Hvalaaa 🥰🥰
Jastuk za dojenje ne koristimo, dojimo isto ležeći ili sjedeći...i što kažu cure dovoljno je vruće i tako.
Isto sam imala purelan i pomogne bradavicama plus termalna voda kojom sam hladila grudi. Zaboravila sam bila ponjeti izdajalicu i bočicu pa mi je muž donio i spasio me upale. Imam medela calm bočicu, kompatibilnu s dojenjem, je da košta papreno al sekunde nisam požalila. Sistem sisanja je kao na dojci.
Matea pa nornalno da ces ditetu dat jest kad je gladno pa taman da su svi obroci AD. Sita beba zadovoljna beba, smirena mama!
url=https://lilypie.com]
Hvalaaa 🥰🥰
Jastuk za dojenje ne koristimo, dojimo isto ležeći ili sjedeći…i što kažu cure dovoljno je vruće i tako.
Isto sam imala purelan i pomogne bradavicama plus termalna voda kojom sam hladila grudi. Zaboravila sam bila ponjeti izdajalicu i bočicu pa mi je muž donio i spasio me upale. Imam medela calm bočicu, kompatibilnu s dojenjem, je da košta papreno al sekunde nisam požalila. Sistem sisanja je kao na dojci.
Matea pa nornalno da ces ditetu dat jest kad je gladno pa taman da su svi obroci AD. Sita beba zadovoljna beba, smirena mama!
Nisam ni čula za tu medela calm, ja uzela aventove i tomee, ali mala jede kao da će joj neko ukrast i redovno je uhvati štucavica iza boce, mogla bi još jutros poslat muža po tu bočicu valjda mi nije kasno da ju na nju naučim.
Cocolina ja sam uzimala sirup Torminalis, meni je pomogao prvi put (ali ne znam da li su prošli jer im je već bilo vrijeme da prođu ili je od sirupa 🤷🏼♀️)
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E matea zato što se zagrcne, tako moja na sisi toliko grca da iza štuca al probam prevenirat da je svako malo podižem na moje rame da prodiše. Ova bočica je super jer nije standardna iz nje ne toči ako ona ne vuče iako meni su s prvom malom i Tomme bile super.
Cocolina pa super dobiva bas super, bravo. Grčevi uhhh to je teška muka, ali topli oblozi mogu ponekad pomoći ili ona vrećica s košticama trešnje što se ugrije u mikrovalnoj pa se drži na trbuščiću.
Kod nas napredak napokon dobiva na kilaži. Ne znam kako su oni nju mjerili al ona ima 3320g. A kao otpušena s 3200g. Postaje prava zadovoljna beba, a ja zadovoljna mama. Spavala je cijelu noc, probudila se u 7, a onda se budi na svako 2ipo do 3 sata, pojede fino i onda nastavak spavanja. Danas radimo turu spavanja na trbuhu. Nikako ne voli bočno spavanje, poživčani jako i onda smo više leđa, trbuh.
Sutra nam dolazi patronažna!
Dosta je crvena po guzi i kokici, tu se boja kože još nije stabilizirala pa racunam da bi mi je bolje bilo prati nego brisati vlažnim maramicama pa cu morat naci semu za to.
Pratim vas stalno, da sve upijem ko spuzva. Samo da se nadovezem da su mame u mojoj okolini vodile bebe na bowen terapiju i kunu se u nju da je rijesila grceve. Kumina beba je zadnja u mojoj okolini i znam samo da je pricala da je poslije terapije mala bas prduckala jako i grcevi prosli.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pratim vas stalno, da sve upijem ko spuzva. Samo da se nadovezem da su mame u mojoj okolini vodile bebe na bowen terapiju i kunu se u nju da je rijesila grceve. Kumina beba je zadnja u mojoj okolini i znam samo da je pricala da je poslije terapije mala bas prduckala jako i grcevi prosli.
Prvi put cujem za to....al istrazit cemo.
E sjetila sam se da si pitala tamo za Oliveru, ona je rodila isto kada ja ako se nenvaram.
A ja sam rodila u Metkoviću, nisam na kraju u dubrovniku 😊 pa kad budeš ažurirala
Kod nas napredak napokon dobiva na kilaži. Ne znam kako su oni nju mjerili al ona ima 3320g. A kao otpušena s 3200g. Postaje prava zadovoljna beba, a ja zadovoljna mama. Spavala je cijelu noc, probudila se u 7, a onda se budi na svako 2ipo do 3 sata, pojede fino i onda nastavak spavanja. Danas radimo turu spavanja na trbuhu. Nikako ne voli bočno spavanje, poživčani jako i onda smo više leđa, trbuh.
Sutra nam dolazi patronažna!
Dosta je crvena po guzi i kokici, tu se boja kože još nije stabilizirala pa racunam da bi mi je bolje bilo prati nego brisati vlažnim maramicama pa cu morat naci semu za to.
I moja je isto, ja umjesto vlažnih uzmem zdjelicu s toplom vodom i one velike blazinice, s tim je prebrišem, najprije mokrom pa onda suhom da posušim sve... Valjda će to biti ok tako... A dobro si mi rekla mogla bi je i ja početi prekidati u jelu i podignit je malo ali ona poživčani čim je makneš s izvorq hrane, bilo boca, bilo sisa 🤣🤣
Pozdrav cure!
Evo i mene na ovoj temi. 😁Mi smo jučer stigle doma. Prva noć je protekla dobro, dan isto. Lijepo jede, samo dojimo, no moje cice su kamen. Danas npr. lijeva. Odjednom je buknula. Sad sam ju isla malo izdojiti, masirati... Nadam se da neće doći do neke upale. Stavila sam i multimam komprese jer su mi bradavice jako bolne, a i na tu lijevu malo zelja da pomogne u borbi protiv kvrge...
Danas nam je bila patronaža, ponovno dolazi u petak radi vaganja. Da li vi radite duplo povijanje? Ja sam zbog ovih vrućina trenutno odustala od toga, mislim da bi ju to još dodatno smetalo.
Mislim da moju (koja danas ima puna 3 dana) muče i grčevi ili ako nisu baš oni, onda svakako plinovi jer baš plače i grči nogice...
👨👩👧👧👭
Dobro jutro mame ljetnice evo i mene napokon.
Pisala sam na nasu staru temu ali eto me i tu k vama😄.
Mallla koliko sam stigla procitati ti i ja smo imale slican scenarij u bolnici s nasim bebama.
Moj Ivo je na krsju rođen sa 2860 g, zadnja fva uzv su pokazivala 3400-3500 g i stvarno se nemogu nacuditi kako su toliko mogli fulati. Ali glavno da je on zdrav. Gubio je na kilazi i jadan završio na infuziji jedan dan da vrati tezinu. Otpustaju nas iz bolnice sa 2780g.
A muke po dojenju u bolnici i njihovom teroriziranji da moras dojiti uopce necu komentirati.
Mlijeka imam dosta, u bolnici su mi rekli svi kojj su mi gledali sise da imam idealne bradavice za dojenje, kažu pravi školski primjer 🤣🤣.
Bila nam je patronazna i dogovorili sno se da cdmo mu iza svakog podoja davati nadohranu dok ne dosegne 3 kg pa cemo vidit sto i kako dalje
On je super. Miran, jede, spava i budimo se svaka 3 sata za dojenje.
A mene što se tice sve me snaslo. Od upale mišića u leđima pa hodam ko stara baba, hemeroida velicine lješnjaka pa me i punti malo zatezu.
Sreca mi je mama samnom pa imam 24 satnu pomoc. Da nije nje neznam sto bi napravila.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji