Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    08. Siječanj 2022. 12:08

Enigmas

Moja je isto u fazi da prdi jezikom i kao izbacuje pljuvacku.
    Dnevno spavanjeja svoju sad zadnjh par dana tesko uspavam. Prije bi zaspala na cici uz podoj svaka 2h a sad su joj prozori po 3h i vise. Jel to normalno?? I plac i vristi prije nego zaspi.

I kod nas je budna po 3 h, prije je bilo max 2h...
    I teže se uspava. 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    08. Siječanj 2022. 18:57

Hvala Negativ 😊😊😊
    Mallla tako i moja, prdi ustima, pljuje, haos. Ne galami više toliko 🤣🤣🤣
    Kod nas već nekih mjesec dana 2 spavanja dnevno, nekad po pola sata, po sat ili i duže.
    Budni prozori po 3 ili 4 sata, a nekad i više.
    Ja sam danas zadovoljna, pojela je pola zdjelice one iz dm-a palente sa kuvanom jabukom 😊😊
    I ona, kao i seka joj, više voli hladnije kašice nego tople 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    08. Siječanj 2022. 22:42

Tweetice, za ginekologa preporučam polikliniku Šparac, svi su ti super, meni osobno dr. Vlainić najdraža, draga, pristupačna i stručna, mislim da je cijena pregleda 350 kn. A za pedijatra, polikliniku Pediatri, dr. Ursić inače neuropedijatrica, ja sam s njom oduševljena... Sistematski pregled je mislim 500 kn. 

matea1989
    08. Siječanj 2022. 23:17

Ma brzo ti to ide, bar se meni tako potrefilo, dobila sam termin za par dana, najbolje nazvat u ponedjeljak pa ćeš vidit, i jedni i drugi su ti baš susretljivi. 

Bojana2017
    09. Siječanj 2022. 07:49

E da Mallla, zaboravila sam napisati, bravo za Saru 👏👏👏 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mamasita1407
    09. Siječanj 2022. 10:01

Bravooooo za Saru bravoo! 😃👍💪💪
    Vidim pljuvanje nam je svima aktualno hahaha, vriska je srecom prestala 😂😂
    Ljudi moji ova Rota je koma ziva, pokupili smo ju u bolnici ocito, Karlo ima proljev daaaanima, temp više ne 🙏 taman njega prošlo a mene jucer sastavilo, povraćanje temperatura želudac... 😭  A on neće jesti nikako, na silu ga nekako hranim, valjda će se vratiti uskoro u formu. Nadam se da će vas sve ovaj ruzni virus zaobići :) 

Mamasita1407
    09. Siječanj 2022. 12:32

A trudim se, dajem mu i onu ors tekućinu od hippa, i dojim ga, i adaptirano, već mu je ona fontanela potonula što je neki znak dehidracije 😭 nadam se da ce biti bolje! 

Mallla
    09. Siječanj 2022. 14:45

Mamasita ako uočiš da ne pije, ne jede i da je malaksao onda na hitnu po infuziju. Bitnije je piti nego jesti a još dodatno mlijeko je zajeb za rotu, još dodatno potiče proljev al što s malim djetetom nema druge nego daj mu svako malo po malo da ne dehidrira. Preporuka uzeti probiotik i davati mu, znači biogaia, waya šta god od toga mu ukljičiti ako već nisi! Isto možeš i sebi, linex ili prolife....meni je bio odličan prolofe u bočicama. Iglavnom potrebno je nešto da obnavlja crijevnu floru a bitno je da ta rota kroz tekucine izađe van iz tijela....samo hrabro i proci ce...prati jedino ovaj dio za dehidraciju. Pa bolje primit infuziju ako ode daleko.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Siječanj 2022. 14:50

I još nešto ako budes išla u bolnicu s njim isto ponesi probiotik jer ako vas zadrže da mu možeš svaki dan dati probiotik, to u bolnici preporuče al moras sam kupiti, donjeti!

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    09. Siječanj 2022. 14:57

Mamasita1407

Bravooooo za Saru bravoo! 😃👍💪💪
    Vidim pljuvanje nam je svima aktualno hahaha, vriska je srecom prestala 😂😂
    Ljudi moji ova Rota je koma ziva, pokupili smo ju u bolnici ocito, Karlo ima proljev daaaanima, temp više ne 🙏 taman njega prošlo a mene jucer sastavilo, povraćanje temperatura želudac… 😭 A on neće jesti nikako, na silu ga nekako hranim, valjda će se vratiti uskoro u formu. Nadam se da će vas sve ovaj ruzni virus zaobići :)

Jooj, čula sam da je rota za malene baš zeznuta i kako Tweetyca kaže sigurno zato jer ih je teško hidrirat kad oni neće. 
    Nadam se da ćete brzo biti bolje i da je već sljedeće javljanje uredno. 
    I mi imamo foru puhanja balončića, donju usnu onako povuče u usta i onda puše pljuvačku van. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.