Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Rujan 2021. 09:13

Bojana sretno i ne daj to dobro raspoloženje, zadrži ga i pošalji nama malo 😄 Ajde baš lipo što vam.stiže smiraj, mužu s poslom tebi s dječicom i naravno odlazak doma kod svojih ma baš odlično, svi ćete se odmorit i nauživat!
    I mene zanima neki čarobni napitak....ok ovi vitamini me drže koliko toliko ok al imam podočnjake do poda, umorna sam od 0do24 i kačim na sebe svaki apćiha na koji naiđem.
    I isto kao kod tebe Bojana prvi put 11mj dojenja prošli sve gripe, viroze a da ni ja ni Hana ni kihnule nismo a stalno smo bile među ljudima...a sad skroz neka druga priča...

url=https://lilypie.com]

ana0310
    30. Rujan 2021. 09:31

Bojana2017

Hvala vam cure na linkovima, tražila sam tako nešto. Uglsvnom piše very low risk, što mi je drago pročitati, tako da ću večeras krenuti sa terapijom. Svakako se koristi samo 3 noći. U pitanju su klotrimazol vaginalete pa ako neka bude trebala koristiti ok je.
    Ustvari znam da se tako ograđuju, ali nije pisalo ono standardno konsultovati se sa dr nego baš pri upotrebi obavezan prestanak dojenja, pa me to omelo. 🙈
    Opet mi naišao neki val dobrog raspoloženja, muž bi mogao završiti sa poslom, tj sa puno posla svakodnevnog kroz narednih 10 dana i onda je na godišnjem, a nakon godišnjeg normalno radno vrijeme od 8 do 16 i vikendi slobodni.
    A za godišnji idemo u Bosnu, jeeee, bidjeću bebicu od sestre ❤️❤️ i ona moju 😁😁😁

Trebala si odma napisati koje su vaginalete 😅 da, one mogu uz dojenje, bas mi gin rekao jos u trudnoci da njih mogu stalno koristiti... zapravo ista stvar ko canesten i plimycol😊😊😊

2021. M 💗

ana0310
    30. Rujan 2021. 09:34

Sretno Bojana! 🥳 sad kad muz ode na go bude i tebi puno lakse, a i malo skitnje i promjene okoline dobro dode 😊😊😊😊
    Nas dvije smo se bas naspavale, za muza ne znam 😅, al imale smo samo budenje u 6 pa produzile do 9 🥳

2021. M 💗

Bojana2017
    30. Rujan 2021. 11:19

tweetyca

Mi smo se slicno budile, u 5 pa u 10. Jedino je ovo budjenje u 5 zavrsilo s 3 pokakane pelene 😅
    Za vitamine, jel uzimate vitamin D? Taj umor mi zvuci ko vit D ili ko zeljezo. Il jednostavno ko mama male bebe + starijeg djeteta. Bas sam nekidan razmisljala kako je jedan šef na poslu dobro reka. Kad imas jedno dijete ko da imas nijedno, kad imas dvoje djece onda imas dvoje djece. Meni je s njom sad luksuz jer je sve podredjeno njoj i mogu pratit njen ritam sa spavanjem itd. Kad mi triba vrimena za sebe on je izvede vani. Kad imas drugo dijete kojem moras skuhat, oprat, spremit ga, posvetit mu se, vjerujem da je puno puno teze. Bar u pocetnom periodu :)

Meni sestra koja ima dvoje djece na moje sad znam šta me čeka rekla, ne znaš, vjeruj mi. I bila je u pravu. Baš je sa jednim djetetom sve zen, bukvalno mu se podrediš i super. Ja juče baš mužu kažem mi nikako van da izađemo. Jedna spava, pa doručak Iskri, pa meni, pa Iris opet spava, pa onda se ona probudi a Islra zaspala, pa onda kuvam ručak. Na kraju smo nekako uspjele malo van ispred zgrade tek oko pola 5 😁😁🤣🤣🤣
    A uveče tek šou, kupanje, večera, spremanje za krevet. Al opet će i to sve brzo proći, tješim se 😁

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    30. Rujan 2021. 11:20

I da, mi se vjerno budimo svakih sat i po do dva. 
    Ne propuštamo ništa 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    30. Rujan 2021. 13:06

Evo na preporuku tete iz ljekarne uzela sam maticnu mlijec od vitarojala, opcenito je maticna mlijec super za energiju i imunitet, uzela sam dozu za 20 dana sto je dovoljno za brzi boost organizma, i onda mogu nastaviti sa Imunosalom za održavanje tih rezultata :) 

It's a boy! 💙

Celuloza
    30. Rujan 2021. 15:20

Odlična preporuka. Mene je baš ta matična mliječ spasila nakon upale bubrega. Ja sam si sad uzela b komplekse, d vitamin i pijem omegu. 

Matejaa95
    30. Rujan 2021. 15:47

Nas ceka za sat vremena cjepivo. Malo me strah. Jucer smo vadiki krv i prvi put sam ju cula kako stvarno place. Sva sam se preznojila. Nadam se da ce danas proci sve okej bez ikakvih reakcija 

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Orhideja1
    30. Rujan 2021. 17:37

tweetyca

Evo nas s rote i BCG cjepiva. Sva se zajapurila kad joj je davala to BCG cjepivo doslo mi je plakat i priznojila san se 😭 smirila se mala prije mene…
    Uglavnom pitala sam dal mora ili ne mora ima reakciju. Rekla je da to ovisi kako joj je dano cjepivo, ako je piknuta preduboko onda nece bit reakcije (krastice i gnjoja) ali je rekla i da zele da reagira i zele vidit krasticu jer onda su sigurni da cjepivo funkcionira.
    I mjerili smo se, sad ima 59.5cm i 5490 😳 bucko moj mali

Bome baš  prava cura, kolika se rodila? Mi smo sa dva mjeseca imali 60,5 cm i 5.900.
    Nadam se da je to sve od plakanja što se tiče cjepiva. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    30. Rujan 2021. 17:54

Tweetyca lijepo napredovala...i Aurelio je imao 5500g tak sa mjesec i koji dan, ali je bio po cm manji bio je 56,9cm
    A sad ima 7kg a cm ne znam 😅 ja kad mjerim negdje oko 63cm...a kod pedijatrice ćemo tek 25.10 pa ćemo vidjeti 😊
    Danas je nervozan citav dan, probudi se kenjka, kad hoće spavati kenjka sav je nikakav...i onda nekad zaplačem kao da ge nešto boli...ja sam gotov pa uvjerena da su zubici....i još uz to ne želi nikome drugom u ruke nego samo meni i mužu...sva sreća pa muž radi pa sam sama citav dan s njim pa nosam 7kg 🥵🥵
    I još ovo vrijeme me isto izludi nikako ne znam kako da ga obucem 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.