Tweety meni super dode taj ovratnik,, uzela sam ga u Pepcu, ako skanfander zakopcam do kraja imam osjecaj da ga pika u grlo, a nekako uvijek puse izmedu kape i skafandera, tak da ovaj ovratnik super dode!
Matea za okretanje nisam strucna, neko se vodi misljenjem da svaka beba ima svoj tempo, a opet postoje odredeni koraci koje svaka beba treba usvojiti u nekom periodu. Negdje u glavi mi zuji da je okretanje leda - bok - na trbuh milestone za 4mj, provjeri ti svakako, a ako zelis imas na youtubu brdo videa kako bebi pokazati i nauciti ju okretanje, ne moze joj stetiti da vjezbas s njom i da joj olaksas taj korak :)))
Pa jedna jaknica joj je sira oko vrata pa dobro dođe.. ali tu iz pepca ne moze preko glave vise navuc 🤦♀️ tako da ne koristimo..
Nego nosimo drugu bundicu koja ju lijepo zastiti i onda ne treba nista vise stavljati osim kapice
Bookic svima. Propustila sam slikee😥 muz bio slobodan 2 dana pa smo po svugdje. Ovdje kod nas u Zadru vrijeme super. Uzivamo😀 mi smo sad na 4 ipo mj ima 7300 i 67 dugacka. Jel problem sto se meni ona jos uopce ne okrece nikako?😀
Evo i Tie malohttps://ibb.co/gz1TVW9
https://ibb.co/bWq3Ljt
Pa moja pedijatrica je rekla da ima vremena do 6mj, ne okreće se još, bilo je par puta kada se zanjiše pa se slučajno okrene.
Zadnji put je tako tresnu sa stomaka na leđa da se prepao i počeo plakati. Svakodnevno radimo vježbe okretanja i čim ga krenem okretati odmah se uključi i sam završi ali za sada još nije počeo to primjenjivati.
Još se ne brinem i neću si stvarat pritisak zato jer se drugi okreću ranije. Sa puna 4 mj je imao 7200 i 67.5
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kod nas snijeg a opet nisam o tome ni razmisljala da uzmem 😄
Evo kako on meni bude obučen
https://ibb.co/TBqsw95
https://ibb.co/30Xyy3c
I još jedno medo odjelce imam ali nemam sliku..ali isto bude sve pokriveno..bar ja ne vidim potrebu za tim 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mateja ni moj se ne okreće. Mislim da nije ništa zabrinjavajuće. Ne treba slijepo pratiti baš te smjernice, treba malo i uvažiti da je svaka beba individualna. Barem se ja time vodim i ne brinem još o tome. Počeo je zadnjih par dana s leđa na bok. Do tada je mirno ležao. Stavljaj je malo više na pod ako ti je više u gymu i ležaljkama. Ja sam počela baš samo na podlogu i evo počeo na bok. Doći će i drugo sigurno. Možeš joj malo pokazati kako čisto da vidi da može i to. Ja mu pokažem kako kad vježbamo.
Dohrana nismo počeli i nemamo ništa osim silikonskih žličica. Kupit ću samo neku posudicu i tu magičnu čašu.
U subotu nam je pregled pa se nadam iza toga lagano krenuti.
Kad mu dajem vodu i kapi na žličicu baš lipo guta i uzima, prije bi pola pljunuo. I baš gleda kad mi jedemo, oće biti s nama za stolom tako da mislim da je baš spreman.
Robica Mi smo još na 68, ali su nam neke stvari male. U babycentru bila akcija za Diners 50% pa sam kupila neku robicu 80 i još jednoj curici. I sad se mislim da ne bi njega pogodilo taj 80 na ljeto 🤔 Valjda neće. Uzela sam i neku pamučnu jaknicu i duksu. I jedne hlače su deblje baš.
Inače dnevno spavanje me ubija. Ajde jutro još ok ali popodne komaa. Nikako neće zaspe pa bi u 6 spavao, a to je kasno jer poslije neće zaspe u 8 pa bude živčan. Danas mu nisam dala da zaspe pa je bilo revanje teško i stavila sam ga spavati u 7. Ispada da ni nunanje ne pomaže nego samo da je cica. Izludit ću. Odvikao se od dude, odbija je i sad samo cicu traži. A inače imam upalu tetiva koji mjesec već i evo sad zadnje dane nateklo, jedva ga dignem. Po kući isto ništa ne mogu 😢 Imam osjećaj da sve ide krivo...od bebe koja se sama uspavljivala do bebe koja nikako da zaspe bez cice.
