Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    21. Rujan 2021. 22:06

Mila12

Kod mene danonoćno radi bijeli zvuk, glava mi puca od njega 😳🤣 aj bar zaspe.

Hvala malla, takodee! ❤️

Isto 🤣 čak i vani u kolicima hqhahha...ljudi se okreću za nama 🤣🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mare87
    21. Rujan 2021. 22:35

Skinula i ja app ww i taman je izgleda krenula u to.. jer pred neki dan je pocela primati predmete rukicama i stavljat ih naravno u usta 
    Skokovi traju nekoliko dana, je tako? 😆
    A 4. skok kako pise u app se javlja od 14. do 19. tjedna, nije da toliko traje? 🙃

Celuloza
    21. Rujan 2021. 22:40

Hahaha ajme ne vjerujem kak je danas svima ludi dan 🙈 Kod nas divljanje od 16h al smo išli malo u šetnju pa ga je to nekak smirilo. Došli doma negdje prije 18h i od tad su borbe. Samo bi sisao i to ga baš smiruje, al sad nemrem ni ja više 😅 Pa smo ga okupali, reko bude ga to malo smirilo. Ništa od toga haha. Inače u nosiljki zaspi, evo ni to ne funkcionira. Sad tata opet pokušava, al sve mi se čini da ovo bude duga noć. I da, duda ne dolazi u obzir samo ga još više naljuti. Dosta zeznut malac 😆 S tim da zadnjih par tjedana obavezno navečer bude nervoze ali ne baš ovako intenzivno. 

james
    21. Rujan 2021. 22:40

Pozdrav od jos jedne mame s curicom koja sporo napreduje na tezini, rodena je s 3,7kg, izasla iz bolnice s 3,5kg, a trenutno smo na 4,3kg (sutra nam je tocno 7 tjedana). Pedijatrica i patronazna nam govore da je sve ok, dok god je beba zadovoljna, dok ne place, dok ima dovoljno popiskenih i pokakanih pelena i dok god je ta krivulja tezine i dalje uzlazna. Na pocetku sam ju samo dojila, onda smo s 3 tjedna skuzili da uopce ne dobiva na tezini pa smo uveli i AD, i tako radimo i dalje kombiniramo dojenje, izdajanje i AD. Ima dana kad vise sisa, ima dana kad se ljuti na sisu i nece uopce sisati te isto tako dana kad popije vise ili manje AD-a. Isto mi je drugo dijete i s prvim nisam imala ovih problema jer je on roden laksi za 500g od nje, ali sad s 7 tjedana on je imao tocno koliko ona ima, znaci on je u istom periodu dobio 500g vise od nje. I ja se bavim raznim kalkulcijama koliko grama dobiva na tjednoj odnosno dnevoj bazi, i uvijek me rastuzi kad stagnira ili dobije malo, ali onda se uvijek pojavi skok u kojem dobije u dan-dva puno vise tako da se jednostavno stalno treba podsjecati da nisu sva djeca ista i pokusati sto manje razbijati glavu s kombinacijama i sto vise uzivati s njima jer je vrijeme dragocjeno, a oni tako brzo rastu.

Celuloza
    21. Rujan 2021. 22:58

Baš sam sad išla gledati prezentaciju s pedijatrije, slušala sam prosli tjedan u sklopu specijalističkog studija. Za sve mame koje se bore s tim da im bebe ne dobivaju dovoljno na kilaži. U 1. mjesecu prosjek je 25g dnevno, tj 750g mjesečno, 2. mjesec 600g  3. mjesec 450g, 4. mjesec 300g. Tako da stvarno nema mjesta živicanju, pogotovo ako je beba zadovoljna. 😀

Celuloza
    21. Rujan 2021. 23:00

I naravno, sve bebe su individue za sebe samo hoću reć da realno u 90% slučajeva nema apsolutno nikakvog mjesta panici. Da završimo ovaj ludi dan a malo pozitive. Odo se onesvestit, mali se predao. 🤣

mara5
    21. Rujan 2021. 23:19

Možda je do punog mjeseca 🌝😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

chiAn
    21. Rujan 2021. 23:22

Jao pa sta je to svima? Jel to ovo zahlađenje ili šta?
    Rita danas tijekom dana spavala 2x20min max...
    A cijeli dan na podu, okretanje, gym...odspava tako malo i onda se ponaša kao da je spavala 3h...
    Ali zato noć spava preedobro!!
    Zaspe oko pola 9-9 i evo jucer se probudila u 10:45 ujutro sa 3 podoja do tada...a danas se probudila u 9:45 sa 2 podoja....
    Ja naspavana i sretna! Samo da ovako ostane...
    .
    Mallla, drž se...nadam se da će vam biti mirna noć!
    I ostalim curama isto želim mirnu i prospavanu noć!
    Laku noć svima! ☺

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Rujan 2021. 23:23

James hvala na ohrabrenju, tvoj komentar dozivljavam ohrabrujuce ❤
    Celuloza srce si, hvala! Pa prosjeci su znatno manji nego se predstavlja. Mogu reci da je utjesno ali i logicno.
    Cure laka vam noc!

Mallla
    21. Rujan 2021. 23:25

Hvala vam svimaa na lipim željama a ja se nadam njihovu ispunjenju. Baš su mi teško pale ove epizode danas, čak mi je i kilaža pala u drugi plan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.