Chian ja bi odmah potpisala tvoje 😂 Moj se već mjesec ipo budi pola sata nakon što zaspe, pa onda izdrži možda sat ipo, dva u komadu, pa ide drugo buđenje, to sve ide prije ponoći. Pa ide oko ponoć ipo ili 1, pa cca u 2ipo, 3ipo, 4ipo, 5ipo, 6, 6ipo. Tako nekako većinu dana iako nekad promijeni ili smanji na cca 5,6 buđenja. Neke dane kao sinoć do ponoći se probudi 3,4 puta. Ne znam kad će više taj zub jer ću poluditi. Oko 5, 5ipo ga inače strpam s nama u krevet. Sinoć je mislim od 3 s nama bio, nisam više imala snage dizati ga.
Uveli smo drugi obrok jučer. Super papao. Danas sam nadobudno ubacila krumpir i nije bio oduševljen. Inače ga ne voli.
Ja sam probala s tim odvikavanjem od hrane, ali ne ide. Žaljka teška dok ne dobije cicu. Danas curim na sve strane jer se sve poremetilo 🤦🏻♀️
Eh to buđenje. Ja više i ne gledam u sat, kad se probudi dam joj sisu i to je to. Zaspala je u 9 i evo upravo sisa. Prvi san sat i po, divota 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nemam pametne savjete i dok god sam dojila nisam ukidala hranu po noći. Vjerujem da nije zbog gladi svakih sat ili dva al s ozbirom da moje dijete ništa ne jede bar joj dajem da sisa dok ne krene jesti 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Kod mene rižine pahuljice ne dolaze u obzir jer dijete neće bocu 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Chian - odvikavanje od hrane po noci! Ne budi se jer je gladna. Mila radi isto. Bude se radi blizine i utjehe :)
Nije gladna sigurno svako 2h
Šta da radim onda? Nisam pametna uopće...
Da istrpim tih nekoliko noći plakanja, koliko kažu da je potrebno ili da čekam još mj dana i večeru...
Ma kad bi bar jela jednom u noći...tipa u 3h...onako na pola spavanja...na to bih sad odma potpisala...al aj ti bebu isprogramiraj da se budi samo tad i da samo jednom jede...ufff
url=https://lilypie.com]
Chian ja bi odmah potpisala tvoje 😂 Moj se već mjesec ipo budi pola sata nakon što zaspe, pa onda izdrži možda sat ipo, dva u komadu, pa ide drugo buđenje, to sve ide prije ponoći. Pa ide oko ponoć ipo ili 1, pa cca u 2ipo, 3ipo, 4ipo, 5ipo, 6, 6ipo. Tako nekako većinu dana iako nekad promijeni ili smanji na cca 5,6 buđenja. Neke dane kao sinoć do ponoći se probudi 3,4 puta. Ne znam kad će više taj zub jer ću poluditi. Oko 5, 5ipo ga inače strpam s nama u krevet. Sinoć je mislim od 3 s nama bio, nisam više imala snage dizati ga.
Uveli smo drugi obrok jučer. Super papao. Danas sam nadobudno ubacila krumpir i nije bio oduševljen. Inače ga ne voli.
Znaaačii ovo tvoje je pregrozno...ja sam luda od ovog svog, al tvoje je katastrofa...ma ne bih to izdržala...🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ne da bih ubacila rižine pahuljice nego bih vjerojatna maka u mlijeko stavila 😂😂😂
Jedna anegdota:
Baka mog muža ima 7 djece...kad su bili mali, tata ih napustio i ona ostala sama s njima...
Pita ju muž jednom "pa bako kako si ti uspjela sama sa 7 djece?"
Kaže ona "ma sinko, ja ti njima stavim malo maka u mlijeko, spavaju po 3 dana"
🤣🤣🤣
.
Matea, i ja sam razmišljala jel onda treba veći sisač ili bušiti rupu? 🤔 mi smo na nekim bočicama već bušili malo rupu...malo ju povećavali...ali to su one bočice do 6mj koje nismo koristili nikako jer je samo dojila..
.
Negativ, ja umor imam već 8 mjeseci...tako da ne mogu razaznati ovaj trudnički 😁
Još nemam nikakve tegobe, samo me sve boli...
Bojana izdrži 😅
.
Mi imamo nekad bolje nekad lošije noći. Bolje je kada smo na 2 sata, a loše 45 min 😂 nekako sam se saživila sa nespavanjem.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Joj, nemam ništa pametno za reći kako smanjiti ta buđenja noću... Nisam (Bogu hvala) do sad sa Magdalenom, a ni sa Veronikom imala bas tako teške noći kao vi, ta buđenja česta i hranjenja...
No, kao što su cure pisale, mislim da se ne bude oni zbog hranjenja, nego iz neke druge potrebe (ne znamo uzrok), a najlakse ih umirimo i uspavamo dajući im cicu/bočicu. No, žena koja se bavi problematikom spavanja djece mi je rekla da ako želimo dijete odviknuti od noćnog hranjenja, da treba naći neki drugi način koji će dijete umiriti, bilo nosanje, lupkanje, koje će dijete povezati sa snom i natrag zaspati... Nisam puno pomogla, ali eto...😀
👨👩👧👧👭
Mateja- drago mi je da ste stigli doma i da su našli uzrok! Sve će to antibiotici riješiti... ❤❤
Mari- što se tiče broja podoja, imamo ih sigurno 10 u 24 h... Iako pojede nešto krute hrane, i dalje često sisa...
Rezanje noktića- samo u snu, možda ponekad na prematalici, kad je mirnija mogu jedan noktića srediti.
👨👩👧👧👭
Evo nas večeras na sat vremena između buđenja, neda mi se ni spavat više 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam mislila da ce se s vremenom broj podoja smanjivat, a ono ostalo na istom hahaha Jakov ustaje oko 5h, nekad i prije i sisa na svako 2,2ipo h. Imamo 3 spavanja dnevna, i obavezno zaspi oko 18 h( ne mogu to nikako produziti jer ga uhvati nervoza i tako spava odkad se rodio ), probudi se opet oko 20 h, sisa i tad. Nocno budjenje je oko ponoci, pa izmedju 2-3 i u 5 ustajanje.. ja ne funkcioniram zbog budjenja tako rano jer bude dana kad ne uspijem zaspat preko dana s njim.
I ja sam kupila rizine pahuljice i sve se mislim ocu davati ili ne. I plus sto samo doji od pocetka i jednom sam isla dati izdojeno mlijeko na bocicu i nije znao povuci
Sortiraj odgovore
Najstariji