Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyDiamond
    02. Ožujak 2022. 07:56

Uspaljivanje kod nas- preko dana zaspi ili kad sisa, ili pjeva (tuli) na rukama, ili vozeći se u kolicima. Noćno uspavljivanje- kratko ju ponosim, onda je stavim u krevetić (krevetić je kraj mojeg kreveta), smirujem ju i mazim. Nekad joj treba manje, a nekad više da zaspi. Budi se za sisanje, posisa i zaspi. Eventualno ak se razbudi dok je prenašam u krevetić onda je još malo držim za rukicu dok se ne umiri. Pred jutro je znam ostaviti kraj sebe (tak je stariji na kraju završio kraj nas u krevetu, još se neda van 😅) ... Nekad se budi češće  a nekad rijeđe...nena pravila. 

Mallla
    02. Ožujak 2022. 08:04

Pirat je pravi slatkiš 😘😘
    Boho jel bi to bilo ono stil za plažu, na tu foru ili? Nisamm puno upućena al mi ostalo s jedne igrice što mi je rodica igrala. Baš me zanima takva svadba, ono moraš se obuc tako i tako 🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Ožujak 2022. 08:07

Evo sam proguglala, da to je sad IN posebno u ljtnim mjesecima, šareno, laneno, resice, lepršavo, hlače na trapez....a za Milu neka šarena haljinica kojih za djevojčice stvarno ima...

Bojana2017
    02. Ožujak 2022. 08:42

Mara gusar je presladak ❤️❤️❤️
    Tweety za puzanje ne brini, i nije do debelih nonica, moja palčica isto puže samo unazad,a viška očigledno nema 🙈. Nego mislim se nek Mila prebaci Iris jednu kilicu, njoj neće faliti, a nama će biti taman 🙈. Nego probah ja sve, ona neće pa neće da jede.
    Uglavnom izađem ja sinoć oko 9,nahranila je i ona taman zaspala tad. Dođem kući u 11 i po ona spava. Raspremim se, skinem šminku, legnem i taman se ona probudi da jede. Fino me pustila da izađem malo, ali me zato u 5 i po jutros probudila 🤣🤣 kao mama kad si znala ići van sad se diži 🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

CrazyDiamond
    02. Ožujak 2022. 08:43

😅 ma da, to je moderan hippy stil ili pak romanticarski stil, valovita raspuštena kosa ili pletenice, bez puno šminke, više prirodnjački izgled, maxi haljine ili košulje, cvijetni motivi, volani, lepršavost... Nije teško 😊 Ja osobno volim taj stil 😁

Bojana2017
    02. Ožujak 2022. 09:19

tweetyca

Ma fora je i meni stil ali me muci kakva onda bude haljina za vjencanje u tom stilu 🤣 budem skontala nesto 😂
    Bojana - evo saljemo ti kilo 😘
    Kad je vodis vadit krv?

U petak ćemo jer i Iskra treba isto u sklopu sistematskog, a muž je slobodan pa da ne idem sama sa njih 2 koje vrište sačekaćemo petak. Tako mi je lakše. A kod pedijatrice smo 31.03.
    Rekla sam sama sebi do tad ću nuditi i dalje da jede stalno, pokušavati, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje ako ne prihvati (nadam se čudu). 
    Tražim ideju (haljinu sa matching voćem) za 8 mjeseci 🙈🙈🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    02. Ožujak 2022. 09:29

I ja volim taj stil, na noge rimljanke, lepršava duga haljina divota...bez uštogljenosti.
    Ideja Bojana znaš one kašice u kesicama https://ibb.co/BBxqnLD, ja ih zovem stiskavci, najlipši su mi Mullerovi da probaš to? Po malo joj istiskuješ u usta dok odluči sama vući. Inače rekla mi jedna da ima u twistshakea kupiti te vrećice višekratne pa je ona u to malome stavljala hranu i tako ga hranila jeristo nije bio od jela. Sad je cilj da ona počme jest pa kako god.
    Ja se jučer pohvalila spavanjem pa sinoć non stop plakanje, buđenje, dizanje....ja sam jutros skršena.

Magdalena2002
    02. Ožujak 2022. 09:51

Cure, opet Mall.hr ima akciju na Pampersice, 30% popusta. Baš se isplati, pa ako nekom treba...😀
    Bojana- bas sam se sjetila, pa bebe sad i slabije dobivaju, ako se ne varam, po 200 g/mjesečno... Tako da, ne mora biti to tako strašno. Samo znam, problem je što ona ne želi jesti. 
    Postoji li neka namirnica koju bar voli pojesti?
    Kod nas u Gorskom kotaru predivan zimski dan, ima snijega, ali je jako hladno. Najavljuju ga dosta za vikend. Iskreno, nisam baš ljubitelj hladnoće i snijega, jedva čekam proljeće da možemo lijepo van u šetnju.
    Evo, zahvaljujući Chian i slikama vježbica, počela sam sa Veronikom vježbati pravilno posjedanje. Ona nije to još pravilno naučila. I da, i ona kad vojnički puže odguruje se uvijek istom nogom. Dok vi niste pisale o tome, nisam ni išla sa tim.
    Ona je danas budna od 7 h, inače spava barem malo dulje, ali ja je sad držim budnom do 10h, grozna sam, znam. 🙈🙈🙈
    Što se tiče pedijatara, meni je draže da su više revni, nego kao naš koji ne bi ništa skužio da i je problem neki. 

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    02. Ožujak 2022. 10:14

Hvala Mallla, probaću to baš. To još nisam uzela, ne znam zašto jer sam baš gledala i to. 
    Magdalena ne voli ona ništa. Bukvalno samo isplazi jezik, licne i zatvori usta, neće ništa. 
    Dobijaju manje, istina, ali da je za 2 mjeseca dobila 400 gr umjesto 250 ne bi mi bio problem. Ovo je baš premalo. 
    Ne znam, vidjećemo, probaćemo sve. 
    Nema odustajanja. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    02. Ožujak 2022. 11:04

Moje najčešće za Hanu: Hana ajde, Hana požuri, Hana sačekaj, Hana molim te kakvo je to ponašanje, Hana nemoj, Hana pusti je...🤣🤣 valjda ćemo jednom moć bez toga!
    Za Saru nemam najčešćih izraza, još je mala pa ne zna šta je belaj...al kad prpa nešto što ne smije ili je oppasno kažem joj Saraaaa ne, ne, to je opasno...i maknem je od tu...zapravo njoj najviše neku distrakciju podvaljujem. Al što leti na naloženu peć to vam ne mogu opisat, moram barikade stavlljat. Spustila sam joj krevetac na najnižu razinu jer se u suprotnome popenje na moj krevet i ode...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.