Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    17. Studeni 2021. 12:55

Rio… Brzo ozdravite, baš vam se sve okrenulo, ali bit će to sve  brzo iza vas💪💪
    Kašice… Pisala sam da sam zvala patronažnu da ju nešto pitam i kaže ona meni da sa punih 5 mj. krenemo s kašicama (isključivo dojim), ali ja svejedno planiram pričekat do minimalno 5,5, a kako je dojenje uvelike jednostavnije vjerojatno i punih 6 🤷‍♀️
    Čekam da se javi mama koja je rekla da će pitat pedijatra za čvrste rukice. Ne bih išla našem  pedijatru jer će nam on odmah reći, pa možete na vježbice bez obzira je li zbilja potrebno ili si ja umišljam, a nije nam baš blizu. Da se razumijemo ako zbilja treba vježbice ići ćemo, ali on na pregledu nije ništa uočio pa vjerujem da nije alarmantno.
    Chian…. bravo za curu, ona nam svuda probija led💪💪

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    17. Studeni 2021. 12:55

Mallla

Okej onda se bacam na taj dio hzzo, da rjesim to! Hvala vam 😘
    Bojana pitanje je na mjestu! Dakle rođendan 22.12 a Božić 25.12 i sva djeca su me upozorila čim se rodila da joj ne spajam poklon u jedan i da obavezno ima poklon za rođendan…to i radim pa makar sitnica bila. Jedan poklon bude veći ili bolji drugi sitnica. Uglavnom prošle godine su joj baka i dida spojili poklon u 1 i dali joj prije ja ti ne mogu opisat njenu tugu kad je došla na Božić kod njih a pod borom nije bilo ništa. Rođendan i pretrpi jer dobije poklone od druge djece ili joj znam reć da je torta i party od mame i tate (to isto prolazi) a još je 6.12 Sv. Nikola kad poklon ide u čizmicu…dakle 12mj nam je ajmeee od poklona. Onda ja svu rodbinu često upozoravam da joj nenkupuju kroz godinu sve i svasta nego da daju za rođendan ili Božić. Dodatno prošle godine nas se više dogovorilo i od svih nas je dobila biciklo, ove godibe je to nitendo tako da i to prolazi. Nadam se da te nisam dodatno zbunila 😊 al da ima 2 poklona!
    Rio uhhh suosjećam jako, dogodilo nam se slično doduše s Hanom kad su joj bile 2 godine. Isto u bolnici pobrala rotu i da ja sam dobila fibru (kod mene se tako odrazilo) trpala sam se tabletama šutila i izdržavala nisam htjela reć da imam fibru jer ne bi smjela bit tu. A nju su spojili na infuziju što je bilo grozno jer ona se htjela gibat a nije mogla teška pokora. E onda su joj ukopčali antibiotik uglavnom ona je izgledala užasno bila malaksala toliko da sam se ja pogubila u svemu, baš mi je to bilo teško. Zato sam Saru odlučila cijepiti rotariksom. Nadam se da će vam brzo proći i da nece tebe skršit….

Super Mallla hvala na opširnom odgovoru, tako sam nekako i mislila. Da, i za Sv. Nikolu dobija sitnicu, a kod nas je sv. Nikola baš na njen rođendan, 19.12. 😄😄😄 
    Sad sve duplo slavimo i obilježavamo 🤣🤣🤣
    Biće poklona svakako 😄

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    17. Studeni 2021. 13:02

ChiAn- ajme, najvjerojatno, već puzi, amjeeee!!!!❤❤❤ Velika cura već!
    Rio- joj, ne mogu to niti čitati draga moja... Tako mi je žao i nadam se da nećeš ti pokupiti, a ako pokupis, napravi kao Malla. Nevjerojatno, da se moraš odvojiti od njega, a samo ga dojiš. 😪Ma i u kojem slučaju, dijete treba mamu. 
    Eto, mi planiramo početi sa 5 mjeseci sa dohranom, to je za 10 dana. Iskreno, nisam pretjerano euforična oko toga, jer sisa je puno jednostavnija, no pomalo, neka se uči, dan po dan, malo pomalo. 

