Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Prosinac 2021. 09:43

Jucer sam krenila pisati nesto me prekinilo i aj ca nisam napisala nista. Uglavnom i moja beba je pero laka kategorija koja ima 6200g na zadnjem vaganju, a zadržala se oko toga jer je prvi tjedan nakon vaganja dobila 50g a drugi izgubila 100. E kako je gubila ja sam opet pratila koliko jede i radi se o 650 - 800 ml mlijeka dnevno i 150 - 200 ml kašice, dakle jede dobro nemam tu što reći al eto takva je Twigi.

Sassy nisam uspjela vidit sliku, sretnih vam 4mj i da brzo ozdravite ❤
    Tweety opaaa Mila je cura ipo, baš raste ko mala gljivA. OK to za ciklu prvi put čujem al stvarno prvi put! Za špinat i blitvu sam čula iako se kod nas običajno blitva daje među prvim kašicama pogotovo kad nrtko od susjeda ima mladu blitvu ili mladi špinat. Doduše ja ih nisam davala rano al znam informaciju. Al evo za ciklu sam baš iznenađena. Za gluten isto znam tj sad su preporuke da se vecina stvari pa cak i alergeni uvode odmah jer je manja sansa za razvoj intolerancija i alergija. Al svijesna sam da se preporuke mijenjaju stalno pa idem po svom! I cini mi se 2mj onako puno isprobavanja. Tu bi radje sacekala da napuni 5mj pa krenula mini koracima a onda sa 6 konkretno jer taman toliko treba.
    Bojana ima da se ubijem u ovoj torti, dakle cure mi sline 😁

Ana kako se Aurelio izminio, cili mi je nekako ozbiljniji...medenko. Ocemo smeđu sliku! I jase  vracam u smeđe. Inace zadnjih 2 godine imam plave pramenove.

Orhideja meni su te čaše the best posebice baš Nukova. Starija je nju koristila a uz njuje naucila kako piti iz obicne case i na slamku. Sistem pijenja je kao na obicnu casu. Jedino neka djeca koja vole grist znaju griženjem probit taj silikon. Mlađoj nisam dala još al npr u svake babineja to poklanjam 🤣

Menga mi je za sad redovna a ovulacije jasne ko dan, nadam se da ce ostat tako.
    Karlu sretnih 5. Kako ga je slon zarobio ❤ Suhe pelene definitivni dio prehlade.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    15. Prosinac 2021. 09:48

Ja kako sam puštena s lanca, ovaj iz izolacije nisam kuci nikako. Cekam uplatu porodiljnog da idem u šoping poklona i hrane. A valja i kolače radit. Za vikend cu pocistit a onda i Hani tortu naprravit, ove godine Barbi. Iduci tjedan ce nam biti turbo.. 

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    15. Prosinac 2021. 10:07

I ja sam htjela napisat da čekamo transformaciju 
    plavo➡️smeđe. Moja kosa trenuno još uvijek kritično opada, tako da smatram da nema smisla sa plaćam frizeru sa me češlja i skida kose sa četke u nedogled, ja se samo nadam da će yasenka uskoro počet djelovat inače će mi glavni odjevni predmet postat kapa. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    15. Prosinac 2021. 10:57

https://www.dm.hr/nuk-magic-cup-360-8-mj-p4008600307914.html
    Pretpostavljam da se govori o ovoj čaši. Znam da su svi ludi za njima jer sam ih jedno vrijeme dilala iz hr u hercegovinu 
    Nije me dugo niko tražio, možda su ih dobili i dolje.
    .

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    15. Prosinac 2021. 11:21

mara5

Evo sramota me! Bojana pravi pauzu a ja se još nisam ni ustala iz kreveta 😅🤦
    .
    Ja patim od neke nesanice, do 1 pol 2 ne mogu zaspati i onda mi se beba već krene buditi i gotovo spavanje.. 🙄🙄

E nemoj da te sramota, ja sam od 5 budna pa nekako volim ujutru odraditi šta imam i onda laganini. Ručak imam od juče, muž kuvao teleću čorbu 😁😁😁
    Iris mi je pred jutro dosta plakala, baš onako tužno, pa sam je čak probudila u pola 7 jer je nisam mogla više slušati kako plače, stenje. Pretpostavljam da je zubići muče, tako da sam cijelu noć doata budna i od 5 nema više, dosta. Sad sam sredila kupatilo, sve se blista, pa jedva čekam trening, a tek u 17:30 😁😁🤣🤣
    Iris ne mogu više ni sekund ostaviti bez nadzora (osim na podu) jer se samo okreće, izvija, diže guzicu, ma haos. Pasti s kreveta samo tako 😁

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    15. Prosinac 2021. 11:23

Evo malo i nas 😁😁😁
    https://ibb.co/3fQ91r2
    https://ibb.co/1ZCVqRW
    Mallla ja pravim cheesecake za Iskrin rođendan (za naš gušt) a njoj sam naručila neku čokoladnu sa slikama likova koje voli 🤣😁

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    15. Prosinac 2021. 12:30

Opa jel nam se to uporabio forum 🥳🥳🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    15. Prosinac 2021. 12:31

Unormalio* ahahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    15. Prosinac 2021. 12:36

Slatkice sve jedna do druge 😍😍😍
    I svi su tako veliki već 😍 ja njega ne primjetim koliki je dok ga netko drugi ne uzme u ruke 😅 ili dok vidim da prelazimo na br 80 🤦🏼‍♀️😅
    I ja imam puno mlade kose i to me malo veseli hahaha
    Ali morala sam se ofarbati u smeđe jer imamo božićne slikanje u subotu, a izrast je bio ogroman I još onak kosa mi sva nikakva pa eto...isla sam na lakšu varijantu 😅
    Dobit ćete slike sa slikanja pa ćete vidjeti i kosu...jer sam doma samo u repu i nikakva hahaha 🤣
    Trenutno uspavala malog i onda nastavljam sa kolačima 😁
    ChiAn zaboravila sam javiti da je cetka vrh ahhah rekla sam kupiti po jednu još i mami i seki jer stvarno je top 👌🏼
    Bojana da je meni doživjeti da se probudim prije malog 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

mara5
    15. Prosinac 2021. 12:37

napokon!! 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI