Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Studeni 2021. 20:48

Inhalator - Pic family.
    Rio samo hrabro, hvala na detaljnim opisima. Miš mali, na okicama mu se vidi da je bubani.
    Enigmas od 15 do 19 tjedna tj. 20og je moguć fuzzy time, to im je 4 leap. Dakle sve to ide točno po teoriji. E sad može potrajat kratko, može duže ili više puta po malo...ništa ti nisam rekla 🙄

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    14. Studeni 2021. 21:26

Rio držite se. Nadam se da ste sutra doma ❤️

Lullaby
    14. Studeni 2021. 21:30

Cure ima li ko robicu s Nexta? Kupujem nešto božićno pa ne znam hoću li uzeti 62-68 ili 68-74. Ja imam samo pidžamice sa stopicama 62-68 i to mu je rukav dug noge knap i sad ću ga u nove staviti. Zanima za majice i hlače kakav je kalup? Mi nosimo 68 cool club i manje modele trenutno. Sad ne znam koji br Nextov uzeti za Božić 🤔 

Bela23
    14. Studeni 2021. 22:03

Rio

Išli smo danas na kontrolu, meni se on čak činio i bolje nego jučer. Međutim poslušala ga je i pluća su hroptala, a saturacija pala… evo ga prima kisik i primat će cijelu noć.

https://ibb.co/6y0cTVL
    Ja sam i nakon tri tjedna pozitivna i dalje, on je negativan. Misle da nije posljedica korone… tko zna jel uopće bio pozitivan. 😕

A srce malo. Bas se po okicama vidi da je cijeli orehladen. Drzim fige da sto prije prodje a mami puno snage. 🥰

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    14. Studeni 2021. 22:10

Inhalator Ja sam ovaj kupila prije neki dan i prezadovoljna sam. Imala san phillipsov na posudbi i ovaj mi je puno puno bolji. Kolicina pare koju izbacuje je bas velika tako da slobodno ako je maskica i blizu nosa i usta a ne direkt na njoj dovoljno je. I super mi je sto nor kada sam sama s njom kuci i inhaliram ju mogu je poleci jer ima nastavak za maskicu koji omogucuje da se savija gore dole tako da kad mi odmice glavicu lakse mi je. Sad je inio i na 10% popousta. Uglavnom prezadovoljna sam i toplo preporucujem. 
    https://ibb.co/NVjmGV5

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mallla
    14. Studeni 2021. 23:25

Hmm može tu biti x razloga, jedan od je da je ona 10 dana starija, u drugom je okruženju i najsigurnije se osjeća s mamom. Teta može imati sličan miris ili kretnju kao mama pa je stvorila privrženost koja joj u novom okruženju isto znači sigurnost.
    A lako moguće da i tatina nervoza isto malo utječe...što može, klasika tata se uključivati u što više aktivnosti. Al ti mali bebači što su stariji to su kompliciraniji. Nek se tata proba opustiti i provoditi s njom vrijeme kad je opušten. Možda može pomoć i kontakt koža nankožu....sad sam nabacila ideje al možda se da nešto razabrat iz toga!

Mallla
    15. Studeni 2021. 05:27

Dakle, zašto sam budna 🙄 moje milo djetešce za koje sam rekla da se počela okretati leđa trbuh, al još uvijek ne u potpunosti koordinirano sad joj je to teški hit i radi to u svakoj prilici. Ok razumijem da je to normalan slijed motoričkog razvoja. Ali jedno veliko Ali....u snu se okrenula na bok i ok vidjela sam da je na boku i pustila sam je tako. Nakon nekog vremena se okrenula na trbuh al je glavu nabila u madrac. Naravno odmah sam je u panici vratila na leđa, nit je plakala, nit je pokazala da joj je smetalo a mene je izbrisalo 😳 ne mogu zaspat i sad smišljam što s tim?
    Ima ko.kakvu ideju?
    Sutra cu s njom na pod i vježbat pravilno okretanje. Ne mogu bdijet noću nad njom 🙄
    A je mi s Hanom bilo lako i jednostavno u mnogočemu pa i u spavanju.

Aneee
    15. Studeni 2021. 06:16

Mallla ako se sjećaš taj sam imala i ja problem, da se kroz noć okretao na stomak...ja imam u krevetu par malih jastucica, pa sam mu jedno vrijeme stavljala jedan sa strane da se ne može okrenuti. Ili ako imaš onaj jastuk za bočno spavanje, možeš isto staviti da se ona ne okreće na stomak. Evo kod nas je već neko vrijeme super i nemam potrebe to više raditi. To je jednostavno tako, otkrila je nešto novo i sad bi ona to vjezbala 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    15. Studeni 2021. 07:27

Tweety potpisujem ovo što je Mallla rekla, on se treba opustiti i više uključiti. I da, najlakše im je reći treba joj/mu mama, ali što kažeš ti, trebam da nahranim (ako dojim) a ostalo mora moći i tata.
    Samo što njima to nije prirodno. Moj se ne bi sjetio sam presvući pelenu, nego mu ja kažem. I tako kažem 5 puta i šesti se sjeti sam.
    Uglavnom nekad mislim da više rada trebam s mužem nego sa djecom.
    Mallla za tvoj "problem" ne znam šta da ti kažem, sreća pa mi nijedna nije to radila (nadam se da Iris i neće). Nekako je Iskra u periodu od 4-6 mjeseci bila spora za sve, pa nisam ni brinula. Radije bih i da Iris tako ide, polako 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    15. Studeni 2021. 07:54

Dobro kažeš Ana, uglavit ću ja nju  nekako dok ne svlada dobro okretanje. Vjerujem da je ona sebi naštimala kako joj paše al ja to ne mogu mirno gledat. Od uvijek ona voli zabijati čelo u nešto (moju ruku najcesce) to pripisujem položaju u maternici jer je 2 mj stajala nabijena glavom u posteljicu 😁
    Bojana ja sam se nadala da ce Sara to sporijim tempom al cini se da ona ima svoje neke ideje s kojim se nisam susretala. Npr. Hana se s 4mj okretala leđa-trbuh, trbuh-leđa školski bez greške al u krevetu nije nikad izvodila pa nisam se ni zabrinjavala a ova ce me naucit svasta nova.
    A to sto kazes za muskarce potpisujem!
    Dohrana - nakon voća i pokoje žitarice uvela sam butternut tikvu i prošlo je dobro, juhuu! Kako vama što dajete dohranu ide i što ste sve već uvele? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.