Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare87
    21. Rujan 2021. 21:02

..htjela sam jos pitat koju ako ima slicnu situaciju.. ali meni se cini da sta je veci razmak izmedu dojenja (onda osjetim da su mi se dojke napunile) i onda mala i bolje i vise jede.. sta ju cesce stavljam to ona manje jede.. 
    A moguce je to da je ona "lijena" za potezanje pa guta dok ide linepo tecno.. buduci da kombiniramo i ad
    Ahh..previse se i dalje opterecujem oko hranjenja.. 

Magdalena2002
    21. Rujan 2021. 21:15

I kod nas neki nespavački dani... nije mi jasno kako beba od 3 mjeseca može spavati 20 min i onda biti budna 2-3 h, i to full aktivni... Jos jutro nekako pregrmimo, ali popodne i večer bude strašno nervozna jer joj fali sna, spavala bi, a ne može zaspat. 
    Zapravo kad bolje razmislim, ona meni rijetko odspava 2-3 h u komadu tijekom dana... To su više kratki napovi...
    Bojana- Veronika je full često tako nervozna na sisi, kad neće, ne silim, pustim da sama traži, a ako je baš puno vremena prošlo od prijašnjeg hranjenja, onda je dojim hodajući po stanu. Uvijek se smiri i prihvati. 
    Malla- mislim na tebe, drži se, sve će biti dobro!! ❤
    Noćno uspavljivanje- kod nas traje sat, sat i pol. Pa dojenje, pa nervoziranje, pa nosanje... Bas joj treba vremena da utone u dubok san. Btw.redovito i povrati uvečer... Jer se prejede.
    Skinula sam i ja aplikaciju Wonder weeks, bas mi se sviđa!!😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    21. Rujan 2021. 21:26

Ajme znači svima nam je grozan dan. I kod nas je počelo oko 2. Update spavala je 2,5 sata kod moje mame, između pojela cijelu bocu, ja sam u šoku gledala, raspoložena se dovela do doma (15min vožnje), pustila me u kući dok posklonim stvari i epizoda 2 počela. Prvo sam namazala gel za desni i znam da su gelovi ništkoristi al u očaju probam sve, naravno olakšanje svega 1 minutu. Vrišti, vrišti al ovaj put sam puno prije dala panadol i za 15min mir, sad je hranim u snu malo po malo...tko zna kakva ce noc biti!
    Cure zelim nam svima mirnu noc! Pogotovo vama bez pomoći i sa starijim kikačima. Proć će i ovaj dan!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Rujan 2021. 21:32

Matea sretno sutra na poslu, tlaka je al prezivit ces i to, ako nista mamasita je uskocila.
    Mare87 tako i ja surf na mob to mi očuvA živce kao nije da samo čistim i spremam, ne želim samo čistit i spremat 🤣 a što se tiče pitanja o dojenju vjerujem da kad češće jede manje joj treba i jede masnije i hranjivije tako bi bilo po teoriji a sad sta je stvarno istina ne znam..
    Morat cu i ja tu app skinut 😊

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    21. Rujan 2021. 21:35

Pitanjce....... Ja sam do sad svako spavanje okretala na drugi bok, imali smo valjak od ručnika kao potporanj, sad se on sam postavi na leđa, vrti na bok i petpostavljam da više nema smisla mjenjati strane kad se ionako on izvrti. Kako vaši spavaju? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

ana0310
    21. Rujan 2021. 21:45

Orhideja1

Pitanjce……. Ja sam do sad svako spavanje okretala na drugi bok, imali smo valjak od ručnika kao potporanj, sad se on sam postavi na leđa, vrti na bok i petpostavljam da više nema smisla mjenjati strane kad se ionako on izvrti. Kako vaši spavaju?

Na leda ju stavim, ona si okrece glavu, nekad se cijela preokrene.... nije mi jasno kako, al stavim ju na jedan dio krevetica, nadem poprijeko na drugom dijelu 🤦🏼‍♀️

2021. M 💗

ana0310
    21. Rujan 2021. 21:50

Mislim, preokrene se na bok 😅

2021. M 💗

Aneee
    21. Rujan 2021. 21:50

Muz sad otišao u noćnu...a ja se nadam bar ovoj mirnoj noći 🙏🏼 sretno i vama 😅
    Bas zanimljivo da smo sve imale sličan problem danas....
    A grčevi kod nas nisu sigurno....ako se nisu pojavili do sad ne vjerujem da bi se pojavili u 3.mj, a I ne grči se onak, nego baš place i kenjka ....ja baš veliku sumnju imam na zube..iako zvuči rano, ali ne i nemoguće 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    21. Rujan 2021. 21:52

Moj od početka (kao i po preporuci naše patronazne) spava na leđima....a onaj jastuk za bočno nam je neupotrebljen, jer on ne voli tako  da spava..odmah se buni

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mila12
    21. Rujan 2021. 22:00

Kod mene danonoćno radi bijeli zvuk, glava mi puca od njega 😳🤣 aj bar zaspe.

Hvala malla, takodee! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.