Evo da se i ja malo javim, upadam kao padobranac ali moram s vama prokomentirat, vidim Bojana da si Iskri davala vrhnje, i mislim si e mogla bih i ja mojoj, i idem kao vidit ideje na one Domaće kašice, kad ono ne vrhnje do 11 mj, maslac iza godine, ja gledam wtf, moja je i danas ručala batat, blitvu i maslac 🙈🙈 uglavnom, shvatila sam da su toliko infišane da više ni ideje neću ići gledati 🤣🤣🤣
Na onoj aplikaciji bebin kalendar dohrane maslac i svježi kravlji sir idu već od 7 mj, a jogurt i ostalo od 8 mj, jedino baš mlijeko nakon godine....
Matea ja mislim da je to vise zato sto zele da se bebama daje hrana bogata onim cega im fali - zeljezom, jer se zalihe toga potrose najranije i zato se i krece s dohranom s 6mj. Maslac je los i za odrasle kamoli za djecu tako da ga ja ne planiram davat njoj u dogledno vrijeme 😅
Ma sve 5, neće pojest toga ne znam ti ni ja koliko, čisto malo da dopuni okus jelu. Svatko ima pravo raditi kako misli da je najbolje apsolutno, ali za moj ukus su oni malo too much. Ne tvrdim da sam u pravu, ali ja volim malo opušteniji pristup od tog njihovog 😊😊
Matea ja mislim da je to vise zato sto zele da se bebama daje hrana bogata onim cega im fali - zeljezom, jer se zalihe toga potrose najranije i zato se i krece s dohranom s 6mj. Maslac je los i za odrasle kamoli za djecu tako da ga ja ne planiram davat njoj u dogledno vrijeme 😅
Ma sve 5, neće pojest toga ne znam ti ni ja koliko, čisto malo da dopuni okus jelu. Svatko ima pravo raditi kako misli da je najbolje apsolutno, ali za moj ukus su oni malo too much. Ne tvrdim da sam u pravu, ali ja volim malo opušteniji pristup od tog njihovog 😊😊
Ma da... Treba se opustiti! Ja sam sa Magdalenom tako sve pazila i pratila, a evo Veronika je već jela i jogurt i jaje.
Nije da ćeš joj dati šalicu jogurta za doručak, već daš malo da dopuni okus. I ja sam prestala pratiti tu grupu, jer ne mogu te neke savjete "prožvakati". Mislim, žene pitaju, one odgovaraju, ali svatko će opet za svoje dijete napraviti kako on smatra da je u redu. 😀
👨👩👧👧👭
Svaki kalendar svoju politiku vodi 😄 klasika. Ne gledam ja to više ništa. Stavlja se masnoća po mogućnosti maslinovo ulje, ako ga nema može i maslac, to su male količine i ne znam iskreno zašto maslac ne valja...za margarin znam al što maslac?
Kravlje mlijeko može u kašicama ali ne kao samostalni napitak. Al sve u svemu ja idem metodom idemo prema hrani koju mi kao kućanstvo konzumiramo korak po korak i pratimo reakcije. Cilj mi je da nakon godine dana jede ono što se kuhalo za ručak. A pobrisala sam sve grupe i grupice jer ode to u nekom smjeru koji je meni previše. Sjetim se samo da sam Hanu dojila i pojma nisam imala koliko mlijeka popije, uvodila svaki mj novi obrok i onda nakon xyz vremena doznam kao koliko bi beba trebala popiti mlijeka, a ja teški padobranac...onda znate sa Sarom kako je bilo i šta je bilo, pa kad sam vidila da to sve prelazi granice reko aj mala popusti....i evo me, možda sam nekad i previše off al evo to je tako.
url=https://lilypie.com]
Tweetyca bravo za Milu
Moja beba ne sinoc ustala u pola 1 i bila budna dva sata, na razne nacine sam ju uspavljivala ali uzalud, na kraju mi se doslovno povracalo. Skroz malo spava i kroz dan, bas je neka nespavalica ali je zbog tog umorna i kenjkava. Radte nam drugi zub pa moguce da je to.
Negativ ma isto je, nedavno sam htjela cak da odem na sedmicu kod roditelja cisti da se maknemo jedno od drugog ali eto, ne odoh na kraju. Ignorisem sto vise i trpam pod tepih pogitovo dok sam iscrpljena i umorna radi bebe. Kako kod tebe?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sve te grupe su po meni too much ako slijepo sve pratiš. Ja volim pročitati pa po svom radim što mi paše i što mislim da je ok. Za sada ne vidim potrebu da uvodim stvari za koje se ne preporučuje uvođenje. Ne znam, ali ja to sve polako, ne žuri mi se nigdje. Što bi sad jeo nešto što nije preporučivo, ako ima puno toga što se preporučuje, a još nismo uveli. Naravno, svatko radi po svom i to mi je ok. Nešto prihvatiš, nešto odbiješ.
Mi koristimo maslinovo ulje u svim povrtnim kašicama i po meni je to sasvim dovoljno. Te njegove kašice su mi prefine, po meni ne treba poboljšavati okus ničim dodatno. Dođe mi da sebi i mužu skuham kašu za prilog 😂 Ja gledam da neke namirnice koje meni nemaju fin okus npr. brokula kombiniram s nekim koje su slatkaste tipa batat, koraba itd. I miksam min 3 namirnice sada pa mi je ukusnije.
Cure baš gledam nalaz krvi od jučer. Mikrocitoza ++. Je li to znak anemije? Ako netko slučajno zva. Zvat ću sutra dr da prođem s njom nalaz, ovo sam samo bacila oko na egrađani.
E dala sam vrhnje, ali ja iskreno više ne pratim ništa i ne uvodim ništa. Pokušavam sa svime, pa da pojede šta god. Čak mi je i pedijatrica rekla da probam sa našom hranom. Ja joj kažem da nisam zbog soli, začina. Kaže ona slušajte, so je neće ubiti, mi bi svi da sve bude onako kako treba,ali kad dijete neće da jede ništa onda moramo sve probati i u pravu je.
Tako da ja kuvam njoj njene kašice a i dajem joj da proba naše, sve što mi padne na pamet. I ne pratim više da li sam nešto uvela ili ne.
Možda griješim ali mi je bitno da pojede bilo šta.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E dala sam vrhnje, ali ja iskreno više ne pratim ništa i ne uvodim ništa. Pokušavam sa svime, pa da pojede šta god. Čak mi je i pedijatrica rekla da probam sa našom hranom. Ja joj kažem da nisam zbog soli, začina. Kaže ona slušajte, so je neće ubiti, mi bi svi da sve bude onako kako treba,ali kad dijete neće da jede ništa onda moramo sve probati i u pravu je.
Tako da ja kuvam njoj njene kašice a i dajem joj da proba naše, sve što mi padne na pamet. I ne pratim više da li sam nešto uvela ili ne.
Možda griješim ali mi je bitno da pojede bilo šta.
Upravo tako! Kad dijete ne želi jesti, onda probaš sve.😀
Kako je jučer krenula korizma, ja sam se odlučila ostaviti društvenih mreža, facebooka i instagrama, jer me to sve počelo previše opterećivati, korona, sad ovaj rat, pa te grupe...
👨👩👧👧👭
Ma da, Bojana ja bi isto ko ti probala sve u tom slučaju. Mi imamo problem sa spavanjem tako da ću ja tu morati isprobavati. Jedino nisam za cry out pogotovo zbog testisa.
Tweetyca sve ostalo koliko vidim dobro https://ibb.co/sjTnfvG
Sortiraj odgovore
Najstariji