Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    21. Rujan 2021. 13:47

Mallla

Bojana da te šokiram Sara je zadnji tjedan dobila 50g i ja sam prelomila! Znači u posljednja 3 tjedna smo navukli jedva 300g. Cijelo vrijeme se trudim, nastojim nac rjesenje, pitam na sve strane, čak sam izdajala i davala al eto ne ide i ne ide. A ja vec 2 ipo tjedna pod prehladom ne smijem uzet nista osim slane vode radi dojenja, leđa me po drugi put ukočila isto ne smijem svoju terapiju koja to pomogne i kad sam uz to sve vidila plus od 50g samo sam rekla ok dosta je, stvarno je dosta….Sad se učimo jesti konkretan obrok na bocu i ja se nadam da ce to doci na svoje. Nadam se da kod tebe nece otici u ovom smjeru kao s nama al evo ja smatram da sam probala sve sto sam znala i mogla i da je sad zaista vrijeme učinit život jednostavnijim.

Nemam pojma iskreno kako će ići, ali ne mogu dijete natjerati da jede. Hranim je i ona izbacila siku kad joj je dosta. Pršti mlijeko po njoj a ona zatvorila usta i gleda 🤷🏼‍♀️. I šta bih ja tu sad. Patronažna je bila totalno opuštena i po njenom je to sasvim ok. Pola kile je njoj za mjesec dana dosta 😱 a meni se čini premalo.
    Svakako ćemo vidjeti šta će pedijatrica reći za 2 sedmice. Do tad ćemo nastaviti ovako.
    Strah me da će me forsirati na AD a ona ne prihvata nikakvu flašicu. Pa će mi i to biti borba.
    Mada neću o tome da mislim dok ne dođe vrijeme, opušteno pa kako bude 🤷🏼‍♀️.
    Mallla mislim da je najbitnije prelomiti i prihvatiti 😄 šta god. Jer baš ona, srećna mama = srećna beba. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mila12
    21. Rujan 2021. 13:57

Malla zao mi je radi dojenja. :/
    Da moja liliana obozava kolica od prvog dana, s ilonom to ide isto dobro ali se cesto budi u kolicima. Ali ide, voli se voziti. ( Liliana & Ilona se zovu, mislim da nisam napisala nikad haha) 
    Malla tu sovicu samo limited edition bijelu ja imam, takoder preko noci mi stoji upaljena na krevetu, stavim si crveno svijetlo ili bijelo, znaci prezadovoljna sam, zvukov isto palim na njoj, a jos nisam pocela ovlazivat prostoriju jer nije potrebno. A ulje sam potrosila koje sam imala. 

Ja ne znam kako vase sjedalice ali ja sam koristila bas dugo umetak, ima tri razine za jastuk, nemoze ga nikako prerasti jos dugo mjesesi

Mara, drzim fige da se vožnja nastavi kako je i krenula 😍

Netko novi je pitao za gym.. ja jos nisam kupila ali drcebi planiram, prirodno lijepo drvo najljepse mi, i gore cu svoje kontrasne igrackice sto ce svekrva mi napraviti.. jednog psica, medu i macu... Vec sam stavljala njene radove 😍 i dole cu toddlekind pologu za igru, samo jos nisam izabrala dizajn 

ana0310
    21. Rujan 2021. 13:58

Mallla

Bojana da te šokiram Sara je zadnji tjedan dobila 50g i ja sam prelomila! Znači u posljednja 3 tjedna smo navukli jedva 300g. Cijelo vrijeme se trudim, nastojim nac rjesenje, pitam na sve strane, čak sam izdajala i davala al eto ne ide i ne ide. A ja vec 2 ipo tjedna pod prehladom ne smijem uzet nista osim slane vode radi dojenja, leđa me po drugi put ukočila isto ne smijem svoju terapiju koja to pomogne i kad sam uz to sve vidila plus od 50g samo sam rekla ok dosta je, stvarno je dosta….Sad se učimo jesti konkretan obrok na bocu i ja se nadam da ce to doci na svoje. Nadam se da kod tebe nece otici u ovom smjeru kao s nama al evo ja smatram da sam probala sve sto sam znala i mogla i da je sad zaista vrijeme učinit život jednostavnijim.

Dobrodošla u klub 🤦🏼‍♀️
    Bojana 500 grama nije malo, barem ti ne stagnira na tezini, mozda je samo faza.. kako i sama velis, nemos ju tjerati, bude ok 🤗

2021. M 💗

Mila12
    21. Rujan 2021. 14:00

Bitno informaciju zaboravih napisati, danas nam je mjs dana pa smo bili kod doktora. Imamo 4010g, rodili smo se sa 2850 i 53cm, i evo zab sam koliko je cm sada 🤦 morsm ici pogledati kasnije jer me zanima ahhaa

Mila12
    21. Rujan 2021. 14:00

Ajme kako pola kile moze biti malo za pola mjeseca, to je bas kako treba, zlatna sredina. Pa bebe i manje dobivaju po 800mjesecno i dalje je ok.

ana0310
    21. Rujan 2021. 14:05

Sto se tice kolica mojoj Miji u jednom trenu dosade i onda krece sou pa ju malo nosam, umirim i bude ok. Jedino me brine sto bude kosara uskoro prekratka, tako da cemo morati na sportski dio koji mislim ne ide skroz u ravno 🤦🏼‍♀️moram bas isprobati. Mozda ce joj biti i zanimljivije kad ce moc vidjeti oko sebe. Zasad sam prezadovoljna sa cybex balios s lux kolicima, bit cu jos zadovoljnija kad maknem kosaru, sa sportskim djelom su bas kompaktna fino.
    As bude pobuna nekad kad ju stavim, al ju malo ljuljuskam i bude ok. Udobna su joj koliko sam skuzila, umetak za novorodence smo izvadili jer ide samo do 60-61 cm.
     Danas je meni neki uzasan dan, bas se koma psihicki osjecam sto se naravno odrazuje na nju 🤦🏼‍♀️al uskoro ce muz kuci pa preuzima malo.

2021. M 💗

ana0310
    21. Rujan 2021. 14:07

matea1989

Da nastavim….
    Pelene - pampers uvjerljivo najgori, ok su mi violeta i trudi, čak i baby love, a najbolje bella happy.
    Podloga- namjeravamo uzet casmstino, jesu ok?

I evo pozdrav od mog smjehuljka

https://ibb.co/bvKxgms

Šećer, samo to cu rec 😍

2021. M 💗

ana0310
    21. Rujan 2021. 14:12

Joj sori Bojana 240 grama, ne 500... velim, nisam sva svoja 😅
    Da, jos da nadodam, Avent sterilizator imamo i mi i prezadovoljna sam, planiram upgrade na onaj sa susenjem bocica. Iskreno, muz i ja kupujemo sve sto nam moze olaksati, niti ne gledam na cijenu jer je većina tih stvari dugorocna investicija. Nekad mi dode da svekrvi placu isplatim i da dode k nama da mi kuha i uskace 🤣

2021. M 💗

Aneee
    21. Rujan 2021. 14:52

Da I mi imamo aventov setrilizator 4 u 1 ...i isto mi je super 👍🏼
    I imamo putni uv setrilizator za dude...isto nije lose

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    21. Rujan 2021. 15:57

Mila12

Ajme kako pola kile moze biti malo za pola mjeseca, to je bas kako treba, zlatna sredina. Pa bebe i manje dobivaju po 800mjesecno i dalje je ok.

Pola kile je hipotetski za mjesec dana, za pola mjeseca je dobila 250 gr 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.