Ginekologinja mi rekla da to piše na svakom lijeku i da se prepisuje i trudnicama i dojiljama te da ako ne želim ne moram sprovesti terapiju.
Sad ne znam, malo ću još guglati sastav🤔😔
Kod nas i danas neko kenjkanje, sva je kisela. A nos i dalje začepljen, pa valjda zato 😔
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana da vjerojatno je zato nervozna. A jesi gledala u onim bazama podataka za ljekove i dojenje...googlaj kuzim sta hoce rec dr. To ti je u neku ruku kao i ono sto na svim igrackama pise ne za djecu mlađu od 3 godine a razvojno zapravo je za djecu mlađu od 3 godine iako naravno s ljekovima treba bit oprezniji.
url=https://lilypie.com]
Ginekologinja mi rekla da to piše na svakom lijeku i da se prepisuje i trudnicama i dojiljama te da ako ne želim ne moram sprovesti terapiju.
Sad ne znam, malo ću još guglati sastav🤔😔
Kod nas i danas neko kenjkanje, sva je kisela. A nos i dalje začepljen, pa valjda zato 😔
Koje vaginalete si dobila?
Imaš ovdje bazu podataka za kompatibilnost lijkova j dojenja pa si pogledaj.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK500792/?report=reader
Jel iti jednoj od vasih beba drhti ili je drhtila donja usna? Nije joj hladno… nekad se dogodi, nije konstantno i nije dugo
Mislim da smo to isto spominjali kad se pojavilo...mi smo isto to imali, a i par cura je to tu pisalo...nekad i kad doji je znao to napraviti....i moguće da je to bilo baš u tom razdoblju kad i kod vas sad
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jel iti jednoj od vasih beba drhti ili je drhtila donja usna? Nije joj hladno… nekad se dogodi, nije konstantno i nije dugo
Meni i danas drhti zajedno s bradom kad bas ono jako placem 😅😆
2021. M 💗
Zato i jesmo sve tu 🥰 da dijelimo iskustva i pomažemo jedna drugoj ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tweetyca cini mi se da su meni spomenuli kad se desi to s usnom da drhti a bebi nije hladno - znaci da je gladna. Nije mi se licno desilo ali probaj joj ponudit da jede u tim slucajevima.
.
Bojana pogledaj na ovom linku isto svoj lijek: http://www.e-lactancia.org/breastfeeding/metamizole/product/ ovdje sam ja provjeravala analgine ti samo ukucaj svoj lijek/sastav
Hvala vam cure na linkovima, tražila sam tako nešto. Uglsvnom piše very low risk, što mi je drago pročitati, tako da ću večeras krenuti sa terapijom. Svakako se koristi samo 3 noći. U pitanju su klotrimazol vaginalete pa ako neka bude trebala koristiti ok je.
Ustvari znam da se tako ograđuju, ali nije pisalo ono standardno konsultovati se sa dr nego baš pri upotrebi obavezan prestanak dojenja, pa me to omelo. 🙈
Opet mi naišao neki val dobrog raspoloženja, muž bi mogao završiti sa poslom, tj sa puno posla svakodnevnog kroz narednih 10 dana i onda je na godišnjem, a nakon godišnjeg normalno radno vrijeme od 8 do 16 i vikendi slobodni.
A za godišnji idemo u Bosnu, jeeee, bidjeću bebicu od sestre ❤️❤️ i ona moju 😁😁😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jooj Bojana bravo, salji nam malo dobrog raspoloženja! :) :)
Cure jel pijete ista za podizanje imuniteta i/ili energije? Grlo mi se upalilo, a sa ovim hladnijim vremenom ce biti toga jos i vise, mislim da mi je imunitet u suradnji sa nespavanjem i dojenjem skroz otisao. Trazim nesto jace od onih prenatalnih i elemama pa ako imate nesto za preporučiti - tu sam 😀
It's a boy! 💙
Jooj Bojana bravo, salji nam malo dobrog raspoloženja! :) :)
Cure jel pijete ista za podizanje imuniteta i/ili energije? Grlo mi se upalilo, a sa ovim hladnijim vremenom ce biti toga jos i vise, mislim da mi je imunitet u suradnji sa nespavanjem i dojenjem skroz otisao. Trazim nesto jace od onih prenatalnih i elemama pa ako imate nesto za preporučiti - tu sam 😀
I ja bih nešto, nisam se o tome ni raspitivala ni čitala jer sam Iskru dojila 11 mjeseci i sa njom u trudnoći i dok sam je dojila nisam se nijednom nakašljala niti me nešto boljelo. Sad vidim da je druga priča skroz.
Mi se spremamo kod pedijatra. Vodim Iskru na kontrolu, a i Iris da je opet presluša. Nešto mi se čini 2 dana da hropće malo više pa da vidim da nije i kod nje bronhitis 😔
Javim se kad završimo 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji