Cure, kakvi su vama bebini madraci?
Moj je ko neka tvrda spuzva.. nekako mi to pretvrdo djeluje. Vjerujem da je udobno, no zbog zalezanja glavice mi djeluje pretvrdo.. ili je to normalno? nisam nijedan drugi probala osim tog svojeg pa se ne kuzim🤔
Rio ljepota slatka da sto prije idete kući 😘
.
Sretna 4 .mj slatkim bebicama...toliko slatkoće kod ljetnica 🥰🥰🥰
.
Aime kod nas stalno buđenje u 4, a ja nikako da se naviknem...a evo već sad je u krevetu sprema se za spavanje...da bar on odspava do 5 bilo bi malo lakše 😫
Jučer sam nešto teško nosila i leđa me bole za popizditi cijeli dan 😒
.
Susika i preporučuje se da bude tvrdi madrac. A za zalezanu glavicu kažu kad je beba budna što više na stomaku ili u rukama 😒
Mi imamo koala jastuk za glavicu i stavila sam ga u ljulju, nekad stavim i u kolica. Sad nez jel sta pomaže 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Rio ljepota slatka da sto prije idete kući 😘
.
Sretna 4 .mj slatkim bebicama…toliko slatkoće kod ljetnica 🥰🥰🥰
.
Aime kod nas stalno buđenje u 4, a ja nikako da se naviknem…a evo već sad je u krevetu sprema se za spavanje…da bar on odspava do 5 bilo bi malo lakše 😫
Jučer sam nešto teško nosila i leđa me bole za popizditi cijeli dan 😒
.
Susika i preporučuje se da bude tvrdi madrac. A za zalezanu glavicu kažu kad je beba budna što više na stomaku ili u rukama 😒
Mi imamo koala jastuk za glavicu i stavila sam ga u ljulju, nekad stavim i u kolica. Sad nez jel sta pomaže 🤷🏼♀️
Hvala ti, onda super😊 ionako preko dana nije nikad u kinderbetu vec na nasem krevetu ili u kolicima, u svojem kreveticu samo spava
Susika i on isto preko dana samo spava u Kinderbetu a preko noci kod nas u krevtu hahaha nekad odspava i u kolicima kad smo vani ili u nosiljci
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Meni nešto nije jasno vezano uz porodiljni. Dakle.znam da ide broj radnih sati u mjesecu puta dnevnica. Uglavnom 6,7,8,9 i 10 mj sam dobila identičan iznos - kako je to moguće? A ovaj mj 400kn manje!? Nije neka frka al zbunilo me!
Negativ ma ne brkaš mi misli, mene samo nervira to njeno nabijanje glave. Kao manja je spavala na trbuhu i bez problema okretala glavu tako da nije da ona ne može nego neće da okrene. Još onda često kad je na trbuhu izbljuca se i onda mi je to još veći stupanj ludila.
Želim nam svima mirnu noć l, da se naspavamo.
Neznam ja sam baš stalno umorna imam osjećaj da nemam vremena ni za šta. Da ne kažem da moram zakočit s papanjem jer sam se počela debljat 🤦♀️
Ima li netko od vas one žvakalice tipa gumena banana i lubenica čini minse da su ili oni ko neki majmuni, oko 120kn koštaju a ne binkupila ako ce skupljat prasinu sa strane.
Kako je Sara sada aktivnija na podu onda se sekice više i podruže, baš mi ih je slatko gledat skupa. Starija se potrudi pazit na seku a seka prati svaki pokret starije, prilažem smješne današnje slike:
https://ibb.co/D1dBQ93
https://ibb.co/hY21JGz
url=https://lilypie.com]
Mallla bas su ti lijepa djeca ☺️☺️
I meni su fora te zvakalice, ima ih par prijatelja i banane dobro prolaze 😅 a realno sve stavljaju u usta, tesko da mozes pogriješiti sa tim, preduhitrit cu Anu0310 sa odgovorom, njena mala ima majmuna i obozava ga 😊😋
It's a boy! 💙
Mallla predivne su..sad dolazi sve ljepše razdoblje i za tebe i za seku 🥰
.
Aurelio se probudio u pola 3 i kao da je spavao ne znam ni ja koliko sati, pjeva, galami, okreće se po krevetu, a ja mrtvo tijelo.
Još me nešto i u leđima ukocilo prekjučer još, ali sad je tolika bol 😭😭 muž je uzeo bolovanje jer me strah malog nosati koliko me boli. Inače imam i skoliozu pa tako kad me nekad presjece i bol ode u desnu nogu pa mi je na sekundu oduzme i onda normalno strah me da još ako imam njega u rukama da padnem...
Sutra imam i termin kod gina pa baš me zanima sta ce reci za stanje dole hahah jer meni to još nije dobro bas...a nije ni normalno da skoro 5mj nakon ja dole nisam dobro.
I tražit ću da mi propise neke masaže ili akupunkturu jer me upise leđa.
Dobro jutro i vama 😅
Nadam se da je kod vas bila bolja noć 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Meni nešto nije jasno vezano uz porodiljni. Dakle.znam da ide broj radnih sati u mjesecu puta dnevnica. Uglavnom 6,7,8,9 i 10 mj sam dobila identičan iznos - kako je to moguće? A ovaj mj 400kn manje!? Nije neka frka al zbunilo me!
Negativ ma ne brkaš mi misli, mene samo nervira to njeno nabijanje glave. Kao manja je spavala na trbuhu i bez problema okretala glavu tako da nije da ona ne može nego neće da okrene. Još onda često kad je na trbuhu izbljuca se i onda mi je to još veći stupanj ludila.
Želim nam svima mirnu noć l, da se naspavamo.
Neznam ja sam baš stalno umorna imam osjećaj da nemam vremena ni za šta. Da ne kažem da moram zakočit s papanjem jer sam se počela debljat 🤦♀️
Ima li netko od vas one žvakalice tipa gumena banana i lubenica čini minse da su ili oni ko neki majmuni, oko 120kn koštaju a ne binkupila ako ce skupljat prasinu sa strane.
Kako je Sara sada aktivnija na podu onda se sekice više i podruže, baš mi ih je slatko gledat skupa. Starija se potrudi pazit na seku a seka prati svaki pokret starije, prilažem smješne današnje slike:
https://ibb.co/D1dBQ93
https://ibb.co/hY21JGz
Malla, mislim da je u listopadu bio jedan radni dan manje, u odnosu na ove ostale mjesece, gdje su bila 22 radna dana pa su isti iznosi. Ali da, i meni je oko 400 kn manja naknada.
I Veronika se svaaaki put izbljuca kad je na trbuhu, to joj je pod obavezno. A stalno želi biti na njemu, iako više niti ne može jer je preumorna, pa plače, pa je vratim na leđa, pa plače jer sam je vratila i tako u krug 🤦♀️
Mi smo se budile noćas radi usisavanja nosa, pa joj je trebalo dok zaspi natrag... Uglavnom, i ja sam umorna.
Očajnički trebam malo vremena za sebe, no nista od toga.
Cijeli dan sam posvećena Veroniki, dok spava, obavljam po kući što stignem, dođe Magdalena iz vrtića onda i oko nje sve, dan mi prođe u tome. Uvečer kad zaspu, onda ide pospremanje, peglanje i srušim se u krevet...
Ne znam kako uspijevaju sve žene sa troje i više djece...😅
👨👩👧👧👭
Ajme Mallla prekrasne su, stvarno ❤️❤️❤️
Nama je noć malo bolje prošla, nije bilo plakanja, obe su spavale, a mama se selila malo iz sobe u sobu.
Juče sam primila drugu dozu vakcine pa sam se bojala nekih nuspojava jer sam sama sa njima, ali sreća sve mirno. Malo me ruka boli, ali ok sam.
I ja sam gledala te žvakalice, jesu malo skupe, a realno ima brdo igračaka i za žvakanje pa mi se ne bacaju pare bzvz.
Sad ganjam psića i seku sveznalicu neki popust, da joj uzmem za Božić, jer će seka dobiti nešto pa mora i ona 🤷🏼♀️😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja imam matchstick monkey, ali on još ne stavi sam u usta. Ja mu s njim masiram i baš voli. Poslije će vjerojatno i sam stavljati. Sad mu je najdraža ruka.
Jučer sam trebala na onaj webinar o dohrani, ali nam je bilo kaotično, pa sam skroz zaboravila. Je li tko bio?
Nas muče zubi očito. Gura cijelu ruku, budi se, vrti se puno ko da ga muči nešto...baš mi ga milo.
Naknade su mi iste zadnja 3 mj, ali su mi prošli mj isplatili u dva dijela. Ne kužim zašto. Jučer isto manja zbog fonda radnih sati. Bude isto dosta osjetna razlika. Ali sve to ok dok je ne spuste skroz za koji mj 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji