Oooo Tweetyce podržavam kupnju...ima da izgledamo ko tvornica djeda Božićnjaka 🤣😁
Tiki molim te da javiš šta kaže pedijatrica. Mi još vodimo borbe s hranom i gramima. Dakle unazad 2 dana smo samo na AD i to novalac. Ona popije u 24h 610ml a trebala bi po svojoj kilaži 750ml. Kao nema panike jer popije više od 500ml al ipak pije malo. Pitala sam tamo u grupi adaptirano na fejsu al oni me upućuju na pedijatricu i eventualnu promjenu hrane. Tako da planiram danas uzeti novu hranu pa probati vidjet jel do hrane il jednostavno imam bebu kakvu imam....dakle nikako da hranjenje postane bezbrižno. Pružam ti podršku i potpuno te razumijem!
url=https://lilypie.com]
Cure mi imamo problema s hranjenjem. Obzirom da ima geceve, doktorica joj je promijenila dohranu sa Hippa na Novalac. Prvih par dana je bilo sve ok, super je jela i unatrag dva dana pocne jesti i na pola bocice poatane nervozna, lamata rukama i nogama, stavim ju da podrigne i pokusam nastaviti hranjenje i ista stvar. Na kraju mi odgurne bocu rukama i nece vise jesti. Ako joj pokusam dati na silu, place pa to ne pokusavam vise. Sveukupno pojede od 80-100ml po obroku svaka 3-4h. To mi djeluje premalo jer je prije jela po 120ml. Temperaturu nema, u nosu ima sekreta, ali to cistimo redovito. Smije se i igra kad nema grceve. Ima do 6 popisanih pelena i dva puta dnevno stolicu. Ne znam u cemu je problem. Danas idemo do pedijatrice pa cu pitati, ali cisto da vidim jel netko od vas imao iskustva.
Anti colic formule su gusce, za pocetak bi promijenila sisac na veci i pratila kako se neba ponaša 😊
2021. M 💗
Oooo Tweetyce podržavam kupnju…ima da izgledamo ko tvornica djeda Božićnjaka 🤣😁
Tiki molim te da javiš šta kaže pedijatrica. Mi još vodimo borbe s hranom i gramima. Dakle unazad 2 dana smo samo na AD i to novalac. Ona popije u 24h 610ml a trebala bi po svojoj kilaži 750ml. Kao nema panike jer popije više od 500ml al ipak pije malo. Pitala sam tamo u grupi adaptirano na fejsu al oni me upućuju na pedijatricu i eventualnu promjenu hrane. Tako da planiram danas uzeti novu hranu pa probati vidjet jel do hrane il jednostavno imam bebu kakvu imam….dakle nikako da hranjenje postane bezbrižno. Pružam ti podršku i potpuno te razumijem!
Probaj mozda milumil1, ima mueller, on je super za bebe koje zezaju s jedenjem i zasitniji je zbog skroba 😄 mia od kad je na njemu skolski dobiva
2021. M 💗
Drage moje, evo da se i ja malo javim!❤ Maro, lijepo sto si me se sjetila ❤😍😙
Ana, gdje si nasla akciju za Nosiboo? Ja ga planiram kupiti, a za prvu ruku imam pumpicu i NoseFreda ali nismo jos koristili.
Oblacenje - kod nas je doma 25 stupnjeva pa je u pidzamici samo, a kad je 23 stupnja stavim joj i ljetnu vrecu za spavanje tog 1.0. Dekice koristim iskljucivo danju dok ju gledam da si ne bi prebacila preko glave jer je jako aktivna i puno se vrpolji.
Hipertonus - morat cu i ja pratiti jer je Mia jako snazna i aktivna, pa da ne bi to bilo previse...iako pedijatrica kaze da je sve ok. Ona vec s 2 mj.na trbuscicu drzi na rukicama savijenim u laktu ne samo glavu nego i torzo djelomicno...
Inace, Mia je i dalje predivnog karaktera, voli se smijati, brbljati - stalno nesto guguce. Obozava kad joj pjevam, a najvise se veseli kad joj pjevam onu pjesmu od Petra Grase Ako te pitaju.. haha a u trudnoci sam to slusala na repeat, iako nikad prije nisam slusala domacu glazbu ni Grasu... Inace su stare rock balade moj đir. 😁🤣
Lumile stavim i tu na izbor pa na kraju se odlučim koja bude najbolja. Hvala 😁
Mallla da nije možda zbog skoka ? Jer I Aurelio npr danas em odbija sisu, a kad i uzme sisa 2-3min meni je bilo i onih 5min malo a sad eto na 2-3 min....msm nez jel bude isto i kod sisanja i kod ad...još ja nmg ni kontrolirati koliko popije 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Malla ista stvar kod nas... Znaci sve identicno. Ima 4800g i trebala bi piti oko 750ml. Popije nekad oko 600 nekad oko 700... Javim sto ce mi reci pedijatrica.
Ana probala sam s vecim sisacem, ali zagrcava se i jako bljucka nakon jela. Nece jesti hipp comfort, on je anticolic. Dala je Novalac IT, ali eto, ista stvar... Bas me zanima sto ce dati danas. Kod nas nema Mullera pa ne mogu kupiti tu hranu sto si spomenula. Morala bih ici u drugi grad po njega sto mi se ne isplati.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Malla ista stvar kod nas… Znaci sve identicno. Ima 4800g i trebala bi piti oko 750ml. Popije nekad oko 600 nekad oko 700… Javim sto ce mi reci pedijatrica.
Ana probala sam s vecim sisacem, ali zagrcava se i jako bljucka nakon jela. Nece jesti hipp comfort, on je anticolic. Dala je Novalac IT, ali eto, ista stvar… Bas me zanima sto ce dati danas. Kod nas nema Mullera pa ne mogu kupiti tu hranu sto si spomenula. Morala bih ici u drugi grad po njega sto mi se ne isplati.
Onda ne znam, vidi bas s pedijatricom pa javi, zanima me bas. Milumil nije protiv grceva, mislim da tebi treba neka prilagodenija formula 🙂
2021. M 💗
Drage moje, evo da se i ja malo javim!❤ Maro, lijepo sto si me se sjetila ❤😍😙
Ana, gdje si nasla akciju za Nosiboo? Ja ga planiram kupiti, a za prvu ruku imam pumpicu i NoseFreda ali nismo jos koristili.
Oblacenje - kod nas je doma 25 stupnjeva pa je u pidzamici samo, a kad je 23 stupnja stavim joj i ljetnu vrecu za spavanje tog 1.0. Dekice koristim iskljucivo danju dok ju gledam da si ne bi prebacila preko glave jer je jako aktivna i puno se vrpolji.
Hipertonus - morat cu i ja pratiti jer je Mia jako snazna i aktivna, pa da ne bi to bilo previse…iako pedijatrica kaze da je sve ok. Ona vec s 2 mj.na trbuscicu drzi na rukicama savijenim u laktu ne samo glavu nego i torzo djelomicno…
Inace, Mia je i dalje predivnog karaktera, voli se smijati, brbljati - stalno nesto guguce. Obozava kad joj pjevam, a najvise se veseli kad joj pjevam onu pjesmu od Petra Grase Ako te pitaju.. haha a u trudnoci sam to slusala na repeat, iako nikad prije nisam slusala domacu glazbu ni Grasu… Inace su stare rock balade moj đir. 😁🤣
Ja u ljekarni u kvartu skupljam zigice pa onda ostvarujem popuste 😅
Sto se hipertonusa tice, ja se isto brinula, al je ispalo da je taman. Moju pedijatricu brine mijino mlataranje, ona je bas zivahna 😅 al ja ne brinem, bila je zivahna i u meni, nisam ocekivala da ce biti bubica kad se rodi. Ako iduci mj na pregledu procjeni da treba otic cemo fizijatru za svaki slucaj.
2021. M 💗
Evo mi upravo s pregleda neuropedijatra. Kaže doktorica da je ovo izvijanje rani početni znak distonije, čudi se kako smo to uopće primjetili a nismo medicinske struke. Uglavnom nije ništa alarmantno, preporučila je da koristimo babyhandlng, pokazala neke vježbice i da je što više stavljamo na trbuh. Napravila je uz mozga, sve je u savršenom redu. Provjerila sve moguće reflekse, izokretala je, stavljala na trbuh, ono baš sve. Kaže da joj je socijalni razvoj na razini bebe od 5 mj ( kontakt očima, gugutanje, kordinacija oko- ruka-usta). Pregled je trajao 40-ak min, doktorica jako ugodna, stručna i baš se posveti djetetu ( izgleda da i dalje vrijedi plati pa se rugaj🤦🏻♀️), ima sve moje preporuke ako kome treba, dr. Ursić, poliklinika Pedijatri u Splitu.
Rekla je još da je eventualno možemo naručiti kod fizijatra ali da nema potrebe da žurimo s tim, pa da on može bolje pokazati vježbice još, ali mislim da to još nećemo, vježbat ću ja s njom, pa ako primijetim da nema pomaka idemo kod fizijatra.
Eto, sad sam konačno mirna lipo.
Došla nam je i podloga iz decatlona, prezadovoljna sam, sad imamo gdje u vježbat.
I još zadnja dva dana je dosta nervoznija, računam skok u razvoju, hranjenje je borba, jede manje ali više puta, ali opet na kraju dođe do 750ml pa sam mirna. Na Novalacu smo i mi, i ok nam je za sada.
Sortiraj odgovore
Najstariji