Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    21. Rujan 2021. 23:37

Ana pa ludnica 🤣 hahahah

Mila12
    21. Rujan 2021. 23:38

Ana, meni se starija hvata za usi kad ude u sobu kod mlade 🤣🤣🤣

Aneee
    22. Rujan 2021. 02:07

Mila12

Ana, meni se starija hvata za usi kad ude u sobu kod mlade 🤣🤣🤣

I njoj više dosta toga 🤣
    Jel I vi to morate prvo bas pojacati da prekinete plač? Ili onak potiho pa kad se smiri smiri?
    Kod nas bude baš glasno prvu minutu i čim je mir onda polagano smanjujemo 😅
    mi smo za noć kupili i onog  myhummy, ali on je bas tih...ali opet za noć dosta

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

🌸TiKiDi🌸
    22. Rujan 2021. 02:53

Mila12

Kod mene danonoćno radi bijeli zvuk, glava mi puca od njega 😳🤣 aj bar zaspe.

Hvala malla, takodee! ❤️

Haha, tako i kod mene. I Doris je bila koma ovih par dana, uzas. Samo na rukama, a ima vec skoro 5kg. Stavim ju u nosiljku vristi, zaspe na meni, spustim ju, vristi. Pa grcevi pa upala uha (koja je sad prosla)... Bas je bila sva nervozna. Doktorica nam promijenila dohranu i kapi... Sad smo na sab simplex pa cemo vidjeti. Po danu je koma, po noci je ajd ok. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mila12
    22. Rujan 2021. 05:48

Ana, preko glave nam je svima, ali sto se mora mora se slusati 🤣
    Ubiti ne place, vec kad ide spavati ja ju stavim u krevet dam dudu i upalim, i u roku keks spavamo i pljune dudu kas ije, stavim dosta glasno u pocetku, a kasnije tek toliko da je dovoljno da prekrije ostale zvukove. Da nema toga onda bi bilo plakanje ako bih ju samo spustila. Jer ja nju neuspavljujem i nenosim ju za spavanje niti ista takvo. A kad je budna onda se igramo i nosamo i volimo 😁😁
    Ali moram reci i moja je koma ovih dana i imamo grceve, a s prvom me to zaobislo! 

Tiki, ajme upala uha, daj zezas 😬 uf mene bas strah toga jadne bebice kad to dobiju! 
    Moja starija nije jos uvijek bogu hvala bila bolesna nit prehlađena tako da jos nisam prozivjela taj "stres" kad se dijete razboli po prvi puta, mada svaki put je vj stres...

Mila12
    22. Rujan 2021. 05:50

Nekad palim zvuk a nekad je dovoljno prije popodne spavanja i prije laku noc spavanja da usisam kucu i zaspe i ne budi se. Top 🤣 i kuca cista 🤣 

Bojana2017
    22. Rujan 2021. 07:35

Celuloza

Baš sam sad išla gledati prezentaciju s pedijatrije, slušala sam prosli tjedan u sklopu specijalističkog studija. Za sve mame koje se bore s tim da im bebe ne dobivaju dovoljno na kilaži. U 1. mjesecu prosjek je 25g dnevno, tj 750g mjesečno, 2. mjesec 600g 3. mjesec 450g, 4. mjesec 300g. Tako da stvarno nema mjesta živicanju, pogotovo ako je beba zadovoljna. 😀

Ajme Celuloza hvala ti 😊😊😍
    Mi smo prvi mjesec malo preko kile, drugi 615 gr, evo treći za pola mjeseca 250 gr. Znači baš smo prosjek 😊
    Kod nas je i nosić začepljen pa je sad i to problem, budila se dosta često i ja imam osjećaj da u sisama nemam ni kapi mlijeka više koliko je sisala 🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Mare87
    22. Rujan 2021. 08:17

Cure, ima li netko za preporuku sportska kolica cije se sjedalo okrece u oba smjera?

MariLove12
    22. Rujan 2021. 08:42

Aplikacija za šum: White Noise Baby Sleep Sounds - logo je plavi krug sa mjesecom i malim zvjezdicama. Radi u pozadini dok radite nešto drugo na mobu, npr tipkate po forumu 😂 moze se kombinirati brdo zvukova, od auta aviona nape usisavaca ventilatora maminog srca bijeli šum sve ikada. Ima i tajmer pa se lagano počinje stišavati kada se približi zadanom vremenu. 👍👍👍

It's a boy! 💙

MariLove12
    22. Rujan 2021. 08:46

Kapi za zubiće - pričale smo već o Homeolab colic  kapima za grceve i nervozu, mislim da nas dosta koristi, ista firma ima i lijek za zube u rastu wuuuhu! Homeopatske, bez kemijskih sastojaka, ako djeluju isto kao ove colic mislim da smo spašene 😀 Mallla, probaj istražiti ako gel ne pomogne :)) 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.