Moja je na robici 68 (nešto i 62 može obući) a 68 joj je nešto i malo. E sad, za ljeto pretpostavljam da će nositi 80 i 86, zavisi od modela,tako da toplije stvari uzimam do 74 🤷🏼♀️
Pelene - mi smo još uvijek na broju 2,pampers premium care. Imamo još nekih mjesec i po zalihe pa ćemo preći na trojku, taman kad potrošimo 2.
Okretanje - Iris se okreće samo na desno, i to u sekundi. Na lijevo joj teže ide, ali kad je samo dirnem i pomognem i tako se okrene. Više voli na desnoj strani biti i ja ne pravim problem oko toga. Obe ruke i noge su motorički dobre, tako da, svaka beba je drugačije, ide sporijim ili bržim tempom 🤷🏼♀️
Pribor - kao Mallla, s drugim djetetom samo dokupiš ono što fali 🙈 ja sam uzela tt kašikice silikonske u mulleru, 5 komada u paketu.
Mi smo sutra na pregledu kukova 🤷🏼♀️ drugom
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jao ee Rita je prešla na 68 mislim kad je imala mjesec dana...haha...mi smo na 86...
I mene njeno dnevno spavanje ubija...sad kao uvodimo dnevno spavanje u kinderbetu jer ne spavam pokraj nje...pa da ne bi opet sletila sa kreveta...
Ugl uspavam ju u fotelji i čim prebacim u kinderbet, ako iti malo otvori oči, gotovo je...valjda joj je čudan, jer je zadnji put spavala u njemu kad je imala 2-3 tjedna 😁 pa samo promatra...
I tako prvo spavanje odradi tek popodne oko 4 kad stvarno vise ne može...
Inače već 4 dana se budi ujutro oko 6 i bude budna sat-sat ipo...okreće se, puže, brblja, ljuti se...
I onda opet oko pola 8-8 zaspe...
Jedan dan sam bila toliko umorna da sam cijelo vrijeme bila u polusnu...tj spavala...
Odjednom skužim da nešto lupa po radijatoru...skuzim da je došla do njega...onda ju vratim...onda se odjednom probudim ona mi siše prste na ruci...onda glođe naslon kreveta...
I shvatim da mi je trebalo vremena za skužiti to sve jer sam očito spavala i hvala Bogu da nije dopuzala do kraja kreveta opet i to ono dok ležim pokraj nje 🤦🏼♀️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
A da mi smo na robici 80, ali ima još stvari vel74 što još može obuci.
Pelene hipp 3 i imamo još zaliha za mjesec dana, pa onda kad to potrosi idemo na 4....strah me dali ćemo uspijeti i to potrošiti 😬
Chian hahahha ovo me sjetilo odmah na mene 🤣🤣
Isto tako sam spavala i toliko bila u komi da sam jednom otvorila oči i samo vidila on ima jastuk na glavi i uredno sam nastavila spavati..nez sta je bilo pa se nisam mogla probuditi hahaha i onda nez, ja sam se nakon nekog vremena opet probudila, a on još s jastukom na glavi. Ja maknem jastuk i tako ga probudim i odmah me gleda smije se hahahha
To radi stalno da se uspava...ali odmah da kažem jastuk je mali i jako tvrd znaci nemoguće da ga utusi, a li svejedno je meni presmijesna činjenica da sam ja nastavila spavati nakon što sam to vidila 😅🤣
Okretanje ja se oko toga uopće nebih brinula toliko...jer msm da se tek sa 6.mj gleda jel to može, a 4mj je taman to razdoblje kad to savladavaju..
Mene jedino brine što on slabije radi sa desnom rukom....msm koristi on i nju super, ali više koristi lijevu.. i kad je na stomaku namjerno mu stavim igračku sa desne strane, ali on je uzima i grabi lijevom rukom pa makar se i prevrnuo...🤷🏼♀️ Ali kažem koristi on i desnu, ali lijevu puno više...a sad možda ima nešto u tome pa će biti lijevak nez. A isto tako se okretao samo na lijevu stranu, pa je počeo samo na desnu stranu ahhaha a sad kako mu se da tako se okrene...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma daj već 86?! Meni to djeluje ogromno kad vidim...dobili smo par komada u babinje. I ovaj 80 mi djeluje veliko, a manji su malo kalupi. Velika curka. Moj se zabuckao. Baš danas gledam slike s 2 mj i malo mi suze dođu, kako je proletilo. Neću se ni okrenuti i evo prve godine i mene na poslu.
Hvala cure. Ne opterecujem se sto se jos ne okrece. Pitam da znam hehe. Ona je moja ljenguza malaa. Samo da je spavat i papat. Malo se poigrat i njoj dosta😜
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji