Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    18. Srpanj 2021. 22:58

Mallla vaš ritam spavanja je onaj koji bih potpisala da me neko sutra pita, do godine tako da mi bude
    I da, kretanje i dojenje. Apsolutno haos, stalno računanje vremena i odlazak bilo gdje kao da sam na iglama naročito ako idem bez Iris.
    Najviše zbog toga mi "smeta" dojenje, jer ne mogu mrdnuti nigdje. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

chiAn
    18. Srpanj 2021. 23:16

I ja se slažem s ovim dojenje i odlazak negdje...neka me panika uhvati kad god negdje morano ici...kao isplaniram kad cu ju podojiti prije nego krenemo ..na kraju nista ne bude tako kako sam isplanirala...
    Neki dan sam ju dojila u kabini za presvlačenje u jednoj trgovini...

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    18. Srpanj 2021. 23:25

Jooj, mi sutra imamo prvi izlazak, ja idem po fragmine u bolnicu za još ova tri tjedna što se moram pikat.. i da složila sam si plan s dojenjem🤱🤱🤱, nadam se barem djelomičnom uspjehu u mom planu.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    19. Srpanj 2021. 00:05

Joj imam i ja to nazovimo pokrivalo za dojenje al ja sam prvo dosta nespretna, za takve stvari imam dvije lijeve. A.drugo nase dojenje cesto izgleda tako da ona povuce pola minute uz čudne glasne zvukove pa se zagrcne pa je ja podižem na rame, pa vraćam na sisu i to se ponavlja u krug. Osim toga opali me tolika nervoza da se znojim nenormalno, postanem živčana i nerijetko me napadaju razne misli u kojima je sadržaj često potpuno nebuloza, tipa ajme vruce joj je, ajme gladna je, jel je izgladnjivam, jel ovo jel ono....
    Ono što me tješi je to da kako rastu tako jedu rjeđe a više (uvijek postoje.iznimke) i snažniji su pa konkretnije sisaju.
    Bojana da ritam je odlican a ja stalno u strahu hoce li  poremetit se umjesto da uzivam i da se prepustim.
    Bravo za Ritu i napredak u dojenju, neka se tako zadrži! Chian hvala na ovom podjeljenom iskustvu. Vec sam se pitala sta je sad...ocito je toliko mlijeka da ga i pod rukom ima. A ja cu se nadat da ce se brzo regulirat ponuda potražnja. Baš smo mi žene čudna stvorenja.
    Orhideja sretno.sutra u prvom izlasku, bit ce sve u redu!
    Ja sam danas.pod hormonima, tocnije veceras. Umorna sam i onda su nastupili grcevi koji realno nisj jaki i ne traju dugo ali meni muz nije bio doma pa sam se naljjtila sto nije doma, pa kad je dosao sam mu zugala i tako nabrijaana sam. Pa me zviznu strahovi. Al ajd.kad odmorim bit cu bolja.
    Želim vam mirnu noć!

Aneee
    19. Srpanj 2021. 05:40

I ja jedva čekam da se regulira to sa dojenjem...i nadam se da ce se prorijediti kako raste 😅
    Jer nekad si mislim i kad je lijepo vrijeme ne možemo u grad do restorana ili tako nešto jer znam da će taman dok sjednemo biti vrijeme za sisu. Do sad sam ga 2 puta dojila izvan stana, jedan put u autu, rješavali papire i malo se oduzilo i taman bilo vrijeme da jede i drugi put u parkiću. Sreca pa je oba puta muž bio samnom i može mi pomoći sa tim salom/pokrivalom jer nisam ni ja baš najspretnija....i onda u takvim situacijama si pomislim joj da je na ad-u bilo bi mi sad puno lakse.
    .
    Za noći sam jako zadovoljna, možda jedino da ne idemo prerano u krevet hahah
    Jer već u 20h jede i tad smo u krevetu, on spava, a mi pogledamo seriju i onda jede opet pola 12 - 12 pa u 3 i onda u 5-6 i tad je onda budan i kenjka jer nebi bio u krevetu više hahaha a tijekom dana nemamo neki specifični ritam...nekad je to 2 -2 i pol sata a nekad prođe sat vremena I onda bi opet na sisu...
    .
    Jel imate one ljetne sesirice za bebe? Ja kad god tražim sve neki veci brojevi za 3m+ 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    19. Srpanj 2021. 05:49

Ana b. ja sam našla šeširić 50-56 broj u h&m.
    Mi ujutru idemo riješavati papire, nadam se da ćemo brzo završiti, jer mami ostavljam Iris da je čuva. 🙏

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    19. Srpanj 2021. 07:54

Bok drage cure! Pridruzujemo vam se! Ovo je Karlo, danas mu je 5 dana: https://ibb.co/mB6NBSq
    Jos uvijek smo u bolnici, dobio je zuticu i porodajni hematom na glavi, nadam se da nas danas puštaju 🙏
    Za sada nam dobro ide, naucio se na cicu a mlijeka imam i previše, u jednom trenu sam bila na rubu upale ali mi je pomogao list kupusa! Izdojila do kraja i stavila ga u grudnjak preko noći, spas! 💪
    Citam vasa iskustva i dobro mi dodu da se psihicki pripremim za sve sta me ceka doma 😂 malo me strah jer ne znam niti kako da ga primim bez onog jastuka a da ga ne polomim, onda ti skokovi, ritam, dojenje, ajme majko 🙈😅 
    Budući da je aktualna tema dojenje u javnosti, da li bi funkcionirala opcija da se doma izdojim i ponesem u bocici pa nahranim negdje? 

It's a boy! 💙

Susika
    19. Srpanj 2021. 08:06

MariLove12

Bok drage cure! Pridruzujemo vam se! Ovo je Karlo, danas mu je 5 dana: https://ibb.co/mB6NBSq
    Jos uvijek smo u bolnici, dobio je zuticu i porodajni hematom na glavi, nadam se da nas danas puštaju 🙏
    Za sada nam dobro ide, naucio se na cicu a mlijeka imam i previše, u jednom trenu sam bila na rubu upale ali mi je pomogao list kupusa! Izdojila do kraja i stavila ga u grudnjak preko noći, spas! 💪
    Citam vasa iskustva i dobro mi dodu da se psihicki pripremim za sve sta me ceka doma 😂 malo me strah jer ne znam niti kako da ga primim bez onog jastuka a da ga ne polomim, onda ti skokovi, ritam, dojenje, ajme majko 🙈😅
    Budući da je aktualna tema dojenje u javnosti, da li bi funkcionirala opcija da se doma izdojim i ponesem u bocici pa nahranim negdje?

Pozzdrav tebi i medenom Karlu😍
    pa realno možeš se doma izdojit i onda mu to dati, isto kao i dohranu.. tako moja frendica radi, kad su negdje onda dohrana, inače doma cica.. a to znači povremeno samo, tak da ne vidj  razlog sa bi bio neki problem, iskusne ispravite me ako sam u krivu 😄
    kako si prepoznala da su se dojke skoro upalile?
    Moje su sad npr skroz pune i curi pomalo s njih a mala mi još spava.. jel se trebam ja sad izdojit, čekat nju da se probudi il šta? 😁

Mallla
    19. Srpanj 2021. 09:13

Ici ce brzo s papirima Bojana, sve je kod matičara tako da nema obijanja šaltera! Stić ćete i kavicu popit u gradu!
    Ana imam šeširić, nasljeđen je ali je iz H&M, bas je za malu glavicu.
    Hoce dojenje ce se prorjediti najvise kad sw pocne uvodit dohrana ako budes isla onaj sistem obrok cvrsti koji ubacis sisu taj obrok izbacis, nema za zasladit i slicno...osim ako mislis i tada dojit na zahtjev i dojit preko godine dana.
    Više puta sam razmišljala zašto npr u gradu ne bi mogla postojati prostorija u kojoj je fotelja gdje sjednes i podojis. Znam da mnogi ce rec nema razloga za skrivanje i bla bla, al meni to nije skrivanje vec mir!
    I skroz vam je ok nocni ritam. Nije 20h rano, ok mozda sad ljeti malo nezgodno al za zimu ekstra i za bebu ekstra...vecina zena zeli postic to da dite ode lwx u 20 ili 21h....a moja je tada najaktivnija zato ide u 23h. Al npr u 21 moram bit doma jer tada nastupa nervoza.
    I da sinoc su opet bili grcevi, krace su trajali al su bili. Dakle nemaju bas veze s bilo kakvim kapima.

Mallla
    19. Srpanj 2021. 09:17

MariLove divan je Karlo, drzimo fige da idete kuci. Doma je lakse bez obzira na neke "tegobe i dvojbe" kuci je mir i sve se nekako poklopi.
    Super da si upalu sprijecila, mene je isto u tome izdajalica spasila..a kupusa srecom ima na selu pa ako zatreba idem u vrt 🤣
    Naravno da moze funkcionirat izdojeno za van ako beba hoce bocu. To sam znala isto radit s prvom malom, al ne bi palilo uvijek. Uglavnom vrijedi probati, neke bebe hoce, neke ne...sad imam curku koja se na dodir silikona gadi iako je pila iz boce i dudala je dudu svaki put je faca gađenja i pljucanja dok ne prihvati ako prihvati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.