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bela23
    17. Studeni 2021. 13:37

Mallla spasila si me ja zaboravila skroz na javljanje na HZZO. 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
    Ja jos ne dajem nista osim sise, mislila sam krenuti od 1.12. 10-tak dana prije 6 mjeseci.
    Pitala sam njenog pedijatra rekao je da nema smisla kretati prije 6 mjeseci jer super dobiva na tezini.
    (I ona i mama 🤦🏽‍♀️) mislim da si ti Mallla pisala da si se udebljala i ja sam. Slatko tamanin nenormalno, nas neman granicu. Moram poceti malo paziti na prehranu jer deblja sam nego kad sam ostala trudna.
    Rio ne mogu niti zamisliti kako se sad osjecas. Stvarno ti od srca zelim da sto prije sve to prodje i da idete svojoj kuci. 🙏🏻🙏🏻

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    17. Studeni 2021. 13:45

Ja kad citam sta vasa djeca rade strah me jel s mojom sve ok. Ona se jos nije sama pravilno okrenula s ledja na trbuh. Bas je neka mirnija beba. Pitala sam isto pedijatra rekao je da je to takav temperament. Dns se napokon sama okrenula s ledja na trbuh ali ostane joj dukica zatocena dolje. Ja malo vise forsiram da vjezbamo pravilno okretanje i onda hoce. Ali ovako kad citam sto vasi rade bas mi malo nije svejedno 😬😬😬

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    17. Studeni 2021. 13:50

E da sto se toce porodiljnog i ja sam dobila 400 kn manje. Bas me iznenadilo. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mare87
    17. Studeni 2021. 13:56

Bela23

Ja kad citam sta vasa djeca rade strah me jel s mojom sve ok. Ona se jos nije sama pravilno okrenula s ledja na trbuh. Bas je neka mirnija beba. Pitala sam isto pedijatra rekao je da je to takav temperament. Dns se napokon sama okrenula s ledja na trbuh ali ostane joj dukica zatocena dolje. Ja malo vise forsiram da vjezbamo pravilno okretanje i onda hoce. Ali ovako kad citam sto vasi rade bas mi malo nije svejedno 😬😬😬

Brzo ce ona samostalno rukicu izvuć.. moja je vec sljedeci dan od okretanja to savladala..
    Ocito je takav temperament.. moja je ful ziva, i nikad mirno ne lezi (ko druga djeca), ni u kolicima, ni u lezaljci.. uvjek tuce s nogama, mrda s rukama.. njurga 🤷‍♀️
    A okret s leđa na trbuh je bio prije 3 mj. navrsenih
    Sad kad su mali to izgleda velika razlika, ali kasnije svi sve nauce..

Bela23
    17. Studeni 2021. 14:20

Mare87- ma da garant je takva mirnija beba. Bas joj je i dida prije neki dan reka kao da nista puno ne mlatara rukicama i nogicama. 😂
    Ja ju stavim u gym ona dobavlja igracke, dira ih, stavlja sve zivo u usta al zalegne ko trut 😂 nece puno ni lijevo ni desno. Onda odjenom ju uhvati zelja da se prevrce pa se muci. Al dobro uhvatit ce i ona s vremenom.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    17. Studeni 2021. 14:22

Evo mi rijesili HZZO, Bojana znam da si i ti u Puli. Mozes slobodno putem maila rijesit. Ako mozes si negdje isprintati i samo ispunis i posaljes na pisarnicu u Pazin. 😊

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Susika
    17. Studeni 2021. 14:31

chiAn

Eee daa, pa zaboravila saam glavnu vijest!!
    Rita je propuzala!!
    Znači gotovo je sa bezbrižnim kuhanjem ručka…
    Još je to ono vojničko puzanje, ali ide po cijeloj kući i to uglavnom kad se pati sa nekom igračkom koja joj bježi iz ruku…😁😁

Cestitke na prvoj puzalici 🥳🥳 napredna beba bas i sretno s kuhanjem itd itd 😃
    Tweetyca cestitke na 3 mj😊
    Bela - niti moja bas nije aktivna u okretanju, par puta se svega okrenula.. al je i inace mirnija beba, sretna, ne place nikad, eventualno malo cendra, prespava cijelu noc, skroz neka flegma zenska 😄 pa ocito je do karaktera takvog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.