Bas me zanima što je, izgleda kao ciscenje od hormona....🤔
url=https://lilypie.com]
Ja baš nemam predstavu šta bi moglo biti, ali mi ne izgleda kao da je od vrućine. Dobro je svakako savjetovati se sa patronažnom.
Da, Malla palo mi je na pamet da bi moglo biti malo nervoze sa skokovima, u svakom slučaju bar se ne grči. Ja joj dajem babytol k1D3 i bio gaiu, za sad je OK,vidjećemo.
Svakako se veselim periodu kada ćemo nas 3 biti same i navikavati se, mada znam da će biti haotično neko vrijeme, ali isto mislim da djeca (starija) uzmu malo maha kad su bake tu, pa zato i izmišljanje, plakanje, svašta nešto.
Mislim da kad upadnemo u naš ritam da će sve biti ok. Svakako će trebati proći neki period da dođemo do tog ritma, ali mantram sebi da će sve dobro proći i da ćemo se brzo naviknuti i uhodati. Bar nikad nisam bila nesposobna i kilava žena i većinu stvari odrađujem sama 🙈🤣 pa ću tako i ovaj izazov savladati, nadam se uspješno 😉😀😂
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mame moze info, danas sam radila ultrazvuk trudna sam 25+6 i beba ima oko 800gr, dali je to premalo za tu dob ? Kaze doktor da treba kilu imat a opet znam i da ultrazvuk moze fulat, pa malo da me ohrabrite
Evo, Veronika se jučer gotovo cijeli dan mučila s grčevima, odnosno mučili su nju... Cijeli dan je jako malo i loše spavala, stalno se budila, često cicala, plakala... tek je uvečer oko pola 8 zaspala, probudila sam je oko 9 da je premotam, nahranim, i samo je nastavila spavati. Danas je bolje.
To su valjda takvi dani, tjednj..
Ja vam mogu prijaviti da imam "problema" sa starijom, prema bebi je super, no sve ostalo... Rekla bi da nam je cijeli dan njeno ispitivanje granica. Od ujutro kad krene, do uvečer kad ide spavati, ja sam izmorena i potrošena, nemam više snage ni volje, ni strpljenja za njena ponašanja...
Znam da je i to faza, da će proći, no nažalost bojim se da krivo reagiram, postupam, stalno se preispitujem.
Iako muž cijeli dan radi, uvečer je doma, pa mi on pomogne da sredimo jednu, pa drugu za spavanje, ja iskreno ne znam kako bi to bez njega..
Ne znam kako vi, ali osjećate li se ponekad osamljeno, kad ste cijeli dan u kući sa bebom/djecom? Meni tako fali razgovor i društvo ponekad🤷♀️
👨👩👧👧👭
Bojana bit ce to sve ok, sto kazes zena si koja vecinom radi sve sama tako ces i ovo, dok uhvatite rutinu ici ce to. A svakako kad budes pucala po savovima uvijek mozes ode doc i ispucat se i onda ic dalje. Ja vjerujem da ce to sve bit ok jer i bebice rastu pa ce sve to ici na bolje.
Uuu Negativ znatizeljna sam 😊 odma neki entuzijazam vlada iako ne znam sto je bilo 😃🙃 nisam cula za rizinu sluz za grceve, jesam za proljev i to, tu rizina sluz stvarno ima ucinak. A ovako za grceve ne znam, u kojoj kolicini? Hoce li onda zafrknit hranjenje?
Lyra a gle nisu sve bebe po kalupu rađene nit se tako razvijaju. Moze fulat ultrazvuk, moze bit trudnoca manja nego je po zadnjem ciklusu, moze bit da su roditelji manji...ne vidim neki problem u 200g. Vazno je da su svi protoci dobri. Sto je tocno doktor rekao?
Uhh Magdalena nije ti ni malo lako, suoscjecam. Meni Hana nije doma al kad je ili kad ja odem njoj pa 90% vremena ja njoj nesto zabranjujem, upozoravam, odmicem....tocno se vidim u tvojim cipelama da smo stalno skupa. Tu me je ljeto spasilo jer joj je tu rodica oa joj je gust bit s njom. A ovaj osjecaj osamljenosti, da...ooo daa...naravno od dana do dana, nekad me zdrma jace nekad nikako. Onda kad mi zene po selu kazu aaa pa ti s malom vec svugdi ides? Ja im pokusam pojasnit da za moje mentalno zdrwvlje nije dobro bit samo u kuci. Stalno gledam di, kad, kako mogu otic bar 1 tjedno. A kad sam doma pratim sve sapunice jer ako imam praznog hoda onda me skrpaju misli. Npr. Jutros je svirala pjesma od Karana i Tomislava Bralića (čula je do sad x puta) al jitros mi je zvučala prilično deprimirajuće...oni pivaju da im je 50 godina a ja pomislim ajme kako život prolazi, sve prolazi...bla blaa živa depra....trebalo mi je malo vremena da izbijem iz glave dubiozu o prolaznosti...
Ne znam za rizinu sluz ali ono što sam čula da je odlicno su kapi Homeolab Kids relief, ima ih u ljekarnama.
Ima li netko iskustva ili saznanja oko isključivog izdajanja? Voljela bi se izdajati i davati na bocicu jer ovo sa cicanjem je ziva patnja... Mislite li da izdajalica moze izvuci dovoljno mlijeka, strah me da ne ostanem bez njega nakon nekog vremena. Pliz ako znate nesto podijelite🙏
It's a boy! 💙
Magdalena u potpunosti te razumijem, apsolutno mi fali druženje i vrijeme za mene. Da nisam samo sisa i mama. Sisa za Iris i mama za Iskru koja milion puta dnevno zovne mama mama nama.
Muž mi bude u Umagu i radi vani sa ljudima, druži se, i ja sam tako bila isfrustrirana u prvoj trudnoći zbog toga što se njemu život nastavio a ja sam bila zatvorena u kući sa bebom. Poenta je da ne želim sad tako gledati na stvari jer ne vidim njegovu borbu, pogotovo sad kad je odvojen od njih.
Sve ima svoje dobre i loše momente, dane.
Moja cura dobila 530 grama za 13 dana otkad smo izašle iz rodilišta 😊
Mama je zadovoljna 😊😊😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bravo mamasita na dobivenim gramima! Vrlo slicno i kod mene usporedba bebe1 i beba2 u odnosu na tatu.
Homeolab morat cu i to istraziti...probavam sve!
Mislim da je iskljucivo izdajanje teže, jer treba izdajati i noću da bi se održala laktacija, treba pumpati stalno i gubiti vrijeme na to. Možda da na fejsu odeš u grupu mame izdajalice jli tako nekako se zove vjerujem da tu mozes dobit konkretnije informacije. Dojenje je tesko u pocetku kasnije postane lakse, a kod izdajanja obrnuto.
Lucky ja čitala ds nema prepreka za cjepit se al kod nas se jos nisu usuglasili...pa bude situacija dw odbiju cjepiti dojilju. Ja cekam da mi prođe 40 dana pa planiram pitati jer se želim cijepiti.
Mamice moje evo da vam se javim. Nisam imala vremena nikako da pišem, mama mi je otišla prije par dana pa sam ostala sama sa Ivom, tako da nisam imala vremena za ništa. Kad spava, kuham, cistim, perem robu i spavam s njim. 🤣🤣. Evo smo se uhodavali polako.
Vidim sve nas muce iste tegobe! Nama je bila jucer patronazna i trenutno ima 3720.jos malo i biti ce 1kg od otpusne težine. 🤣. I dalje smo na kombiniranoj prehrani, s tim da samo dva put dodam AD, ostalo je sve dojenje.
Ali cure moje mene leđa tako ubijaju. Jedva se dižem i okrečem. A on kad je budan isto odma na ruke. Kaf ga spustim par minuta bude miran i opet u plač. Kako vi rješavate taj problem? Kaže mama da malof muškog nesmijem pustit da duže plače jer moze dobit kilu na testisu 🙄🙄
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji