dokumentima je Lana a mi svi znamo i za Sara koje je upisano jedino u Crkvenim knjigama.
E sad ima li kakva iznimka ne znam.

url=https://lilypie.com]
Dobro Tweety, šta čekaš više...otkrij nam drugo ime 🤗

Moj muž ima 3 imena 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cure nemam pojma šta sam htjela napisati dok sam sve iščitala. Uglavnom da, jede brokulu, pa samo tučemo po njoj. Pojela je i danas nekih 70 gr ručka, a za doručak sam joj kuvala palentu sa vrhnjem, pojela je 30 gr. Nije to neka količina ali meni znači.
Uglavnom panika me hvata od vađenja krvi, a bome i toga kako ću mokraću sa onim vrećicama uspjeti 🤦🏼♀️

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure, jel koja ima kakve vježbe za jacanje trbušnih mišića (kod beba)? Išli smo par puta privatno na vježbe i sad nam je trebala pokazati za trbuh, ali je fizijatrica dobila koronu pa ne znamo kad ćemo ići.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji