Matea normalno je to da te emocije ooeru. Mene su isto oprale kad smo dosli doma. Pricam s muzem najnormalnije, a suza suzu stize😂 sa starijim me to pralo 10 dana, a sad samo tu prvu noc. A sad sam skuzila da sam uzasno zivcana, nitko mi nista ne smije rec da ne planem. Isto hormoni vjerojatno.
I meni zeljezo nisko, oa mi patronazna rekla da si uzmem sirup, a ne tablete, tak da sad trenutno pijem Floradix i valjda je to ok🤷♀️ nama pupak nikak otpast🤦♀️visi na niti vec par dana i sve si mislim sad ce, a ono nista
Mallla, hvala ti na savjetu. 🤗
Dojenje ide na bolje, hvat nam je puno bolji, ne boli me više uopće kad počne sisati. Danas nam je bila patronažna opet, vagala i to. Rekla je da je ok, da može bolje ali da je dobro. Stvarno nabijaju krivnju sa tim mjerenjem težine. Pa ne moraju svi biti po pravilu i isto dobivati na težini. Glavno da se diže, ide polako. Mislim si ako je beba zadovoljna, lijeoo jede, spava, vesela je da je to ok i da nije gladna. A stvarno ju stavljam svakih 2ipol sata max na cicu. I moja kaka 1-2 put dnevno, ali piski dosta, 5- 6-7 pelena, kako koji dan. I danas je patronažna primjetila da joj je urin malo tamniji pa ćemo možda kod pedijatrice morati ići da skupe taj urin i naprave analizu (zbog žutice koju je imala).
I taj urin je samo jutros bio tamniji, ja uopće nisam primjetila ni prije, a niti poslije kad sam ju presvlačila. 🤷♀️
A o hormonima i emocijama bolje da ne pričam. Rasplačem se na glupost, gledam ju i počnem plakati od sreće.
Tonks tocno kako si rekla, doma je skroz druga priča. Čini se sa smo krenule imati neki ok ritam, barem danas i barem za sad...probudila se svaki 2 ipo do 3h papati, ja prezadovoljna.
Nabreklost sisa se smanjila i sad se popravio i hvat pa dojenje više ne boli, ne moram ni izdajati. Ujutro cwmo vidjeti jel dobiva na kilaži.
Imam kuci vagu i nije mi jasno da tolika razlika moze biti na vagi u rodilistu i doma...dakle doma mi je dite 100g teže, kao da je dobila 100g u jedan dan što jednostavno nije moguce. Vaga mi je tocna jer vagala sam Hanu da provjerim a vagala sam i kekse.
Matea ee da hormoni drazi su mi ovi sto me operu da zahvaljujem bogu na curama i mužu, a oni što bacaju u depru nek me zaobiđu iako ima i njih. A muke po dojenju, suosjecam. Rodila si veliku bebu koja je po tome i gladnija i onda je tim kompliciranije. Al gle radis sve sto je u tvojoj moci da njoj bude dobro, da je zdrava i zadovoljna. A šavovi, pazi stvarno pazi, bitna si i ti i tvoje zdravlje.
Evo mojih cura https://ibb.co/vwmqkYD
url=https://lilypie.com]
Lulu mozda je urin bio tamniji cisto jer si jela nesto sto ga je malo potamnilo, nadam se sa je to! 😊
url=https://lilypie.com]
Cure pozdrav i ode.
Pitanjce dal da unaprid kupin multimum komprese i koju kremu za bradavice ? I jel triban nosit neku bocicu u bolnicu il ne ? E i nisan jos kupila jastuk za dojenje oce mi to trebat ?
Tenks:)
1.8. Curetak stigao 💗
Da, meni su pomogle multi mam komprese stim da sam svaku rezala na pola i stavljala. Uzela sam i purelan kremu od medele, stavila par puta. Zapravo sam bradavice najviše mazala sa mlijekom. I za jastuk mi se čini nepotrebno, tako je vruće da smo obe mokre i bez njega. Najviše dojimo ležeći jer nam je tako najmanje vruće.
Najprije Malla preslatke su njih dvije 💗💗💗
Što se tiče šavova slažem se, stvarno sam počela paziti jako, nisam prije razmišljala da bi se što moglo iskomplicirati.
Što se tiče dojenja ja se ne stresiram, radim najbolje što mogu, ona je stalno gladna... Tako da zbilja teško mogu odoljeti ne napraviti joj ad dodatno.
I nama je po ovim vrućinama najlakše ležeći na krevetu, jastuk stvarno nije potreban.
Tonks tocno kako si rekla, doma je skroz druga priča. Čini se sa smo krenule imati neki ok ritam, barem danas i barem za sad…probudila se svaki 2 ipo do 3h papati, ja prezadovoljna.
Nabreklost sisa se smanjila i sad se popravio i hvat pa dojenje više ne boli, ne moram ni izdajati. Ujutro cwmo vidjeti jel dobiva na kilaži.
Imam kuci vagu i nije mi jasno da tolika razlika moze biti na vagi u rodilistu i doma…dakle doma mi je dite 100g teže, kao da je dobila 100g u jedan dan što jednostavno nije moguce. Vaga mi je tocna jer vagala sam Hanu da provjerim a vagala sam i kekse.
Matea ee da hormoni drazi su mi ovi sto me operu da zahvaljujem bogu na curama i mužu, a oni što bacaju u depru nek me zaobiđu iako ima i njih. A muke po dojenju, suosjecam. Rodila si veliku bebu koja je po tome i gladnija i onda je tim kompliciranije. Al gle radis sve sto je u tvojoj moci da njoj bude dobro, da je zdrava i zadovoljna. A šavovi, pazi stvarno pazi, bitna si i ti i tvoje zdravlje.
Evo mojih curahttps://ibb.co/vwmqkYD
Pre pre predivneeeee ❤️❤️❤️❤️
I Hana i Sara
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji