Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    28. Rujan 2021. 23:48

Ja dobila vaginalete i krenula staviti i reko ajd da pročitam. I tamo piše da dojilje ne smiju uzimati, u slulaju uzimanja da prestanu dojiti. A još mi dr zna da dojim, pitala me, ono WTF???
    Uglavnom papa nalaz mi pokazao neku upalu pa mi dala vaginalete 😡😡😡

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    29. Rujan 2021. 00:50

Tweetyca mi smo poslije cijepljenja od pedijatrice dobili 2 čepića lupocet....možda I vi dobijete
    Bojana a jbmu...pa kako to da nije pazila sta ti daje...i mene strah da nemam neku upalu jer sam zbog hemroide mazala i onda se to ljeti tako topilo i razlijevalo...bas cu u 11.mj tražit isto da napravi briseve.
    .
    Ugl tata radi pa smo sami...uspijem pročitati, ali nikako da napišem hahhaha...i onda kad imam vremena da napišem više se ni ne sjećam sta sam htjela napisati 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    29. Rujan 2021. 07:23

Jutro, nama se čini se lagano smanjuje ritam 1000 hranjenja 😄 ali smo u fazi sočnog sisanja palca ili 3 prstića odjednom, pa bude tu i nagona za povraćanje i sličnih veselja. A baš sam u  onoj aplikaciji o skokovima pročitala da se u ovoj fazi javlja više to sisanje palca što mi je bilo jako zanimljivo, nisam to nikada povezivala s razvojnim fazama.
    Kako su vaše bebe? Jesu se smirile nervoze?

url=https://lilypie.com]

MariLove12
    29. Rujan 2021. 09:55

Mallla super za manje hranjenja wuhuuuuu! Znam da se patis sa time pa se evo veselim za tebe💃🎉 ja primjecujem da se smanjuje broj po danu ali cekam da se smanji po noci to bi mi bilo draze 😂😂

Za sve koje cekaju cjepljenje, par rijeci koje uljevaju nadu haha, nama sve proslo dobro, sinoc je jeo vise nego ikada i lijepo je odspavao popodne i kroz noc, jutros ko da se nista nije desilo, nema nervoze otekline ni temperature 🎉🎉🎉

It's a boy! 💙

Mallla
    29. Rujan 2021. 10:03

Odlično MaryLove 👏 najlipše nam je pročitati da je sve prošlo dobro! Nas čeka kroz nekih tjedan dana bockanje ako ne bude prehlade tada 

url=https://lilypie.com]

mara5
    29. Rujan 2021. 12:07

Pozdrav mame 🤗
    Drago mi je zbog vaših bebica da sve ide na bolje, baš se veselim kad netko pregrmi preko situacija koje vas muče.
    .
    Skužila sam da moj mali kad se skitamo najbolje spava. Neki dan smo bili na zabavi povodom rođenja jedne bebice, spavao do 7. Jučer smo bili na rođošu došli kući oko 9, spakirala ga za krevet nahranila i evo jutro 10 do 7 prvo buđenje. Mogla bi svaki dan na neke proslave ići 😂😂
    .
    Baby spa u Zg oduševljena sam, ni kod nas nema tako što. Budući da moj mali Obožava kupanje ovo bi mu super došlo.
    .
    Mi kupujemo inhalator i ppgubila sam se u svemu, znači kažete da je Omron najbolji? Tj većina vas ima taj a? I zadovoljni ste?
    .
    Mi imamo pregled 4.10 i baš me zanima što će nam reći.
    .
    Dizanje glavice.. Moja lijenčina kad je nama na prsima super drži glavicu, no kad ga stavim na podlogu ili sam okrene glavu na jednu stranu i zalegne ili se zabija nosom u podlogu i histerizira. Valjda će uskoro krenuti normalno držat glavu. 🤷

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    29. Rujan 2021. 13:32

Mara5 mi imamo omron i sa onim nastavkom za usisavanje nosica...jučer sam mu morala očistiti nosic...i nije loše.. malo sam se namucila dok sam skuzila i još mali protestira, ali super je 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mare87
    29. Rujan 2021. 14:19

Mallla

Jutro, nama se čini se lagano smanjuje ritam 1000 hranjenja 😄 ali smo u fazi sočnog sisanja palca ili 3 prstića odjednom, pa bude tu i nagona za povraćanje i sličnih veselja. A baš sam u onoj aplikaciji o skokovima pročitala da se u ovoj fazi javlja više to sisanje palca što mi je bilo jako zanimljivo, nisam to nikada povezivala s razvojnim fazama.
    Kako su vaše bebe? Jesu se smirile nervoze?

Ista stvar i kod nas 👍
    Sad okolina kom. sigurno stizu zubici.. i tako 🙈

mara5
    29. Rujan 2021. 15:09

ana.b.

Mara5 mi imamo omron i sa onim nastavkom za usisavanje nosica…jučer sam mu morala očistiti nosic…i nije loše.. malo sam se namucila dok sam skuzila i još mali protestira, ali super je

Hvala uzela sam obični, jer sma već kupila nastavak za usisavanje. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MariLove12
    29. Rujan 2021. 15:10

Mara5 - inhalator - dobila sam Philips Tuljan Sami - inhalator je super, zadovoljna sam, ali bilo bi mi jednostavnije da ima i aspirator, tak da ne moram vaditi usisavac micati dio cijevi staviti onaj nastavak itd. Da kupujem, trazila bi 2u1 kao sto je Omron! 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.