Hvalaa cure. Na mene ima samo boju kose,a to je crvenkasta. Fora je skroz. Dala sam sirupic,papala je i spava. Bas ih je grozno gledati tako malene da ih nesto boli.
Nadam se da ce i vama cure koje su bebice primili cjepivo sve biti okej i bezbolno proci. Neznam koliko cesto da se budim nocas provjeravat temp?
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mateja preslatka je!
Sassy - prvo - vaganje s pelenom staaa? Mi je moramo skinit golu i onda stavit na vagu :D
Drugo - rodjena s 55cm?! duuugaa mala!
Mallla - i ja sam razmisljala al mozda bolje ne usporedjivat. Sve su bebe razlicite i bitno je to drzat na umu! Dok su sve zdrave i smjeskaju nam se i vesele nas, sve 5 ❤️
Tako je i kod nas privatno - skinemo ju golu ali u domu zdravlja vagaju s pelenom i body-em, vjerovatno radi vremena kako bi islo brze tako da ne vjerujem nista toj vagi… full mi je glupo.
.
Je li neka od vas imala problema s krmeljanjem oka nakvjerovatnije u pitanju suzen suzni kanalic?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mateja preslatka je!
Sassy - prvo - vaganje s pelenom staaa? Mi je moramo skinit golu i onda stavit na vagu :D
Drugo - rodjena s 55cm?! duuugaa mala!
Mallla - i ja sam razmisljala al mozda bolje ne usporedjivat. Sve su bebe razlicite i bitno je to drzat na umu! Dok su sve zdrave i smjeskaju nam se i vesele nas, sve 5 ❤️
Tako je i kod nas privatno - skinemo ju golu ali u domu zdravlja vagaju s pelenom i body-em, vjerovatno radi vremena kako bi islo brze tako da ne vjerujem nista toj vagi… full mi je glupo.
.
Je li neka od vas imala problema s krmeljanjem oka nakvjerovatnije u pitanju suzen suzni kanalic?
Mi smo imali i išli smo pedijatrici...rekla je da ako krmelji i suzi od rođenja onda je do kanalića...ako se pojavilo kasnije, samo odjednom onda je upala...
Dobili smo tobrex kapi i 3x dnevno joj kapali i prošlo je...
Čistiti samo toplom vodom i blazinicom...jedan potez i baciti ju pa uzeti sljedeću..i nikako sa istom blazinicom ići na drugo oko, prijelazno je...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Kako ste cure? 😊 nadam se da ste jutarnju kavu u miru popile 😄
Nasa noc je bila mirna relativno, malo je nemirno spavala, temp je bila blaga pa nisam skidala cepicima nego sam ju samo raskomotila i bilo je super, sad je ni nema i mala mi djeluje super 😊
2021. M 💗
Chian i kod nas je od rodjenja i u vise navrata smo koristili tobrex i sad ponovo koristimo. Nikako da prestane :/ ja joj radim i masazu istjeram ako ima krmeljcica/necistoca i ocistim fizioloskon. Ali i dalje nema napretka. Rekli su nam ako ne prodje do 6tog mj i i ce operativno. Kod sviju se relativno brzo to procisti ali kod moje male nikako. Pitam se radim li sta krivo 🤨
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Mi smo to imalo samo jedan dan i to par dana poslije dolaska iz bolnice, ali ja sam samo blqznicom ocistila...(nije bilo puno) a nisam ni znala da mora nečim posebnim tretirati. Jedino sam znala da mora s vanjske strane oka prema unutarnjoj..
Btw skroz smo u traženju sjedalice za auto po mogućnosti 360°....cijena nebitna, ali nikako nez na koju se najbolje odlučiti...kod nas babyartikel.de ima veliku rasprodaju pa smo gledali malo i te sjedalice. Nemam pojma više.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure mi imamo problema s hranjenjem. Obzirom da ima geceve, doktorica joj je promijenila dohranu sa Hippa na Novalac. Prvih par dana je bilo sve ok, super je jela i unatrag dva dana pocne jesti i na pola bocice poatane nervozna, lamata rukama i nogama, stavim ju da podrigne i pokusam nastaviti hranjenje i ista stvar. Na kraju mi odgurne bocu rukama i nece vise jesti. Ako joj pokusam dati na silu, place pa to ne pokusavam vise. Sveukupno pojede od 80-100ml po obroku svaka 3-4h. To mi djeluje premalo jer je prije jela po 120ml. Temperaturu nema, u nosu ima sekreta, ali to cistimo redovito. Smije se i igra kad nema grceve. Ima do 6 popisanih pelena i dva puta dnevno stolicu. Ne znam u cemu je problem. Danas idemo do pedijatrice pa cu pitati, ali cisto da vidim jel netko od vas imao iskustva.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
S tim da mi je dobila svega 100g u tjedan dana otkad je na Novalacu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mi smo to imalo samo jedan dan i to par dana poslije dolaska iz bolnice, ali ja sam samo blqznicom ocistila…(nije bilo puno) a nisam ni znala da mora nečim posebnim tretirati. Jedino sam znala da mora s vanjske strane oka prema unutarnjoj..
Btw skroz smo u traženju sjedalice za auto po mogućnosti 360°….cijena nebitna, ali nikako nez na koju se najbolje odlučiti…kod nas babyartikel.de ima veliku rasprodaju pa smo gledali malo i te sjedalice. Nemam pojma više.
Mi imamo Lionelo Bastiaan, prezadovoljni smo.. ona se okreće 360°, a bila je nekih 130 €..
Ja bi probala prije s prirodnim stvarima, mozda joj i ta mast smeta ocima. Pa jel ih bude puno ili malo? Kad place jel idu suze?
Kad ne stavljamo kapi bude puno vise, s kapima ne bude puno, jako malo ali jos uvijek ima. Kad place iz tog oka idu suze (ako su to suze) kad obrisem te suze zna bacat na zelenkasto pretpostavljam radi tog krmeljanja. Isli smo i kod oftamologa svi nam kazu isto: masaza i kapi, ali mi cudno da jos ne prolazi. Radili smo i bris tog oka, bio je ok
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji