MaryLove, ljubomorna sam, kod nas u Splitu toga naravno nema 🤨🤨
Negativ - već prije toliku količinu po obroku, moja max. 150 popije i to rijetko, najčešće joj napravim 120 + prah i ni to ne popije uvijek, sli dnevno varira od 730 do 839 ml, kako koji dan... I samo da pitam je li to 180ml vode + prah ili sve skupa računaš, pošto prah dodaje volumen... Onda bi možda malo previše bilo za bebu od 3 mj... Barem po onoj grupi adaptirano mlijeko na fejsu... Kao beba od 6 mj bi trebala piti oko litru dnevno po njima... A optimalno za bebe ovako je 140ml po kilu... 🤷🤷. Provjeri to baš...
Cure ja sam totalni tudum za AS.. sad imamo ono jaje do 9 mj. ili koliko vec..a kasnije mi se najjednostavnije cini kupit grupu AS koja ide od 9 mj. pa do kraja, odnosno 12 god.
Ima li netko za preporuku tu grupu, je uopce dobro kupit AS za tako dugo razdoblje? 🤔
Hipertonus ili hipotonus - ja mislim da moja pedijatrica uopće to ne prati. Mi smo jučer obavili pregled s 2 mjeseca i on nije bio raspoložen za dizanje glave i ona nije pitala da li inače diže glavu. Kod kuće ju ipak diže, al evo sad se bas pitam dal je ok pedijatrica. Pitam ju za neke pokrete kod bebe (jako mase rukicama i nogicama pa ne znam dal je to skroz normalno i plus stalno okreće s glavom u zadnje vrijeme), njoj je sve to normalno. I zato me brine da na pregled idemo tek s 4.mjeseca i planiram negdje privatno otići s 3.mjeseca da ga netko pregleda.
Jesu vama djeca danas luda ili to samo moj 😅🤪🙈 Dnevno spavanje 3x po 10-20min, 3 neuspjela pokušaja šetnje, samo sisa i nikaj drugo ne pomaže. A probudio se skroz dobre volje, samo ga je odjednom prebrikalo i njurga cijelo vrijeme. Sad dal je mali meteoropat ili je skok ko će ga znat. Znam samo da mi je pas sav jadan jer je skoro nadrapala kad je počela lajat i taman ga probudila na izlasku iz stana 😆
Jesu vama djeca danas luda ili to samo moj 😅🤪🙈 Dnevno spavanje 3x po 10-20min, 3 neuspjela pokušaja šetnje, samo sisa i nikaj drugo ne pomaže. A probudio se skroz dobre volje, samo ga je odjednom prebrikalo i njurga cijelo vrijeme. Sad dal je mali meteoropat ili je skok ko će ga znat. Znam samo da mi je pas sav jadan jer je skoro nadrapala kad je počela lajat i taman ga probudila na izlasku iz stana 😆
Moja je sinoć i danas nastavila ajme... Evo upravo je ljuljkam u kolicima, nabraja nešto, trlja okice ali nikako spavat... 🤷
Hahaha moj je jučer cijelu kvart probudio dok smo se vraćali od moje mame. A jeo taman prije neg kaj smo krenuli, kakao, presvučen. 🙈 Da ne velim da imam
15 min od nje do doma pješice.
Ajme i Iris je danas grozna, spavanje nula bodova, pa se sve mislim šta joj je. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Izgleda tako neki dan 😡
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Moja je u 13h zaspala na jedno 45 min, i evo sad je konačno zaspala i to sama u krevetiću nakon cca 2 sata žaljenja.... Dala joj opet jest i samo je zaspala, nadam se bar sat vremena...
Prijavljujem nespavanje preko dana 😂 sve nesto iscjepkano, po 30-45 min.
Završili sa prvim cjepljenjem i sada cross fingers da noc prođe dobro 🙈 dobio je 1300 u mjesec dana, sada smo na 7100 kg juhuuu velika beba nema sta 😂😁😍
It's a boy! 💙
Prijavljujem nespavanje preko dana 😂 sve nesto iscjepkano, po 30-45 min.
Završili sa prvim cjepljenjem i sada cross fingers da noc prođe dobro 🙈 dobio je 1300 u mjesec dana, sada smo na 7100 kg juhuuu velika beba nema sta 😂😁😍
Bome veliki, nema šta. Ja se nadam da će Iris imati 5 kg do kontrole sa 3 mjeseca 🙈 05.10.
Večeras sam je prije kupanja skinula i vagala sa mnom i tako pokazuje da ima 4,9 kg.
Nadam se da su se svima bebe smirile i da spavaju. Moja je jedva zaspala i baš je nešto muči.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji