Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Listopad 2021. 09:02

James imam ja baš tu, meni je bila dobra ovo kratko što sam je koristila. Bilo je puta kada ne bi išlo al onda bi je rastavila i ponovo sastavila i malo sačekala onda bi išlo. Iako često sam ručno uspjevala bolje izdojiti. Al ne znam jesam li prava osoba za usporedbu obzirom da inače lako izdojim.
    Kiflice hvala na podršci! Ma kakvi odluka je pala na AD i točka. Nema šanse da se vratim dojenju a s njom ovako kompliciranom oko dobijanja na kilaži i hranjenu. Inače i dalje si mi dojke pod mlijekom al uspijevam kontrolirati da ne dođe do sranja. Jesam nakon zadnjeg pregleda raznišljala o tome da se vratim i onda donijela čvrstu NE odluku.

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    02. Listopad 2021. 09:33

Ja umam rucnu aventovu i elektricnu dvostruku medelinu izdajalicu i dobre su mi obje. Svaka ima svoje prednosti. S medelinom dosta ustedim vremena jer u isto vrijeme obje dojke pumpa, a i lakse je jer ne moram ja pumpati. Osobito ako si stavim seriju pa pumpam 20 min. S aventovom mi je pak zgodno jer se ne moram zakacit na struju niti nosit aparature puno, samo ju imam u jednoj ruci i pumpam, a druga mi je slobodna i mogu hodat po kuci, tipa za 5 min izdajanja... A meni iziđe mlijeka koliko ima, a to je mic po mic... A udobnija mi je aventova skoljka od medeline, no to je individualno. Prije kupnje procitala brdo recenzija i svi najvise hvsle medelu. 

Mallla
    02. Listopad 2021. 10:01

Joj ja sam čula najbolje pohvale za Spectru! Ima grupa mame izdajalice i tamo imaju recenzije, dakle kunu se u Spectru al ne znam koliko košta!

Mallla
    02. Listopad 2021. 11:14

Čitala sam da je Avent počeo povlačenje s EU tržišta zbog Brexita, e sad koliko ce to bit tako ne znam. Navodno je već nestašica npr. Sisača za bočice, određene vrste 🤔

ana0310
    02. Listopad 2021. 11:43

tweetyca

Aaaa zato dude ne mogu nac, mi volimo avent dude! ☹️
    E da htjela sam pitat za Bibs dude ako itko koristi jeste zadovoljne? meni su grozne. Mala ih je prihvatila ali vidim u dnu njih da se skupljaju mucice sto mi se ne dogadja s philips silikonskima, i takodjer cini mi se da ce se na bibsicama puno puno lakse odvojit duda od plastike. Tako da ju sad pokusavam odviknit od njih

Imas nip dude, ista fora, jeftinije dosta pa nije drama cesto mijenjati 😊

2021. M 💗

ana0310
    02. Listopad 2021. 12:19

tweetyca

Ana jesu uske ili deblje pri dnu? Jer recimo MAM su doste uske u dnu i njih nece :) NUK su mi lijepe one sa kao srcolikim oblikom i zivotinjama 😊

Iste su ko i bibs oblikom, Mia samo takve prihvaca 😅

2021. M 💗

• Passiflora
    02. Listopad 2021. 12:54

Pozdrav svima, da i ja malo budem od koristi 🙂
    Nosiboo - dobili na poklon, super je
    Vidim na fb grupama samo ovaj popust u Mali anđeo: kod ANAINNOSIBOOLAND na stranici Mali anđeo https://www.mali.andjeo.com.hr/product/nosiboo-elektricni-nosni-aspirator/

Rotarix - cijepili se s navršena 2 mj, ko da nismo, apsolutno nikakve nuspojave
    Frescopad oblozi 👌

Imate li prijedlog za vrtuljak? Beba će uskoro 3 mjeseca pa ne znam koji bih uzela 🤷‍♀️ dakle, da joj bude zanimljiv i da potiče razvoj kako već treba u toj dobi i nadalje...

Zanimljivost - kako je nestalo Aptamil comforta 1, uzeli smo na preporuku pedijatrice Aptamil HA.. katastrofa joj je sjeo, sad smo se vratili na comfort i opet imam zadovoljnu bebu 🙂 čak i spava noću 🤣

Jastuk za dojenje - iako sam mislila da mi je Mali anđeo nakon uputa i pravilnog namještanja bebe konačno sjeo, nije.. jer sam konačno probala Ethereal, razlika se baš osjeti.

Inhalator -imamo Omron Comp Air, zasad sam ga samo ja korostila, ali ima nastavak i za bebu, svi ga isto preporučuju.. medikol zna imati akcije po 20%, a zna se zalomiti i na žutoj srijedi u Mandisu ili Farmaciji

Tvoja ljekarna - tu naručujem online kozmetiku za bebe, bude dosta povoljno, pogotovo ako koristite Mustelu

Crosst - stranica za naručivanje Violeta maramica i pelena

Bipa ovaj mjesec apsolutni hit za pelene, imaju 2+1 gratis na Pampers, sudjelujete u nagradnoj igri za godišnju zalihu pelena, i još kupnjom iznad 150 kn i učlanjenjem u Bipo klub dobivate poklon za bebu

Bibs dude - hvala Bogu, trenutno oh doma imam 15, svih boja i oblika jer smo ih na početku entuzijastično kupili jer ih beba hoće. Beba oh je odbacila nakon 10 dana i neće ni čuti za dudu... pa nam je tako i nestalo sredstvo za smirenje, sad je snađi se druže 🤷‍♀️

Moja Ana leži na trbuhu, čak se ne buni, glavu diže kad joj se prohtije  i to uvijek na lijevo..
    Fino ju zna zarotirati s desna na lijevo, ali ju neće vratiti i nikakvi poticaji ne pale..

Čak ni moja faca, sisa.. ma ništa

• Passiflora
    02. Listopad 2021. 13:00

I da, isto se počela izvijati u luk, ali dok je na leđima.

• Passiflora
    02. Listopad 2021. 13:08

Imam TT električnu izdajalicu, meni je dobra, imam i ručnu Aventovu..
    Moj općeniti problem s izdajalicama je nedostatak vremena.. jedino rješenje bi možda bilo da istovremeno dojim i izdajam..
    Ja nju lijepo operem pa steriliziram i onda se suši.. pa kad je konačno spremna, ne izdajam se i dok konačno bude pogodno vrijeme, već mi nije čista kako bi ja htjela i tako u krug

Cijepljenje - nisam se cijepila.. nisam antivakser, ali ne znam...

Mallla
    02. Listopad 2021. 14:02

Passiflora znači aptamil comfort vam odgovara? Nadam se da ce i nama. Mislila sam se između Nan complete comfort i Aptamil comfort i uzela aptamil...u procesu smo prelaska. On je nešto gušći jel da? Prelazimo s Novalaca jer treba mi nešto dostupnije plus  Sara se muči dosta sa stolicom, a i bljuckanje je često. Uglavnom sretno nam. Nadam se da ce prihvatit i da ce joj odgovarat. Inače kako ja sve probam tako sam i Novalac i Aptamil probala, Novalac je mljac, a Apramil ijuu malo gorkast....🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.