Oblacenje- kad procitam kako vi utoplite bebe ja se sas pitam dal premalo oblacim na bebu, jest da je toplo u stanu ali opet znaju smanjit grijanje ponekad plus jucer smo izasli vani do marketa i ja sam joj obukla termo helankice, body dugi rukav i preko medo duksericu. Stavila ju u jaje i prekrila debelom dekicom. Kapicu smo imali od mede
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Joj cure mene i Iris uhvatila prehlada, ona sva začepljena, kašlje, slabo jede, isto i ja. Jako sam tužna
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Što se tiče oblačenja za spavanje evo nekih smjernica...
https://ibb.co/wJxGkB1
Tijekom dana doma ju obučem u dugi bodi, duga majčica, tajice i čarapice... Za šetnju obavezna kapa, deblja majica, čizmice na noge i još dekica... Evo nas ❣️
https://ibb.co/bLKVjGt
Bojana - baš mi je žao što vas je sve snašlo, nadam se da ćete što prije ozdraviti obje da malo uživaš kod svojih ❤️
Bojana a bas vas nešto neće u zadnje vrijeme...brzo ozdravite 😘
Matea1989 a osmijeha slatkog 🥰
Jel grijete doma pa je i dalje oblačite u dugo ili još ne grijete pa zato u dugo?
Mene po danu više izludi nego noću, jer noću je toplo u jednodijelni pidzamici i u sobi.
.
Mi imamo sad sljedeći problem 🤦🏼♀️ sad se u noći stalno okreće na stomak I onda opet nazad na leđa. Stalno mu sad moram stavljati neki jastucic sa strane da se ne okreće noću na stomak🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mi ti još ne grijemo, eventualno navečer uključimo klimu pola sata dok je presvučem u pidžamu... A u stanu je danju oko 20 ° za sada... Noću se u sobi spusti na nekih 17-18...
Bojana drži se put do prestsnka prehlade je dug ali će doći i proći. Točno znam kako ti je, osim straha i brige za Iris još je gore to što je tebe uhvatilo jer onda je sve troduplo teže. Sve alate u upotrebu da vam olakšava simptome. Grozno je, znam i lako mi ke reć, znam i to al svaki novi dan ste bliže ozdravljenju. .ožda joj se upalilo i grlo kako je nama bilo pa joj je teško gutati. Puno strpljenja ti želim.
Negativ, hello! Nego što mu je s probavom? Puno kaki ili malo kaki? Koji AD mu daješ? Možda je do toga! Sad počinje baš uživanje s njima.
E pa dobro Matea za te temperature u stanu skroz ok obučena! Ja sam danas upalila klimu, ja sam mogla stat bez al one dvije baš i ne, ugodnije je s klimom. Inače grijemo na drva to još nismo počeli. U jutro mi je jedna temoeratura, na podne druga, na večer treća pa se po dana presvlačimo 🤦♀️ A danas me zeznilo kad smo Hanu vodili u vrtić ja saru obukla u medu, bilo joj vruće, popodne išle vani računam neću medu nego fudranu majicu i hlače i ponila dekicu, na kraju dok smo bili vani okrenilo na buru i onda sam je ušuškavala. U konačnici mislim da njoj nije bilo hladno al ja ko rekli bi kos nas "luda Mara" oblqčim i svlačim u krug!
Uh Ana, kod vas roštiljanje 🙄, do sad nisam imala tih problema, ni s Hanom a za sad i sa Sarom pa ti nemam što pametno reći. Možda s Hanom ne jer je spavala u vreći pa nije baš mogla puno eksperimentirat po krevetu.
url=https://lilypie.com]
Juče je pedijatrica pregledala i Iskru i Iris. Grlo, uho, pluća, sve čisto, samo nos haos. Baš imam osjećaj da samo idemo u krug i baš mi je svega preko glave 😔
Po cijeli dan usisavam, inhaliram a imam osjećaj da stojimo u mjestu.
Btw kupilasam microlife inhalator i dobar je, a košta 400 kn, puna cijena. Ima 5 godina garancije
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana drzi se! ❤️
Ana0310 - Sinsay ima bas cudne velicine, nama su pidzame 68 male, a body 74 taman po duzini ali presiroki na vratu.. Stane jos jedan vrat komotno 🤯😅 materijal mi je puno bolji u Lidlu, puno je meksi i ugodniji i lakse je obuci npr rukave jer se vise rastezu nego Sinsay. Bas sam danas bila u Lidlu imaju bodije, hlace, pidzame, vestice... Ps. Sinsay je otvorio ducan u Z centru i imaju djecji odjel, nije više samo online.
It's a boy! 💙
Bojana drzi se! ❤️
Ana0310 - Sinsay ima bas cudne velicine, nama su pidzame 68 male, a body 74 taman po duzini ali presiroki na vratu.. Stane jos jedan vrat komotno 🤯😅 materijal mi je puno bolji u Lidlu, puno je meksi i ugodniji i lakse je obuci npr rukave jer se vise rastezu nego Sinsay. Bas sam danas bila u Lidlu imaju bodije, hlace, pidzame, vestice… Ps. Sinsay je otvorio ducan u Z centru i imaju djecji odjel, nije više samo online.
Di u lidlu? Ja u ssvetama nisam nista nasla, mogla si javiti 😬 morat cu do z centra onda, možemo zajedno jednu vecer kad muzevi dodu s posla 😄
2021. M 💗
Juče je pedijatrica pregledala i Iskru i Iris. Grlo, uho, pluća, sve čisto, samo nos haos. Baš imam osjećaj da samo idemo u krug i baš mi je svega preko glave 😔
Po cijeli dan usisavam, inhaliram a imam osjećaj da stojimo u mjestu.
Btw kupilasam microlife inhalator i dobar je, a košta 400 kn, puna cijena. Ima 5 godina garancije
Drži se 🤗 nadam se da ce brzo proc, miju malo nosic zeza, al to je zbog quhog zraka u stanu, a ako ovlazim zrak krenut ce s.anje i po zidovima opet 😬
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji