Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lolipop
    15. Studeni 2021. 15:26

Rio bas mi je žao, kakva je situacija danas? 

Tweetyca - nije imala nikakve simptome? Mi smo imali upalu uha i grla i temperaturu uz to nažalost ... normalno je jeo, ali bio je dosta umoran.. prošlo za 3 dana.. 

Mi se isto borimo sa nosicem i kao da kašljuca ponekad, a nismo sigurni dal se zagrcne lagano ili bas kaslje.. to kod nas već duže traje i mi inhaliramo, fiziološka, izvlačenje, narucila i guscju mast.. jako me strah da se ne spusti na pluća pa pokusavam stalno održavati nosic prohodan.. 

Stolica - on je samo dojena beba i ima zelenu i ponekad sluzavu. Znam da se za zelenu ponekad kaže da je beba gladna (on sigurno nije) pa me zanima dal bi to moglo biti povezano sa šljamom? 

ana0310
    15. Studeni 2021. 16:38

Lolipop

Rio bas mi je žao, kakva je situacija danas?

Tweetyca - nije imala nikakve simptome? Mi smo imali upalu uha i grla i temperaturu uz to nažalost … normalno je jeo, ali bio je dosta umoran.. prošlo za 3 dana..

Mi se isto borimo sa nosicem i kao da kašljuca ponekad, a nismo sigurni dal se zagrcne lagano ili bas kaslje.. to kod nas već duže traje i mi inhaliramo, fiziološka, izvlačenje, narucila i guscju mast.. jako me strah da se ne spusti na pluća pa pokusavam stalno održavati nosic prohodan..

Stolica - on je samo dojena beba i ima zelenu i ponekad sluzavu. Znam da se za zelenu ponekad kaže da je beba gladna (on sigurno nije) pa me zanima dal bi to moglo biti povezano sa šljamom?

Zelena stolica je zbog oksidacije zeljeza :) sluz je zbog slajma vjv

2021. M 💗

ana0310
    15. Studeni 2021. 16:39

Rio bas mi je zao sto je tako zavrsilo, nadam se da ste danas bolje, malac je presladak 🤗🤗

2021. M 💗

Mallla
    15. Studeni 2021. 16:40

Da lolipop, zelena stolica zapravo nema veze s gladi. Zelena je od šlajma ili od dugog stajanja u crijevima, pa čak i od različitih vrsta AD zna bit zelena ili kad dojiš od neke vrste hrane koju si jela uglavnom sluzava i zelena u vašem slučaju najvjerojatnije od šlajma.
    Tweetyca baš detaljan pregled, privatan jel? Uglavnom ne zabrinjavaj se oko grla. Dok nemanfibre sve je 5, a najvjerojatbije ni nece bit. Daj joj sisat kad god trazi sto vec i radis jer joj to olaksa i to je to. I bas je beba ipo. A cuj oke su joj upadljive, cim te pogleda odma te razoruža.
    Bojana, Magdalena prekrasne curke ❤ tek kad ove starije vidiš kraj maleckih skontaš koliko su zapravo narasle!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    15. Studeni 2021. 16:42

I da tweety to što ju je posjela vjerojatno joj je gledala kako drži kičmeni stup. A budući da je Mila mala rambica po svemu ne bi me čudilo da ona to ko beba od 5mj 🤣

url=https://lilypie.com]

Aneee
    15. Studeni 2021. 17:24

Divna djecica velika I mala 🥰
    Kod nas je pedijatrica njega i na noge postavila prvo ga držala rukice da ga podigne u sjedeći položaj pa onda ga je postavila na nogice i pustila milisekundu ono bas da sam staji 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    15. Studeni 2021. 17:30

Tweetyca da bas je velika mala...rekla sam ti ja odmah da mi se čini kao puno starija beba nego što je 😄 i mi smo na predzadnje pregledu prije skoro 3 tjedna imali 6860g I 64cm ahhaha znaci nije velika razlika nego kao kod tebe 😄
    A u petak je imao 7400g ali nez koliko cm

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

mara5
    15. Studeni 2021. 17:47

Imamo proljev, bar bi ja tak navela... Ja pijem antibiotik i sad mi je već peti dan, i imao je zelenkaste i stolice, ali danas ubija... Jedno 7 puta je već kako i sad zadnja je bila zelenkasta. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    15. Studeni 2021. 17:48

Ja pijem probiotik od početka.. Ne znam jel ima neka granica kad je previše kakice

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    15. Studeni 2021. 18:00

Tweetyca tako i naš pregled izgleda osim opsega prsiju. Meni je presladak kad ga posjedne pa on zbunjeno gleda što se dogodilo 🤭
    Inače nama koma dan, plakanje, ništa ga ne zanima, cijela šaka u ustima, pa mislim da ga zubi muče.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.